FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Προσπάθεια να γίνει ομάδα ο Αστέρας

Ημερομηνία: 25-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

24 Σεπτέμβρη. Ο ήλιος βρίσκεται στο Ζυγό. Αρχές του φθινοπώρου. Τελευταία προσπάθεια στην Αμαλιάδα, ώστε ο Αστέρας να γίνει ομάδα. Έγινε η υπαίθρια συνέλευση. Συγκεντρώθηκαν αρκετοί και ο τοπικός παράγοντας, Ανδρέας Παπαδάτος, πήρε πρωτοβουλίες, ώστε στο έργο του Ιάκωβου Κονδύλη να συνδράμουν κι άλλοι. Στόχος να βγουν τα δελτία των παικτών που εδώ και κάμποσο καιρό προπονούνται με τον Κώστα Κλάδη. Να έρθουν και κάποιοι άλλοι, ώστε με τους νεαρούς που υπάρχουν να συγκροτηθεί τέλος πάντων μια ομάδα, η οποία την Κυριακή θα πάει Τραγανό!

 

Έτοιμη η Νίκη

Έτοιμη είναι πλέον η Νίκη Τραγανού, ώστε να μπει στο πρωτάθλημα. Έδωσε, κατά σειράν, το έβδομο φιλικό της παιχνίδι, στο νησί, απέναντι στο Καταστάρι, το οποίο έχει καλή ομάδα. Μάλιστα, για όσους δεν γνωρίζουν, οι Ζακυνθινοί έκαναν προετοιμασία στην ορεινή Ναυπακτία.

*Η Νίκη παρουσιάζεται δεμένη και με Βατσή έτοιμη να μπει πλέον στη μάχη του πρωταθλήματος.

 

Πετυχημένη πρόβα

Πρόβα γενική, πριν πάει στη Ραφήνα για το πρώτο φετινό παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, έκανε ο νέος Πανηλειακός το Σάββατο κόντρα στον ανανεωμένο κατά το ήμισυ Παναρκαδικό στον Πύργο. Το 2-0 αντικατοπτρίζει πλήρως το παιχνίδι, όπου οι ερυθρόλευκοι, με τον Αλέκο Μαντζούνη στον πάγκο πήραν τη φιλική νίκη, αρκετά τονωτική ενόψει της πρεμιέρας. Να θυμίσουμε ότι ο Παναρκαδικός πέρυσι είχε νικήσει τον Πανηλειακό μέσα-έξω.

 

Η ενδεκάδα της… Ραφήνας

Τόσο ο Πανηλειακός, όσο και ο Παναρκαδικός παρουσίασαν νέες ομάδες σε σχέση με πέρυσι πάντοτε. Ιδιαίτερα ο Πανηλειακός, ο οποίος στους «11» που ξεκίνησαν, μόνον οι τέσσερις (Καπετανάκης, Νικολόπουλος, Χατζηστάμου, Σωτηρόπουλος) ήταν στο περσινό δυναμικό. Μάλιστα, ο Μαντζούνης σε σχέση με το Λαγό είχε διαφοροποιήσει τον στόπερ (Μπουτσικάκης αντί Μπουρνέλη). Ακόμη, αντί του Κέλι, που μας άφησε καιρούς και χρόνους, έπαιζε στο πρώτο μέρος ο Χατζηστάμου και στην επανάληψη ο Παναγόπουλος.

 

Οι δύο ξένοι

Οι δύο ξένοι που δοκιμάστηκαν για καμία δεκαπενταριά  μέρες κρίθηκαν ασύμφοροι, καθόσον ακριβοί ή καλύτερα αλμυροί. Έτσι, τον Κέλι που ήταν όντως καλός τον άρπαξε ο Ναυπακτιακός που, ως φαίνεται, του… γυάλισε.

*Από τους αναπληρωματικούς που χρησιμοποίησε ο Μαντζούνης, οι Διαμαντόπουλος, Μπουρνέλης, Πλαστουργός πήραν τον περισσότερο χρόνο…

 

Έντονα

Ο Αλέκος Μαντζούνης το έζησε πολύ έντομα το παιχνίδι. Έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στους παίκτες, τους οποίους δεν άφησε σε χλωρό κλαρί, που λέει ο λαός. Δείχνει να ζει το παιχνίδι. Έχει μια εβδομάδα ακόμη μέχρι την πρεμιέρα για να παρουσιάσει έτοιμη την ομάδα στη Ραφήνα. Κοντά του ο έμπειρος Κώστας Λούσκος, αναμένεται να βοηθήσει ποικιλοτρόπως την ομάδα.

 

Ερώτημα

Στον Πανηλειακό και τη Νίκη Τραγανού, πότε ακριβώς θα γίνει ο προαθλητικός έλεγχος;

 

Δε λένε να ησυχάσουν!

Αυτοί εκεί στην ΕΠΣ, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, δε λένε να ησυχάσουν. Ο πρόεδρος της Ένωσης, ο κ. Άρης Κουλούρης, έχει μηνύσει τον ηγέτη της αντιπολίτευσης και πρόεδρο της ΠΑΚΗ, Πέτρο Μπηλιώνη, για συκοφαντική δυσφήμιση!

*Η υπόθεση αφορά μια σειρά από πέντε ανακοινώσεις της ΠΑΚΗ, η οποία έχει γίνει στενός κορσές στη Διοργανώτρια, με ανακοινώσεις σε αποφάσεις και πρακτικές της. Σε αυτές τις ανακοινώσεις δεν τολμούν να απαντήσουν. Είναι αρχή τους αυτή, την  οποία μια φορά παραβίασαν, δίνοντας απάντηση σε δημοσίευμα της ΠΑΚΗ, κατά μέλους της Πειθαρχικής, γένους θηλυκού.

*Την περασμένη Πέμπτη ταλαιπωρήθηκαν όλοι τους από το πρωί στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου μέχρι αργά το μεσημέρι, όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι η υπόθεση δεν πρόκειται να συζητηθεί, λόγω παρέλευσης του χρόνου. Έφυγαν άπρακτοι τότε όλοι τους κι έδωσαν ραντεβού σε 8 μήνες!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος