FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό γήπεδο: Μπαίνει στη μάχη ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 04-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Πανζουρλισμός στην Αμαλιάδα με το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Κόροιβος μπαίνει στο τερέν για να δείξει πράγματα. Να δείξει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Με τους «πράσινους» θα παλέψει για το καλύτερο.

*Θα σφυρίξουν οι Μάνος, Μπίκας (Αττικής αμφότεροι) και ο νεοσσός Γερακίνης (Κ.Δ. Θεσσαλίας).

 

Τελευταία ευκαιρία ο Αστέρας

Έσχατη ώρα για τους «βυσσινί» την Κυριακή κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς τον οποίο όλοι έχουν ως φαβορί ανόδου στη Β΄ Εθνική, αλλά ακόμη δεν το έχει δείξει, έχοντας δύο ισοπαλίες. Μέσα σε δύο μέρες ο Γκάτζιος πρέπει να αλλάξει πράγματα. Να φρεσκάρει την ομάδα, η οποία έχει προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Ο Θεός και η τύχη θα βοηθήσει γιατί η ομάδα θέλει οξυγόνο.

 

Η χειρουργική επέμβαση

Ο Αθηναίος ρέφερι Γκάμαρης θα μείνει αλησμόνητος στην Αμαλιάδα. Η φάση του 30΄ τον εξέθεσε. Δυναμόμετρο δεν διαθέτουμε ώστε να δούμε πόση δύναμη είχε το χέρι του Ηρακλή στον Μπαρμπαρούση. Ο άλλος (ο Λάμπρου) ελαφρά καρδία το έδωσε το πέναλτι στην Αλικαρνασσό. Ο Γκάμαρης το κατάπιε. Κοιτάξτε δε να δείτε διαιτητική συμπεριφορά. Ο ένας πέντε κίτρινες στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γκάμαρης στα 90 λεπτά μόνον δύο. Στον Κολλαρά γιατί χτύπησε φάουλ στο 2΄ χωρίς να σφυρίξει (!) και την άλλη στο 70΄, στο Χριστοφιλέα για σκληρό παίξιμο. Και στο φινάλε, γιατί διαιτητής από την Αθήνα σε ομάδα της Αττικής; Χάθηκαν τόσοι διαιτητές από την επαρχία! Αλλά είπαμε αυτά κάνει η Επιτροπή της… αποτυχίας!

 

Αλαλούμ στη Β΄ Κατηγορία

Στα πλέι-οφ της Β΄ Κατηγορίας συνεχίζονται οι εκπλήξεις. Κατά την 5η αγωνιστική ο πρωτοπόρος Εθνικός Γερακίου γνώρισε βαριά ήττα στον Κακόβατο, ενώ η Βρίνα έχασε (0-2) από τον Ίφιτο. Πάντως, η ομάδα του πρώτου ομίλου έπαιξε χωρίς τον τερματοφύλακά της και είχε τέσσερα δοκάρια!

*Στη Βροχίτσα είχαμε ισοπαλία (1-1) στο τοπικό ντέρμπι με το Χειμαδιό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο α΄ μέρος με τον Κωνσταντόπουλο και ισοφάρισε στη λήξη ο αειθαλής Ψυχογιός!

*Ως τώρα τα κέρδη των ομάδων κατά τη βαθμολογική τους σειρά είναι: Γεράκι (9), Βρίνα (7), Χειμαδιό (7), Άφοβος (4), ΠΑΟΚ (7), Ίφιτος (7).

 

Ο Πανηλειακός χτίζεται

Αμέσως μετά την ανάδειξη του Πανηλειακού ως πρωταθλητή 2016-2017, μετά τη δοκιμασία των πλέι-οφ, οι «Πυρσοί» έπιασαν δουλειά. Προτεραιότητα ήταν ο προπονητής. Η σχέση με το Σπύρο Αντωνόπουλο χάλασε. Κακώς για μας. Εκείνος έπρεπε να συνεχίσει. Εν πάση περιπτώσει ήρθε ο Κουρμπανάς, ο οποίος έκανε και την επιλογή των παικτών. Από τους παλαιούς συνέχισαν ολίγοι. Σχεδόν οι μισοί: Καπετανάκης, Θεοδωρακόπουλος, Μπουρνέλης, Νιφορόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χατζηστάμου, Πλαστουργός, Στούπης, Γκουβέρος, Σκοζάι.

*Πήραν το δρόμο τους οι Βλαχόπουλος, Τσουκαλάς, Καλλιακμάνης, Μπεγλεκτσής, Χατζηαράπης, Παναγόπουλος. Ο Κουρμπανάς έδιωξε και τον Παναγιωτόπουλο, ένα καλό μπακ, με τον οποίο είχε προηγούμενα από την Καλαμάτα. Ο Παναγιωτόπουλος πήγε στον Τηλυκράτη, όπου διέπρεψε φέτος και αναδείχτηκε πρωταθλητής στον 4ο όμιλο! Έμειναν και ορισμένοι νεαροί, άλλοι από τους οποίους δόθηκαν δανεικοί, άλλοι παρέμειναν ως το τέλος.

 

Οι επιλογές Κουρμπανά

Στην ερυθρόλευκη ομάδα ήρθαν οι Κολόκας, Νικολόπουλος, Σούλης, Μπουρλάκης, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Λεβέντης, Σέχου, Ντάνκουα, Κατελούζος, Γεωργακόπουλος, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, επιλογές Κουρμπανά. Στο δρόμο θα εγκαταλείψουν οι Στούπης, Γκουβέρος, Σκοζάι, Ντάνκουα, ενώ θα έρθουν οι Δαβουρλής και τα αδέρφια Ασημακόπουλοι. Ο Γεωργακόπουλος ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση. Έπρεπε να προσεχτεί περισσότερο. Έφυγε το Γενάρη, αλλά δεν είχε δικαίωμα μεταγραφής και την… πλήρωσε! (θα συνεχίσουμε).

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Ο διαιτητής Χρήστος Κούλης είναι το φετινό θύμα της Επιτροπής Διαιτησίας/ΕΠΣΗ. Η ιστορία είναι γνωστή και αφορά γεγονότα του αγώνα Β΄ τοπικής (Ίφιτος-Αετός Κέντρου). Τα έχουμε σχολιάσει. Δεν θα επαναλάβουμε. Ο διαιτητής δεν τιμωρήθηκε από την Επιτροπή. Όμως με εντολή άνωθεν δεν χρησιμοποιείται! Αυτά γίνονται. Αυτά δεν επιτρέπονται, αλλά οι αρμόδιοι για μια ακόμη φορά εκτίθενται.

*Την περασμένη Δευτέρα έγινε το φροντιστηριακό μάθημα στο AMALIAS HOTEL προ κενών εδράνων. Άραγε να ακολούθησε και τραπέζι με ρεφενέ; Οι πληροφορίες λένε «ναι» αλλά οι προσελθόντες ήταν ελάχιστοι. Και από χρόνου!

*Σειρά του Σάκη Γιαννόπουλου, ο οποίος πήγε ως την Άρτα την περασμένη αγωνιστική ως παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Β΄ Εθνικής Καραΐσκάκης-Άρης.

 

Οι πρώτοι στην Α΄

*Ο Θανάσης Γκατζόπουλος είναι ο διαιτητής που πραγματοποίησε τις περισσότερες διαιτησίες στην Α΄ τοπική. Συνολικά σφύριξε 17 φορές. Ακολούθησε ο Χρήστος Κούλης με 15 αγώνες και ο Βασίλης Παναγόπουλος με 14.

*Φέτος το ροτέισον των διαιτητών άνοιξε πολύ και αυτό θα το αναλύσουμε προσεχώς.

*Σήμερα θα γίνουν και οι ορισμοί στα πλέι-οφ. Στην πρεμιέρα οι Πήττας, Γκατζόπουλος πήγαν καλά. Και οι νέοι αγώνες είναι εξίσου κρίσιμοι.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος