FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Οι πρωταγωνιστές του Αστέρα

Ημερομηνία: 08-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23103″ img_size=”full”][vc_column_text]Είχε να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα ο Αστέρας. Ο Μπράβος άργησε να μπει λόγω τραυματισμού. Ο Αντωνόπουλος λόγω της περσινής τιμωρίας από το ματς με Αχαϊκή. Ο Δούλος έκανε 6 συμμετοχές και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πήρε μεταγραφή για τη Νίκη. Και ο Γεωργακόπουλος ανεχώρησε μετά από 5 συμμετοχές. Ο Λόξας έκανε τρεις συμμετοχές και έφυγε με μεταγραφή στα Καβασίλα.

Πρώτος σε συμμετοχές ο έξοχος Τάκης Μπουτσικάκης (26). Τον ακολούθησαν ο Μπαρμπαρούσης (25), Μπουζούρας, ένας γηγενής παίκτης που προήλθε από τις Ακαδημίες του Αστέρα και λόγω σπουδών στη Θεσσαλονίκη έπαιξε Γ΄ Εθνική με τον Εθνικό Αγιονερίου, ο Σταθάτος (25), ο εξαιρετικός Γαστουναίος.

*Στις 24 συμμετοχές ο ακραίος Παρασκευόπουλος, πολύ σπουδαίος, που δεν εγκατέλειψε ποτέ τον Αστέρα. Στις 22 συμμετοχές ο αρχηγός Αντωνόπουλος και στις 21 συμμετοχές ο Μπράβος, ο Μπαρδούσης και ο Μελετίδης. Ακολούθησαν ο έξοχος γκολκίπερ Τσάμης με 20 συμμετοχές και ο έγχρωμος Γκατιάγκα με τις ίδιες συμμετοχές.

*Από τους υπόλοιπους ο Παπουτσής (15), ο Κασάπης (14), οι Αρβανίτης, Οντβονγκ από έντεκα, ο Καλλιακμάνης που για ένα διάστημα τραυματίστηκε 6 συμμετοχές, στις 3 ο Ζορό και μια συμμετοχή ο Λούγκος.

 

Οι σκόρερ

Πρώτος στο σκοράρισμα ο Σταθάτος με 6 γκολ. Ακολούθησαν: Μπαρμπαρούσης (5), Μελετίδης (4), Γκατιάγκα (2) και από ένα οι Αντωνόπουλος, Μπουτσικάκης, Οντβονγκ, Μπαρδούσης και Παρασκευόπουλος.

*Στο Κύπελλο ο Αστέρας είχε καλή παρουσία και θα μπορούσε να πάει τελικό με την Παναχαϊκή, αν στο δρόμο του δεν βρισκόταν εκείνος ο απίθανος Καλαματιανός ρέφερι. Ηλίας Νικολόπουλος, ο οποίος στο παιχνίδι με την Αχαϊκή στη Ν.Μανολάδα αδίκησε τους «βυσσινόλευκους» που οδηγήθηκαν στην ήττα (0-2). Νωρίτερα στην Αμαλιάδα είχαν αποκλείσει το Λουτράκι (3-0) και τον Παναρκαδικό (2-1).

*Στους παίκτες δεν αναφέραμε τον Ντάβαρη, ο οποίος ήρθε το Γενάρη , αλλά, λόγω στράτευσης, δεν αγωνίστηκε καθόλου.

 

Η επόμενη μέρα

Ήδη η διοίκηση όρισε τη Γ.Σ. του Αστέρα για τις 11 Ιουνίου. Ως τότε θα έχουν γίνει διεργασίες με στόχο την είσοδο στο συμβούλιο του επιχειρηματία Παπαγεωργίου ή άλλων επιφανών επιχειρηματιών της Αμαλιάδας. Αν κι εφόσον προχωρήσει η κίνηση αυτή, τότε θα μιλάμε για ζόρικη κίνηση, η οποία θα έχει «ζουμί». Υπομονή, λοιπόν, κι αναμονή ως τη Γενική Συνέλευση, η οποία θα είναι αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Το μέλλον του Αίαντα

Διαβάσαμε αλλού πως σήμερα θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Αίαντα Γαστούνης. Η παρούσα διοίκηση επίσης μάθαμε πως έχει διετή θητεία και προτίθεται να συνεχίσει , αφού το Καταστατικό προβλέπει έτσι. Από κει και πέρα, αν αληθεύει πως κάποια μέλη του Δ.Σ. έχουν παραιτηθεί, θα πρέπει να αναπληρωθούν με μερική εκλογή. Πάντως, ακούγονται διάφορες φωνές και απόψεις για το μέλλον του Αίαντα. Αν δεν υπάρξει κοινή γραμμή και πλεύση, το μέλλον του προβλέπεται ζοφερό και στην Α2.

 

Ατελείωτα

Αυτά τα παιδικά πρωταθλήματα ξεκίνησαν το περασμένο Νοέμβρη. Συν Θεώ τα προχωράει η ΕΠΣ, εν μέσω συμπληγάδων. Άμποτε να τα τελειώσουν οι άνθρωποι, γιατί ατελείωτα τα βλέπουμε.

 

Το θαύμα της Θύελλας

Αυτό που έκανε φέτος η νεοφώτιστη Θύελλα ανάγεται στα θαύματα. Ξεκίνησε με νίκη στο Βαρθολομιό. Προσγειώθηκε με ισοπαλία στη Σπιάντζα με την Προοδευτική κι ακολούθησαν τέσσερις συνεχόμενες ήττες! Αποτέλεσμα, παραίτηση του Σπ. Παναγιωτακόπουλου με τον Αλέκο Τομαρόπουλο να τον  διαδέχεται. Ανασύνταξη δυνάμεων με 2-3 μεταγραφές το Γενάρη καθώς η συγκομιδή 16 βαθμών στον πρώτο γύρο σήμαινε προεόρτια υποβιβασμού!

*Έτσι, άρχισε η αντεπίθεση. Η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο καθώς προχωρούσαν οι αγωνιστικές. Το διπλό στον Αίαντα δεν ήταν τίποτε, μπροστά στο διπλό στο Κουρτέσι (1-2). Απτόητη από τη βαριά ήττα στα Καβάσιλα, μένει αήττητη ως το τέλος με πέντε νίκες και μια ισοπαλία στον Πύργο με τη Νίκη Τραγανού (0-0). Το θαύμα συντελέστηκε γιατί νίκησε στο Χάβαρι και το κερδίζει στην ισοβαθμία.

*Πρώτος σκόρερ ο Παργινός (10), Διαμαντάκος (5) δεύτερος. Από τρία Μπουτσικάκης, Σαΐνης, Κώστας Κατελούζος. Ο τελευταίος είναι Πανηλειακοθρεμμένος και πολύ εξελίξιμος. Η παραμονή ανεβάζει τις μετοχές του Τομαρόπουλου στο προπονητικό χρηματιστήριο.

*Πάνω απ’ όλους όμως η διοίκηση με πρόεδρο τον Αντώνη Μπλάθρα. Τον αδερφό του Σπύρο και το Σωτήρη Στρακόπουλο, ο οποίος πάντα πριν τους αγώνες μας μιλούσε με ενθουσιασμό κι έδειχνε την πίστη του για την τελική σωτηρία.

*Στο Κύπελλο η Θύελλα αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο στη Ν.Φιγαλεία (2-4).

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot