FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Κόροιβος με 2-3 νίκες παραμένει

Ημερομηνία: 07-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο περιθώριο της μεγάλης,  αξεπέραστης και ιστορικής νίκης επί του Ρεθύμνου (102-97) ο Κόροιβος κάνει τους υπολογισμούς του. Ο Ντίνος Καλαμπάκος και το επιτελείο του υπολογίζουν ότι θέλουν 2-3 νίκες ακόμη για να σφραγίσουν τη σωτηρία της ομάδας. Ακόμη υπάρχει σκέψη για αντικατάσταση του Φλόρβιους, ο οποίος  δείχνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει. Προχτές σε 50 λεπτά παιχνιδιού έπαιξε 14 λεπτά. Πέτυχε 4 πόντους από 2/2 δίποντα. Πήρε 3 ριμπάουντ κι έκανε 2 λάθη. Οι «μπλε» δεν είναι ευχαριστημένοι και αναζητούν κάτι καλύτερο. Θα το βρουν άραγε; Ιδού η απορία.

*Παίκτης κλειδί ο 22χρονος Αλέξης Σπυριδονίδης, βοήθησε τον Κόροιβο που «καιγόταν» για τη νίκη. Έπαιξε 16 λεπτά. Πέτυχε 7 πόντους καθοριστικούς. Είχε 1/1 τρίποντο, 2/4 βολές και δύο λάθη.

*Θαυμασμός υπήρξε για τον απίστευτο Αμερικανό, Στεφάν Μούντι, που πέτυχε 44 πόντους, έπειτα από εξωπραγματική εμφάνιση!

*Επόμενη υποχρέωση για τον Κόροιβο στις 14/2 στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό.

 

Η μεγάλη ώρα

Η μεγάλη ώρα για τη Μικτή Νέων έφτασε. Σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, θα παίξει την πρόκριση στους «8» με την ομάδα της Αχαΐας στο γήπεδο της Μεγαλόπολης. Είναι ένα παιχνίδι νοκ-άουτ, όπου η ψυχολογία και η τύχη θα παίξουν πρώτιστο ρόλο. Άντε να νικήσουμε, παιδιά, ώστε να κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος!

 

Απερίγραπτος ο ρέφερι Τουρλομούσης

Ο Μεσσήνιος ρέφερι ήταν απερίγραπτος στον αγώνα Πανηλειακού-Ζακύνθου. Κυρίως απέτυχε στον πειθαρχικό τομέα. Αρχικά απέφευγε να δείξει κίτρινες. Όμως στο τέλος έχασε τον έλεγχο, αποβάλλοντας μάλιστα δύο παίκτες, από έναν εκατέρωθεν. Να δούμε επακριβώς τι έγινε. Αρχικά πήρε μία κίτρινη ο Τσιριγώτης. Από τον Πανηλειακό κανένας. Όμως προς το τέλος αρχικά την επιζήτησε ο Γκοτσούλιας (για να συμπληρώσει τέσσερις), αλλά ο Καλαματιανός ρέφερι δεν την έδωσε. Την έδωσε όμως στο 88΄ στο Νικολόπουλο που καθυστερούσε να εκτελέσει ένα από τέρματος λάκτισμα. Προς τη λήξη έγινε κομφούζιο. Ο Γκοτσούλιας δεν έδινε τη μπάλα, αφού, μετά την αλλαγή του πλησίασε τη γραμμή άουτ! Έγινε διακοπή και ο Τσιριγώτης της Ζακύνθου έξαλλος, διαμαρτυρήθηκε έντονα και πήγε να πλακωθεί με παίκτες του Πανηλειακού. Είχε πάρει  δεύτερη κίτρινη νωρίτερα κι αποβλήθηκε. Όμως το μάρμαρο πλήρωσε ο νεαρός Μπουρνέλης που στην αναμπουμπούλα είδε κόκκινη!

*Κανένας δεν πήρε είδηση το πώς και γιατί. Όμως ο ρέφερι στο φ.α. έγραψε πως αποβλήθηκε, γιατί απώθησε αντίπαλο!

*Πέραν των Χατζηστάμου, Κολόκα, Κ. Ασημακόπουλου στον πάγκο του Πανηλειακού ήταν και οι Κατελούζος, Θανάσης Ασημακόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Βουργουντζής, ενώ ο Δαβουρλής έμεινε εκτός λόγω ενός τραυματισμού. Στο ερχόμενο παιχνίδι με Παλληξουριακό θα έχουμε αλλαγές.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Φωνές από διάφορα γήπεδα ακούγονται. Υλακές, κραυγές, διαμαρτυρίες κι όλα τα παρεπόμενα. Δύο κόκκινες στο Κουρτέσι, γιατί πλακώθηκαν στο ξύλο ο Καπώνης με τον Αλεξανδρόπουλο. Φωνές όμως και για τη διαιτησία από τους Ζαχαραίους.

*Φωνές και από τη Δόξα. Στο στόχαστρο της διαιτησίας η μελανόλευκη ομάδα και ο προπονητής της Γιώργος Λαγός, που αποτελεί κόσμημα για το τοπικό ποδόσφαιρο. Φωνές και από τη Νίκη Τραγανού για το ντέρμπι με τα Μακρίσια.

*Υπάρχει και μια πληροφορία πως άγνωστοι την «έπεσαν» στο Ι.Χ. των διαιτητών λίγο πιο πέρα από το γήπεδο Τραγανού!

*Ένας τραυματισμός κρατάει μακριά από τη δράση τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Φώτη Παναγόπουλο. Έτσι, τον πλησίασε στην πρώτη θέση ο συμπαίκτης του, Πάρης Κωνσταντόπουλος με 13 γκολ. Γκολ πέτυχαν ακόμη οι Νικολετάκης, Δ. Κολοτούρος, Σταυρούλιας, Μούτσος, επιφανείς σκόρερς του πρωταθλήματος.

 

Χαμός

Χαμός στην κορυφή της Α2 Κατηγορίας. Πέντε ομάδες διεκδικούν την άνοδο. Εκτός μάχης τέθηκε προχτές ο Πέλοψ Πύργου που έχασε από τον Κένταυρο Μαγούλας (1-2) και μάλιστα με ανατροπή. Τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Καριώρη πέτυχε ο Σάκης Κλάδης, με φάουλ και πέναλτι στο 89΄(ανατροπή Στροφύλλα).

*Σήμερα θα γίνει το πολυθρύλητο παιχνίδι Σκουροχώρι-Μαγούλα που είχε αναβληθεί, γιατί δεν φαίνονταν οι κύριες γραμμές του γηπέδου. Ακόμη, θα γίνει και το αναβληθέν από την Κυριακή παιχνίδι Ολυμπιάδα-Λέοντες. Και τα δύο είναι παιχνίδια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

 

Ένα χρόνο μετά

Κλείνουμε τη σειρά των σχολίων για την επέτειο της… μεγάλης νίκης της παράταξης «Φωνή των σωματείων» στις περσινές εκλογές του Φλεβάρη, όπου κατέβηκε μία παράταξη και δύο ανεξάρτητοι υποψήφιοι, έτσι για μπούγιο.

*Χαρακτηριστικό των εκλογών ήταν το γεγονός ότι δεν προσήλθαν να ψηφίσουν αρκετά σωματεία που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, γιατί υπάρχει η δεοντολογία κι ο σεβασμός στην απόφασή τους. Σ’ όλες τις προηγούμενες εκλογές έδιναν το «παρών» όλα τα σωματεία. Ακόμη και οι «κολοπετινίτσες»  που δεν αγωνίζονταν, αλλά είχαν δικαίωμα ψήφου.

*Έχουμε πιάσει πλέον πάτο. Δεν πάμε πιο κάτω. Εδώ υποψήφιοι πήραν βεβαίωση μέλους από σωματεία γειτονικών χωριών κι όχι από την ομάδα του χωριού τους!

*Η προϊστορία λέει πως τις εκλογές του 2013, τις έκρινε μια δικαστής. Κι αυτές οι εκλογές θα κριθούν από μία άλλη δικαστή στις 9 του Μάη. Μέχρι τότε υπομονή.

 

Νέα μήνυση από Κουλούρη

Μόλις πληροφορηθήκαμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Αριστείδης Κουλούρης, προχώρησε σε μήνυση κατά του ηγέτη της αντιπολίτευσης και προέδρου της Π.Α.Κ. Ηλείας κ. Πέτρου Μπηλιώνη για συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω δημοσιευμάτων της Π.Α.Κ.Η. στον τοπικό Τύπο. Η ιστορία συνεχίζεται για μια ακόμη φορά. Έχουν προηγηθεί μηνύσεις κατά Κώστα Φωτόπουλου και του υποφαινόμενου… Καλά κρασιά!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot