FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σημαίνουσα η γνώμη του Ηλία Φωτόπουλου

Ημερομηνία: 21-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23103″ img_size=”full”][vc_column_text]Έχει απόλυτα δίκιο ο πολύπειρος Ηλίας Φωτόπουλος, όταν υποστηρίζει πως το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι δύσκολο, επειδή ακριβώς γίνεται με δώδεκα ομάδες, από τις οποίες σχεδόν οι μισές υποβιβάζονται!

*Θεωρεί πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δυσκολότερο από συστάσεως Γ΄ Εθνικής, γιατί, αν κάτι πάει στραβά από την αρχή, δεν προλαβαίνεις να επανορθώσεις!

*Λόγω ρόστερ θεωρεί φαβορί τον Αστέρα, αλλά υπολογίζει και Πανηλειακό, Καλαμάτα, Παναρκαδικό και Βλαχιώτη. Όσον αφορά την ομάδα του, ο Ηλίας υποστηρίζει πως θα είναι κοντά στην κορυφή.

*Για την ομάδα της Βουπρασίας το πρόγραμμα μόνον εύκολο δεν είναι στην αρχή, αφού πάει Μεσσηνία για Τσικλητήρα, έρχεται ο Βλαχιώτης και πάει Καλαμάτα. Ακολουθεί το παιχνίδι εδώ με την παντελώς ανέτοιμη Ζάκυνθο.

 

Με Παρασκευόπουλο σκόρερ η Νίκη

Πειστική εμφάνιση έκανε η Νίκη Τραγανού στην Κρέστενα και πήρε μεγάλη νίκη επί του Α.Ο. Ξενοφών με 1-0. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του κάμπου έχει στόχο το πρωτάθλημα, κάτι που τόνισε κι ο Θοδωρής Ανδριόπουλος σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εφημερίδα μας.

*Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος η Νίκη ήταν σαφώς καλύτερη των γηπεδούχων οπότε σημείωσε και το γκολ που απέφερε τη νίκη. Σκόρερ ο Παρασκευόπουλος που ήρθε φέτος από τον Αστέρα. Καλύτεροι ήταν οι Χαράλαμπος Κολοτούρος, Γαργαρώνης και Παρασκευόπουλος. Ο κόουτς μετά το 75΄ έκανε και τις τέσσερις αλλαγές ενώ στον πάγκο ήταν ακόμη οι Ρούνης, Σαραντούλιας.

*Επόμενη αγωνιστική μέσα με το Κουρτέσι, ενώ χθες η ομάδα έπαιζε στο Αλποχώρι για το Κύπελλο με τον τοπικό Αετό.

*Ενθουσίασαν οι νέοι παίκτες Ανδρέας Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Μπράβος και Λούρμπας.

 

Ατελείωτο το δράμα του Αίαντα

Καμία είδηση δεν υπάρχει από πλευράς Αίαντα. Ο Καζάκος παρέδωσε τα κλειδιά στο Δήμου (το Δημήτρη) και συγκάλεσε γενική συνέλευση για την περασμένη Δευτέρα. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη όλων. Ατελείωτο το δράμα του ιστορικού Αίαντα.

 

Διακοπή

Έγινε ένα φιλικούλι στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου. Το παιχνιδάκι αυτό δεν έφτασε στο ημίχρονο. Διακόπηκε λόγω συμπλοκής των ποδοσφαιριστών!

 

Απορίες

Πολλοί παράγοντες δεν κατανοούν, γιατί η ΕΠΣ στο εξοδολόγιο διαιτησίας περιλαμβάνει και αμοιβή γιατρού. Και αν ο τελευταίος δεν επιθυμεί να πάρει αποζημείωση, γιατί ντε και καλά προ του αγώνα να πληρώνεται; Ακόμη χειρότερο, αν ο γιατρός θέλει 40 ευρώ, πώς εκείνοι του χρεώνουν λιγότερα; Απορίες…

 

Τα εξοδολόγια

Άλλο πράγμα τα λειτουργικά έξοδα Επιτροπής Διαιτησίας κι άλλο πράγμα εκείνο που προβλέπει ο Κανονισμός «Έξοδα Εκπαίδευσης Διαιτητών». Όμως το πρόβλημα είναι τα ποσοστά των διαιτητών, τα οποία εισπράττει η ΕΠΣ και διεκδικεί ο Σύνδεσμος! Για να τα λέμε όλα! Όμως για το θέμα αυτό θα είμαστε αναλυτικοί.

 

Φεύγει ο Ηλιόπουλος

Απίστευτο! Ο Γρηγόρης Ηλιόπουλος από τα επιφανή στελέχη της ηλειακής διαιτησίας ζήτησε από την ΕΠΣ να μεταγραφεί στη γειτονική ΕΠΣ Ζακύνθου. Για να τα λέμε όλα. Ήρθε ο Μάνθος, έφυγε ο Ηλιόπουλος…

*Μάλιστα μεταγραφή στη Ζάκυνθο σκέφτεται να ζητήσει κι έτερος παλαίμαχος διαιτητής!

*Και κάτι άλλο. Πολλοί διερωτώνται αν ο Μάνθος αμείβεται για τις υπηρεσίες που παρέχει…

 

«Βρικολάκιασε» το κολυμβητήριο

Το κολυμβητήριο Πύργου έστω και με 25άρα πισίνα γνώρισε μεγάλη άνθιση στο τέλος της δεκαετίας του ’70 κι όλο το ’80. Έκτοτε για πολλούς και ποικίλους λόγους γνώρισε το μαρασμό. Μετέπειτα, οι προσπάθειες των εκάστοτε δημάρχων Πύργου, νομαρχών κλπ. ήταν αναιμικές, με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις να εγκαταλειφθούν πλήρως. Διαβάσαμε για προσπάθειες του βουλευτή Μπαξεβανάκη. Μακάρι να ευοδωθούν.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot