FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Παμβουπρασιακός και Αστέρας μέσα

Ημερομηνία: 05-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Η αντίστροφη μέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής ξεκίνησε. Την Κυριακή αγωνίζονται και οι τρεις εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής Ηλείας. Ξεκαθαρίζουμε δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς. Όλα έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες.

*Ο ΠΑΟ Βάρδας θα παίξει μπροστά στους πιστούς του και με αντίπαλο την ομάδα από το Ριόλο, το ποθητό αποτέλεσμα είναι η νίκη και ποιος τους πιάνει! Οι ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη, αφού γειτνιάζουν και οι παίκτες γνωρίζουν ο ένας τον άλλο. Θα σφυρίξει ο Αυγερινός (Αρκαδίας).

 

Χωρίς κόσμος οι «βυσσινί»

Ο Αστέρας που έφτιαξε ομάδα την έσχατη ώρα παίζει μέσα με τη Θύελλα Ραφήνας. Ντεζαβαντάζ για τους «βυσσινί» το γεγονός που θα παίξουν χωρίς φιλάθλους, επόμενο της περσινής τιμωρίας με 4 αγωνιστικές από εκείνο το καταραμένο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, που άφησε στην ομάδα ανοιχτές «πληγές». Υπάρχει ένας ενθουσιασμός . Λέγεται πως περιμένουν να έρθουν ο Σπανός και ο Κυριάζος.

*Το παιχνίδι είναι δύσκολο, γιατί η ομάδα από την Ανατολική Αττική έρχεται με… αέρα. Θα δούμε!

*Θα σφυρίξει ο Καδδάς (Αχαΐας), που φέτος έκανε άλμα στη Β΄ Εθνική.

 

Αβοήθητος ο Αστέρας

Καμία βοήθεια ως τώρα δεν έχει παράσχει η ΕΠΣ Ηλείας στον Αστέρα. Σε καμία περίπτωση δεν του συμπαραστάθηκε. Κι εκείνο το Κύπελλο, κατά πρωτοφανή τρόπο αργεί. Αλλού έχουν προχωρήσει κι έχουν φτάσει στα προημιτελικά και εδώ θα μας βρουν τα Νικολοβάρβαρα για να γίνει η δεύτερη φάση. Κι ο Αστέρας που περίμενε να σβήσει μία-δύο αγωνιστικές έμεινε μπουκάλα!

*Ψιλά γράμματα αυτά. Δεν βαριέστε…

 

Ο Πανηλειακός στη Ρόδο

Δεύτερη συνεχόμενη έξοδος των ερυθρόλευκων του Πύργου. Πάνε στην Κρεμαστή της Ρόδου, όπου θα αντιμετωπίσουν το «νεοφώτιστο» Φοίβο. Δύο τα προβλήματα του Αλέκου Μαντζούνη: οι αποβληθέντες Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος. Θα ψάξει αρκετά ο κόουτς του Πανηλειακού να βρει τους αντικαταστάτες τους. Υποψήφιοι να ξεκινήσουν είναι οι Χατζηστάμου, Πλαστουργός και Πάνος Τσίγκρηλας, ανάλογα και με το σύστημα που θα ακολουθηθεί. Η αποστολή φεύγει σήμερα το βράδυ ακτοπλοϊκώς για Ρόδο.

*Θα σφυρίξει ο Κακουλίδης (Θράκης), ο οποίος είναι μεν από την Κομοτηνή αλλά εργάζεται ή υπηρετεί στην Αθήνα.

 

Στην Παλλήνη η Νίκη

Με αλλαγές θα πάει στο δεύτερο φετινό της παιχνίδι η Νίκη κόντρα στον Παλληνιακό, φετινό πρωταθλητή Ανατολικής Αττικής. Το παιχνίδι ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες ομάδες έχει έκδηλο ενδιαφέρον και είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Προφανώς ο Σπύρος Αντωνόπουλος θα πάει σε μία ή δύο αλλαγές σε σχέση με την 11άδα που κατέβασε με τον Αστέρα. Υπάρχουν και οι τραυματίες Γεωργιόπουλος, Στάτης και οι νεοαποκτηθέντες Κριστιάν και Κούμπουλα. Διαιτητής της συνάντησης ο Σφέτσιας (Σάμου).

 

Πρεμιέρα του Κοροίβου στην Καρδίτσα

Ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα μπάσκετ Α2 Κατηγορίας και ο Κόροιβος μπαίνει φουριόζος κόντρα στην Καρδίτσα. Τη γνωρίζουν την ομάδα της Θεσσαλίας οι «μπλε», γιατί έπαιξαν στο Κύπελλο και τη νίκησαν με δύο πόντους διαφορά στην Ήλιδα. Πάντως ως αρχή είναι δύσκολη, είναι κι εκτός έδρας, αλλά ο Κόροιβος καλείται να παλέψει, απέναντι σε μια ομάδα που σύμφωνα με στοιχηματική εταιρία είναι κατώτερή του, έστω και ελαφρώς!

*Θα σφυρίξουν οι Ξενικάκης (Ανατολικής Μακεδονία), Τζίμα και Τζιοπάνος (Θεσσαλονίκης) πάντες Α1 Κατηγορίας.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τρίτη αγωνιστική στον άγριο κόσμο και το σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει στη Ζαχάρω, ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και τον Ενιπέα. Όποιος νικήσει αποκτά αβαντάζ. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να προχωρήσουν ο Ξενοφών και ο Αλφειός, ενώ και ο Ολυμπιακός Σαβαλίων μπορεί τη νίκη, αγωνιζόμενος στο γήπεδό του με τη Δόξα. Έτσι, περιμένουμε μέχρι και τέσσερα διπλά!

 

Η Βρίνα θα πάρει κεφάλι;

Με τον Αετό Κέντρου θα παίξει ο Κεραυνός Βρίνας και πάει για δεύτερη σερί νίκη, ώστε να πάρει κεφάλι, εκμεταλλευόμενος και το αποτέλεσμα του  ντέρμπι Πέλοπα Πύργου-Δάφνης. Η ομάδα της Βρίνας είναι ενισχυμένη με το γκολκίπερ Σκουρή και τους Τσουραμάνη, Δούφα, Μυλωνά και Παρασκευά, ενώ χρέη προπονητή εκτελεί ο Νίκος Μπριασούλης.

 

Οι νέες στολές διαιτησίας

Αφού είχε περατωθεί η παρωδία των γραπτών και αγωνιστικών τεστ στους διαιτητές (δεύτερη ευκαιρία) ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης Κουλούρης, παρουσίασε στο σώμα των διαιτητών τη Δευτέρα τη φετινή στολή διαιτησίας, η οποία είναι χορηγία της AXIVEN Απολυμαντικής Παπαδάτος Ανδρέας και Αρδευτική Α.Ε. Αναγνωστόπουλος Κων/νος.

*Καλορίζικες, καλοφόρετες κι ελπίζουμε να μην είναι πλατιές και ασουσούμιαγες, όπως οι περσινές, που χώραγαν μέσα δύο διαιτητές, χωρίς για τούτο να έχει ευθύνη ο χορηγός.

*Και κάτι τελευταίο. Ελπίζουμε να πέρασαν όλοι οι διαιτητές αυτές τις εξετάσεις-μαϊμού και να μην έχουμε τίποτε παρατράγουδα. Καταλαβαίνετε, πιστεύουμε, κ. Μάνθο!

 

Σερί παιχνίδι ο Μαρκαντωνάτος

Μετά το ηλειακό ντέρμπι ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος πάει Μεσσηνία για να σφυρίξει στο παιχνιδάκι Καλαμάτα-Βλαχιώτης. Βοηθοί του οι Ασημακόπουλος, Λιάπης.

*Εξάλλου, ο Σάκης Γιαννόπουλος πάει Ζάκυνθο για να τσεκάρει τον Τζαγκαράκη (Αχαΐας), ένα διαιτητή που αδικήθηκε κατάφωρα στις αξιολογήσεις…

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot