FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Κόροιβος περιμένει την ΑΕΚ

Ημερομηνία: 09-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Πιστεύουμε πως οι προπονητές του Κοροίβου ακτινογράφησαν πλήρως την ΑΕΚ την Τετάρτη το βράδυ στο παιχνίδι με τη Νίμπουργκ, όπου η Ένωση απογοήτευσε και παραλίγο να φάει κατοστάρα (89-98) από τους Τσέχους. Τώρα, πώς θα παρουσιαστούν οι Αμερικανοί (Πάντερ, Τζέιμς, Χάρις και δε συμμαζεύεται) είναι το ζητούμενο, γιατί οι Αμερικανοί του Κοροίβου θα εμφανιστούν στο γήπεδο κι αν κοιτάξουν κατάματα τους αντιπάλους τους θα έχουν ελπίδες…

*Έτσι ή αλλιώς πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι για τους «μπλε» και μόνο με καλή απόδοση κι ευστοχία θα έχουν ελπίδες. Η προϊστορία είναι μοιρασμένη. Πέρυσι 63-89, πρόπερσι 67-76 και αντιπρόπερσι νίκη Κοροίβου 80-67, όπως και στην Α2, 82-67!

*Θα σφυρίξουν οι Γ. Πουρσανίδης, Μαγκλογιάννης (Αττικής), Χαλαμπαλάκης (Κρήτης) από τα τρία σημεία του ορίζοντα!

 

Ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι

Το δεύτερο κατά σειρά ντέρμπι της Ηλείας γίνεται μεθαύριο, ανάμεσα στον Παμβουπρασιακό και τον Αστέρα. Διαφορετικοί οι στόχοι των ομάδων. Η ομάδα του Κόκου Κωνσταντινίδη είναι κοντά στο στόχο της παραμονής, αν δεν τον έχει πετύχει. Ο Αστέρας δίνει μάχη για την πρώτη θέση και για να την πάρει πρέπει να περάσει αλώβητος από το δύσκολο γήπεδο Βάρδας.

*Οι γηπεδούχοι είναι πλέον γνωστό ότι πάνε στον αγώνα με απουσίες τρανταχτές: Ντόμας, Σιδέρης, Ανδριέλος, Χούσα. Αντίθετα, οι «βυσσινί» δεν έχουν προβλήματα, πλην του τραυματία Αρβανίτη, ενώ ο Παγώνης ίσως επιστρέψει.

*Τούτων δοθέντων αναμένεται να γίνει αμφίρροπη συνάντηση. Ο Αστέρας θα πάει με κόσμο στη Βάρδα, καθώς υπάρχει ενθουσιασμός μετά τη νίκη επί του Πανηλειακού.

 

Ο… μισός Πανηλειακός

Με πολλές απουσίες θα παίξει ο Πανηλειακός απέναντι στο «μικρό» Λεωνίδιο. Οι Αρκάδες δεν έχουν τύχη, παρά το γεγονός ότι από τον Πανηλειακό θα λείψουν: Κρεββατάς, Μπουρλάκης, Δαβουρλής, Νιφορόπουλος, Κ. Ασημακόπουλος. Για πρώτη φορά τόσοι απόντες. Τη λύση θα δώσει ο κόουτς Γ. Κούτσης. Θα σφυρίξει το διαιτητάκι από τη Λακωνία (Λιάρος). Το σίγουρο είναι πως θα έρθει η νίκη εύκολα ή δύσκολα.

 

Ο Παναρκαδικός Κυπελλούχος

Ο Παναρκαδικός είναι Κυπελλούχος Αρκαδίας, αφού νίκησε στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης το Λεωνίδιο με 3-0, με ισάριθμα γκολ του Ομπόσου. Με την ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου  έπαιξε βασικός σε όλο τον αγώνα ο πατριώτης μας, Μπινιώρης (δανεικός από Αστέρα Τρίπολης).

 

Τρίτη φορά στον τελικό

Ο Α.Ο. Ξενοφών, όπως αναμενόταν, πέρασε προχτές και από τη Ζαχάρω (0-1) και πάει για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία στον τελικό του Κυπέλλου. Του άρκεσε ένα γκολ από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Πάρη Κωνσταντόπουλο, να κάνει και δεύτερη νίκη, απέναντι στον Ολυμπιακό που ήταν καλός. Άρεσαν οι ερυθρόλευκοι που για πρώτη φορά στην ιστορία τους πήγαν στα ημιτελικά του θεσμού. Μάλιστα, κάτω από τα δοκάρια είχαν τον πιτσιρικά Άλλα, που άφησε καλές εντυπώσεις. Αξίζει να τονίσουμε πως στο γήπεδο βρέθηκαν 250 φίλαθλοι!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις στην Α΄ τοπική. Δύο μεγάλα ματς μας περιμένουν, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για την είσοδο στην τετράδα. Προγνωστικά προσωπικά δεν κάνω, γιατί δεν είμαι Πυθία! Στα Μακρίσια (Α.Ο.Μ.-Δόξα). Στο Τραγανό (Νίκη-Σαβάλια). Τα παιχνίδια δεν έχουν ίδιο ειδικό βάρος και ο νοών νοείτω!

*Θα ρισκάρουμε μια επιτυχία του ΑΠΟΚ στο Χάβαρι, έστω και με τη μορφή ισοπαλίας, για τη ρεβάνς του 3-1 της ήττας του α΄ γύρου. Έχουμε τους λόγους μας γι’ αυτή την άποψη.

 

Χαρούμενος ο Καραμιχάλης

Πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος για την πορεία του Αίαντα ήταν χθες που μιλήσαμε ο γνωστός παράγοντας της Γαστούνης, Κώστας Καραμιχάλης, βαθύς γνώστης του τοπικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο φίλος παράγοντας έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου της ομάδας, Θανάση Θεοδόση. Ο πρόεδρος, μας είπε ο Κώστας, είναι η ψυχή της ομάδας και κόσμημα για το ποδόσφαιρο και οδηγεί την ομάδα στην Α΄ τοπική, μαζί με τον προπονητή, τους παίκτες και τους φιλάθλους.

*Ο Αίας την περασμένη Κυριακή πέτυχε άλλη μια νίκη στη Ν. Φιγαλεία με σκορ 2-0 και η νίκη αυτή ήταν δίκαιη και πολύτιμη. Τα γκολ σημείωσαν στο 25΄ ο Παναγιωτόπουλος και στο 70΄ ο Γκίνης, με πέναλτι που πήρε ο Νικολόπουλος από τον Κουτσόπουλο. Επόμενη έξοδος του Αίαντα στη Μυρσίνη κι ελπίδες για νέα νίκη.

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Για δεύτερη φορά ο Νίκος Σταυρόπουλος καλείται να παίξει ακόμη ένα ηλειακό ντέρμπι Γ΄ Εθνικής, αφού ορίστηκε στο παιχνίδι Παμβουπρασιακός-Αστέρας. Την προηγούμενη φορά είχε σφυρίξει ΠΑΟΒ-Πανηλειακός, την 11η αγωνιστική και παρά τις φωνές από πλευράς φιλοξενούμενων δεν είχε πάει άσχημα, σύμφωνα πάντα με τον παρατηρητή διαιτησίας. Έτσι και τώρα καλείται να καταθέσει τα διαπιστευτήριά του. Βοηθοί του θα είναι οι Καραλής (βοηθός στη Β΄ Εθνική) και Λιάπης, έμπειροι και οι δύο και με αρκετά παιχνίδια στην πλάτη. Δέκα ο πρώτος, δώδεκα ο άλλος.

*Για το θεαθήναι πάνε στους αγώνες οι παρατηρητές. Είτε κάνουν στραβά ματάκια, είτε παραπέμπουν, αλλά η Επιτροπή δεν λαμβάνει υπόψη της τις εκθέσεις. Έτσι, επιβραβεύει τους προβληματικούς ρέφερι που δεν διορθώνονται με τίποτε…

 

Οι Νέοι Αχαΐας

Η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Αχαΐας που προπονεί ο Γιάννης Ψαρράς νίκησε την αντίστοιχη της Αργολίδας (1-0) και πέρασε στους «4» του θεσμού. Επίσης, Μακεδονία-Μεσσηνία  3-0, Κυκλάδες-Ξάνθη  3-0 και Αθήνα-Ηράκλειο 1-1 (4-1 π.) στους Παίδες.

*Αδέρφια καλό Σαββατοκύριακο και από Τρίτη πάλι μαζί.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot