FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Στα ύψη ο Αστέρας με Μπαρμπαρούση

Ημερομηνία: 03-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Γράφαμε από το Σάββατο πως ο Αστέρας ως τη λήξη του πρωταθλήματος πάει για τρεις νίκες, ώστε να πάρει την πέμπτη θέση στην τελική βαθμολογία. Την πρώτη από τις τρεις νίκες την πέτυχε επί του Παναρκαδικού (2-0), τον οποίο ξεπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα. Και δεν πέρασε μόνον τον Παναρκαδικό, αλλά κι άλλους δύο (Παναργειακός-Αιολικός) και ισοβάθμησε με τη Θήβα στους 34 βαθμούς!

*Προσωπικά πιστεύαμε πως ο Παναρκαδικός θα έχανε, όπερ κι έγινε. Ο Λάζαρος Σέμος μετά από καιρό έδωσε φανέλα βασικού στον γκολκίπερ Καλλιακμάνη και σωστά έπραξε. Η έκπληξη ακούει στο όνομα Ζόρο που (επίσης) ξεκίνησε, ενώ δόθηκε χρόνος συμμετοχής στον άτυχο Λάμπη Μαρκόπουλο. Σκόραρε δις ο Μπαρμπαρούσης στα 72 λεπτά που αγωνίστηκε. Έτσι, έφτασε τα 5 γκολ φέτος και είναι ο πρώτος σκόρερ των «βυσσινί».

*Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Τσάμης, Παρασκευόπουλος, Παπουτσής, Βασιλακόπουλος, ενώ απών ήταν ο Αρβανίτης (κίτρινες).

*Κορυφαίοι αναδείχτηκαν οι Μπουζούρας, Ζόρο (τείχος αξεπέραστο ο Ιβοριανός) και φυσικά ο Μπαρμπαρούσης.

*Κάπου τριακόσιοι φίλαθλοι είδαν το παιχνίδι, δεδομένου ότι γύρω γύρω έπαιζαν κρίσιμα ματς (Αμπελόκαμπος, Σαβάλια, Χάβαρι).

*Ήταν καλός και ο ρέφερι Γκιάφης (Αιτωλοακαρνανίας).

 

Δεν είχε τύχη στον Ταύρο!

Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον εαυτό του στον Ταύρο. Γιατί πέρα από τη θέληση και την προσπάθεια, χρειάζεται και τύχη! Παρά το γεγονός ότι ο Ανδριέλος κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 33΄ (1-1) εντούτοις η ομάδα έχασε, γιατί στο 65΄ ατύχησε καθώς ο Βατσής είχε κεφαλιά στο δοκάρι! Αν εκεί γίνει το γκολ, τότε θα ήταν απίθανο να χάσει η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου. Έτσι, στο τελευταίο τέταρτο αποδυναμωμένοι οι Βαρδαίοι (χωρίς Νικολόπουλο, Κοκκίνη, Αγουρίδη) παραδόθηκαν.

*Θέλουμε να προσθέσουμε και κάτι άλλο που αφορά τη θεά… τύχη. Λίγο πριν το δοκάρι του Βατσή, ο Μητρόπουλος έχει καταπληκτική ευκαιρία να βάλει τη μπάλα στο πλεκτό, αστοχώντας από ευνοϊκή θέση. Ήταν καλός ο Κυκλαδίτης ρέφερι, Ζαρανής. Το καρπούζι κόπηκε στη μέση!

*Ο αγώνας της «Μπάρτσα» συνεχίζεται…

 

Τελείωσε τη… μισή δουλειά!

Την τελευταία Κυριακή του Απρίλη, ο Πανηλειακός με τη λήξη της κανονικής περιόδου, τελείωσε τη μισή δουλειά. Την άλλη… μισή πρέπει να τελειώσει μεσούντος του Μάη. Το τελευταίο ούλτιμο παίχτηκε στα Λεχαινά, απ’ όπου οι ερυθρόλευκοι έκαναν εύκολο το τελευταίο πέρασμα με 5-0. Μάλιστα, είναι αξιομνημόνευτο ότι μπήκαν στο παιχνίδι πολύ δυνατά και προηγήθηκαν στο 10λεπτο με 4-0, σπάνιο γεγονός για το άθλημα.

*Στο β΄ μέρος ο Φώντας Μοσχογιάννης ως το πρώτο τέταρτο έκανε τρεις αλλαγές, αλλά ο Πανηλειακός ήταν εξίσου καλός και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Μελανό σημείο του αγώνα η δεύτερη κίτρινη στον Χατζηστάμου. Είχε πάρει κίτρινη στο 47΄ στο πέναλτι και εισέπραξε τη δεύτερη για ένα διαπληκτισμό με αντίπαλο. Ήταν μια ακραία απόφαση του ρέφερι. Έτσι ο Χαλκιδαίος παίκτης χάνει το πρώτο μπαράζ.

*Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Γιαννακόπουλος, Μπατζάκας, Αντ. Σακελλαρίου και Θεοδωρακόπουλος. Στην εξέδρα Μπεγλεκτσής, Χατζηαράπης (τραυματίες), Βλαχόπουλος. MVP του αγώνα ο Φώτης Παναγόπουλος που έπαιξε στα χαφ και πέτυχε δύο γκολ, πέρα από την εξαιρετική απόδοσή του!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Φινάλε με δυνατές συγκινήσεις! Όπου είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον παίχτηκε μπάλα. Ανανέωσαν την παραμονή τους στην Α΄ τοπική τα ιστορικά σωματεία του Ολυμπιακού Σαβαλίων, της Θύελλας Πύργου.

*Θα παίξουν την τύχη τους ο Εθνικός Αμπελοκάμπου με τον Κένταυρο Μαγούλας και ο Α.Ο. Χάβαρι με τον Ηλειακό Βαρθολομιού. Αυτά έγιναν γνωστά το βραδάκι της περασμένης Κυριακής. Άρα, η αγωνία θα υπάρχει για τέσσερα ακόμα σωματεία.

*Μαθεύτηκε πως παραιτήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Αμπελοκάμπου, ο Γιώργος Βαρουξής. Αληθινά η περιπέτεια της ομάδας του μεσόκαμπου ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος.

*Η εντολή άνωθεν ήταν τα ματς με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον να ξεκινήσουν όλα στο β΄ ημίχρονο στις 6 παρά 20΄. Γιατί αυτό; Για το αυτί που έχει τέσσερις… τρύπες. Σιγά τον πολυέλαιο… Ένα παιχνιδάκι έληξε στο 70 και κάτι. Σε ένα άλλο παίζανε πασίτσες.

*Έχουμε γράψει και στη μπουκάλα να τους βάλεις, αυτοί θα το τακτοποιήσουν το θέμα. Βάλε δέκα πλέι-οφ κι άλλα τόσο πλέι-άουτ. Και του χρόνου, κύριε πρόεδρε…

 

Απόλυτο φαβορί

Το Λαμπέτι, όπως προφητικώς γράψαμε το Σάββατο πήρε το πρώτο ματσάκι με το Σκουροχώρι κι έγινε το απόλυτο φαβορί για την άνοδο!

*Τεράστια σε βαθμολογική σημασία η νίκη της ομάδας του Σιμόπουλου στη Ζαχάρω…

*Σήμερα θα συνεχίσουν οι μάχες. Το Λαμπέτι του Ντάβαρη πάει Καρκαλέτσι και η Ζαχάρω στο Σκουροχώρι.

*Μην παραλείψω. Στο παιχνίδι του Λαμπετίου δήλωσε… κώλυμα ο ρέφερι Βουρλιώτης για άγνωστο σε μας λόγο. Τον αντικατέστησαν αυθωρεί και παραχρήμα…

*Αύριο έχουμε κάτι άλλο που αφορά την κλήρωση των αγώνων πλέι-οφ. Λίαν ενδιαφέρον.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot