FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ο Αστέρας έγραψε ιστορία…

Ημερομηνία: 30-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Το είχαμε προβλέψει από την Παρασκευή. Μάλιστα ο τίτλος στο κεντρικό μας σχόλιο ήταν: «Ο Αστέρας μπορεί να γράψει ιστορία».

*Τω όντι  η ομάδα της Αμαλιάδας έγραψε ιστορία στο στάδιο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας νικώντας τον Εθνικό με… μισό μηδέν. Έτσι διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην ιστορική ομάδα του Πειραιά και ελπίζει πλέον στην άνοδο.

*Το γκολ της νίκης ο Κέρι, πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

 

Ο πρωτεργάτης της νίκης

Και πάλιν και πολλάκις σημειώσαμε από τη στήλη πως ο Θ. Γκάτζιος άλλαξε προς το καλύτερο τη «βυσσινί» ομάδα. Το είδαμε σε όλους τους αγώνες. Όμως τόσο στα Σπάτα όσο και στην Καλλιθέα ο Γκάτζιος πήρε ρέστα. Ελάχιστα άλλαξε την ομάδα. Η φυγή του Τόρες ελάχιστα φάνηκε, διότι αξιοποιήθηκε ο Μηνάς, τον οποίο ο Σούλης Παπαδόπουλος τον αγνοούσε.

*Από τους απόντες προτιμήθηκε ο Μπουντόπουλος, ενώ ο Μαρουκάκης μπήκε στο 93΄ για καθυστέρηση. Αξιοποιήθηκε κι ο Φίγκο-Αντωνόπουλος, τον οποίο ο Σούλης συστηματικά αγνοούσε παρά την εμπειρία του. Προχτές μπήκε κι αυτός, όπως και ο Μπουζούρας.

 

Ο ρέφερι Φωτιάδης

Στάθηκε όρθιος ο ρέφερι Φωτιάδης από την Καστοριά. Οι Εθνικοί του βγάλανε την ψυχή. Συνεχείς διαμαρτυρίες, φωνές με το παραμικρό. Όμως ο Φωτιάδης δεν καταλάβαινε τίποτε. Έπαιξε το λεγόμενο 50-50. Όταν ο Κουρμπανάς τον παρακώλυσε τον απομάκρυνε από τον πάγκο! Αυτή ήταν διαιτησία, όπως εκείνη του Μανούχου στα Σπάτα κι όχι οι διαιτησίες των Γκάμαρη, Μπαλατσούκα και του Τάση…

 

Όλοι για τον Αστέρα

Την Κυριακή το απόγευμα βρέθηκα στο γηπ. Μαγούλας ως θεατής του αγώνα. Ήταν εντυπωσιακό, πως τα ραδιοφωνάκια έδιναν κι έπαιρναν κι όλοι ρωτούσαν για την έκβαση του αγώνα Εθνικού-Αστέρα. Όλοι ήταν με τους «βυσσινόλευκους» που έδιναν αγώνα ύπαρξης στην Καλλιθέα. Να προσθέσω ότι τα προγνωστικά έδιναν κι έπαιρναν για την απόφαση της Πειθαρχικής!

 

Ο Ενγκουέμ κι ο Τσάμης

Δεν υστέρησε κανείς από τους «βυσσινόλευκους» στην Καλλιθέα. Υπέφεραν οι «κυανόλευκοι» του Εθνικού Πειραιά. Ο Ενγκουέμ ήταν και πάλι από τους κορυφαίους. Ο Γιώργος Τσάμης κατέβασε ρολά. Ήταν πάλι μέγας. Ο Δημήτρης Αρβανίτης εξαιρετικός. Την τετράδα κλείνει ο Μηνάς. Ήταν και πάλι εντυπωσιακός.

 

Μια θέση στην Α΄ τοπική

Του Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου του αρκούσε η ισοπαλία προχτές στη Μαγούλα. Του αρκούσε η ισοπαλία, ώστε να επανέλθει μετά από δύο χρόνια στην Α΄ τοπική. Ακολουθούμενος από αρκετούς φίλους του πήρε μεγάλη νίκη με ασύνηθες σκορ για εκτός έδρας αγώνα (0-3).

*Κατάμεστη από φιλάθλους η μικρή κερκίδα στο γηπ. Μαγούλας. Πολλοί ουδέτεροι απ’ αυτούς που ήρθαν από ενδιαφέρον, αφού το παιχνίδι ήταν ένας τελικός. Δεν είδαν ωστόσο καλό ποδόσφαιρο. Είδαν ποδόσφαιρο τέλους εποχής.

*Τελικά κέρδισε ο καλύτερος. Αυτός που πέτυχε γκολ. Όχι ένα, αλλά τρία. Μορφή των φιλοξενούμενων ο Καραντώνης που πέτυχε δύο γκολ σε δύο λεπτά. Οι άλλοι, οι ηττημένοι,  έμειναν με την καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους και τη μέγιστη ευκαιρία του Κλάδη (οριζόντιο δοκάρι).

*Ακολούθησαν στη λήξη χαρές και πανηγύρια στ’ αποδυτήρια των νικητών, τα γνωστά επινίκια. Άλλωστε ο Λ.Αστέρας ήταν συνεχώς στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

*Με ψιλοδιαμαρτυρίες το κράτησε το παιχνίδι ο ρέφερι Παναγόπουλος. Το 0-3 καλύπτει κάποια λάθη. Πιθανόν η κίτρινη στον Καλαμαρά, όταν έκοψε τον Καραντώνη να ήταν κόκκινη. Ενώ μπορούσε να δώσει δεύτερη κίτρινη και στο Νικολόπουλο. Αυτά στο πρώτο ημίχρονο.

*Κίτρινη κάρτα πήραν ακόμη οι Νανόπουλος, Στροφύλλας, Σέφα.

 

 

Πλήρης σύγχυση

Αξιωματούχος της Διοργανώτριας, γνώστης, θέλουμε να πιστεύουμε των Κανονισμών, έχει πλήρη σύγχυση σχετικά με την αγωγή που έχει κάνει η αντιπολίτευση της ΕΠΣΗ για τις εκλογές του 2017 και τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε κατά της παράταξης Τζώρτζογλου στο Ηράκλειο η αντιπολίτευση και τα απέρριψε ο δικαστής.

*Διότι η γενική εκλογική συνέλευση στο Ηράκλειο ήταν έκτακτη και όχι τακτική, όπως η συνέλευση του Άρη Κουλούρη. Η ειδοποιός διαφορά είναι τεράστια. Γι’ αυτό να προσέχει τα τιτιβίσματα στο FB.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος