FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στην Πυλαία συνεχίζεται η περιπέτεια

Ημερομηνία: 08-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

Η περιπέτεια του Κοροίβου στα σαλόνια του μπάσκετ συνεχίζεται. Αυτή τη φορά η ομάδα δίνει δυσκολότατο αγώνα στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος παραπαίει  σε σύγκριση με το μπάτζετ που διαθέτει. Την προηγούμενη αγωνιστική οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν συντριβή από τον Ολυμπιακό (84-59) κι ο Σούλης Μαρκόπουλος έκανε καψόνι στους παίκτες του. Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ, αλλά η Πυλαία είναι… Πυλαία.

*Οι «Μπλε» θα παλέψουν με το μυαλό τους να είναι στον αγώνα Κύμης-Απόλλωνα. Αυτή τη φορά δεν θα έχουν το Μιλουτίνοβιτς, ο οποίος θα προφυλαχτεί για τον τελικό των τελικών της Μ. Πέμπτης κόντρα στον Προμηθέα. Διαιτητές του αγώνα οι Μάνος, Τζαφλέρης, Μαλαμάς. Κανένα σχόλιο γι’ αυτούς.

Μεγάλο παιχνίδι με Παναχαϊκή

Μεγάλο παιχνίδι στην Αμαλιάδα αύριο. Ο ανεβασμένος Αστέρας, όπως απέδειξε και στη Βάρδα παίζει με την πρωτοπόρο Παναχαϊκή, η οποία πατάει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι στην Αμαλιάδα. Η διοίκηση των «βυσσινί» αποδίδει μεγάλη σημασία σε αυτό το παιχνίδι και καλεί τον κόσμο της πόλης να σταθεί κοντά της. Μάλιστα, θα παρουσιαστεί με την επετειακή φανέλα, ενώ θα γίνουν και μια σειρά από τιμητικές διακρίσεις.

*Αγωνιστικά, επανέρχεται ο Μπουζούρας που εξέτισε την ποινή του στη Βάρδα, ενώ ο Σέμος έχει προετοιμάσει την ομάδα, ώστε να φανεί ανταγωνιστική και να πάρει εκείνο που της ανήκει. Φυσικά δεν θα παίξει ο τιμωρημένος αμυντικός Μπαρδούσης, τον οποίο με υπερβολική του απόφαση απέβαλε ο ρέφερι στο ντέρμπι με τη Βάρδα.

*Αυτή τη φορά θα σφυρίξει ο Αγγελάκος (Αρκαδίας), ο οποίος είναι τρίτο χρόνο αξιολογημένος στη Γ΄ Εθνική.

Κοντά στον Πανηλειακό

Αφού «καθάρισε» για το Κύπελλο ο Πανηλειακός, επανέρχεται στο πρωτάθλημα. Δίνει τον τριακοστό πρώτο αγώνα του σήμερα, στη ρεβάνς του 0-1 στον α΄ γύρο. Θα καταλάβατε πως αντίπαλος είναι η Προοδευτική. Πέρασε καιρός από τότε. Ο Πανηλειακός δεν έχασε την πρωτιά. Έχει διαφορά 16 βαθμών από τη δεύτερη Νίκη Τραγανού. Πολύ καλή πορεία κάνει και η «Προο». Είναι πέμπτη στη γενική κατάταξη και διαθέτει δύο σκόρερ, όπως ο Νικολετάκης (21) και ο Μπουρλάκης (16).

*Ο κόουτς Αντωνόπουλος θα συνεχίσει το ροτέισον, γιατί έτσι πρέπει. Στη Σάμη δεν αγωνίστηκαν οι Τσουκαλάς, Πλαστουργός, Χατζηαράπης, Γκουβέρος. Να παίξουν καλά πρέπει οι «ερυθρόλευκοι». Να κάνουν μια γερή προπόνηση ενόψει Κυπέλλου τη Μ.Τετάρτη. Στη Μανολάδα κατά το πρώτο παιχνίδι, γίνανε διάφορα πραγματάκια. Δεν χρειάζεται να επαναληφθούν. Οι φίλαθλοι να βρεθούν κοντά στην ομάδα σήμερα. Να δώσουν πνοή στους παίκτες και βροντερό παρών.

*Αύριο θα παίξουν στις 5μ.μ. και τα κορίτσια με αντίπαλο τον Ίκαρο Πετρωτού (Πάτρας), με τον οποίο είχαν φέρει 0-0 στον α΄ γύρο. Πάνε για μια νέα νίκη, ώστε να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία. Σφυρίζει ο γνωστός μας Ρέκας (Μεσσηνίας).

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τριακοστή πρώτη αγωνιστική αύριο και μεθαύριο και η «μάχη» εγγύς της ζώνης των πλέι-άουτ θα συνεχιστεί αμείωτη. Θα έχει μεγάλα παιχνίδια (Αμπελόκαμπος-Σαβάλια), τρία χιλιόμετρα απόσταση τους χωρίζει. Πιο πολλά χωρίζουν το Βαρθολομιό από το Κουρτέσι, αλλά βαθμολογικά ένας πόντος.

*Σπουδαίο παιχνίδι στα Κρέστενα (Ξενοφών-Αλφειός), όπως και στο Χάβαρι (Α.Ο.Χ.-Θύελλα).

*Ακλόνητα φαβορί Πανηλειακός, Ενιπέας, Δόξα, και Νίκη, για να μη νικήσουν θα πρέπει να γίνουν πολλά. Υπάρχει τέλος και το ματσάκι παρηγοριάς (Αίας-Χειμαδιό).

*Πρώτος σκόρερ ως τώρα ο Νικολετάκης (22 γκολ). Ακολουθούν Μπάρκας, Γεωργιόπουλος (19), Μπεγλεκτσής (18).

*Κι επειδή ρωτάτε πόσα διπλά θα έρθουν, απαντούμε: όχι πάνω από δύο!

Χωρίς σφυρίχτρα

Ο Πάνος Σταθόπουλος ήταν βοηθός την περασμένη Τετάρτη στον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και ακύρωσε σωστά γκολ του Λε Ταλέκ, κάνοντας αξιόλογη εμφάνιση. Έτσι το δίδυμο Κουκουλάκης-Τριτσώνης τον όρισε καπάκι στον αγώνα ΑΕΚ-Κέρκυρα την Κυριακή. Μαζί του κι ο Άγγελος Πήττας με διαιτητή τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας). Για το Σταθόπουλο είναι ο έβδομος ορισμός, ενώ για τον Πήττα το έκτο (συν ένα Β΄ Εθνική).

*Ο Γιάννης Καραλής ορίστηκε βοηθός στον αγώνα Β΄ Εθνικής Ελευσίνα-Αναγέννηση Καρδίτσας, με παρεούλα από τη Μεσσηνία και διαιτητή το Μιάρη (Δωδεκανήσου).

*Να σημειώσουμε και κάποιους ορισμούς που έγιναν. Την Τετάρτη, τον αγώνα Κυπέλλου Καταστάρι-Κεραυνός Πάτρας, διαιτήτευσαν οι Σταυρόπουλος, Καραμέρος, Κορδάτος. Αυτή την Κυριακή ο Λιάπης θα είναι βοηθός του Αδαμόπουλου (Αχαϊκή-Χαλκίδα), ενώ την περασμένη Κυριακή ήταν βοηθός του Καλογεράκου (Παναχαϊκή-Παναρκαδικός).

*Τέλος ο Βασιλάκης θα είναι παρατηρητής στον αγώνα Τσικλητήρας-Παναργειακός.

*Αυτά και καλά σφυρίγματα, παιδιά. Εκείνη η κίτρινη εμφάνιση σας είναι μπόλικη, πλούσια, ανάλογη της… παραγγελίας που δόθηκε!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος