FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Με τη Νίκη στη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 09-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η τέταρτη ομάδα της Ηλείας στη Γ΄ Εθνική, η νεοφώτιστη Νίκη Τραγανού, ξεκίνησε ήδη προετοιμασία για το παρθενικό της ταξίδι στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε διοικητικά για κάποιο διάστημα. Όμως κάλυψε ήδη το χρόνο και οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στη μάχη συγκρότησης της ομάδας. Όλοι σχεδόν-εκτός τρίτων- είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ αναμένονται και κάποιες μεταγραφές, οι οποίες θα ισχυροποιήσουν το σύνολο.

*Όλα αυτά, ενώ κάποιοι «αετονύχηδες» έψαχναν να βρουν αντικαταστάτη της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Τους έμεινε το ψάξιμο, ενώ εκτέθηκαν στο φίλαθλο κοινό, επειδή όλα μαθαίνονται για τους ανθρώπους που κινούνται στο παρασκήνιο.

 

Η «Μαύρη» φαβορί

Επτά ομάδες της Γ΄ Εθνικής καλύψαμε σε πρόσφατα σχόλιά μας. Είπαμε και αμαρτία δεν έχουμε, πως η «Μαύρη» φέτος λογαριάζεται ως φαβορί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Είναι δικοί της παίκτες οι Αντωνιάδης, Πινδώνης και Φουάσης. Τραβούν όλοι κατά τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα χάρη και στον προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλο. Από κοντά και ο Πάμισος που πήρε το Δοδοντσάκη.

 

Ο Ζήκος

Ξύπνησε ξαφνικά ο Αστέρας Βλαχιώτη και κουβεντιάζει με τον Ανδρέα Ζήκο, ώστε ο Αχαιός να αναλάβει την προπόνηση των Λακεδαιμονίων.

 

Διαγόρας και Εικοσιμία

Πέρυσι ο Χρυσανθόπουλος από το Γενάρη και μετά έπαιξε με τη Δόξα Ν.Μανολάδας. Φέτος μετακόμισε ήδη στα Βραχνέικα. Εκεί πήγαν και ο Χαρίζι από την Αχαϊκή και ο Καφετζής.

*Ένας ακόμα παίκτης της Αχαϊκής, ο Κυριαζόπουλος έφυγε από τα «καναρίνια» και πήγε κατά Κεφαλονιά μεριά, στον Α.Ο. Εικοσιμίας. Στην ίδια ομάδα κατέληξαν και τέσσερις παίκτες  από τον Παλληξουριακό!

 

 

Δύο «ερυθρόλευκοι»

Θυμάστε ασφαλώς τον Γεωργαντόπουλο, τον αμυντικό μέσο που πέρασε από τον Πανηλειακό πέρυσι, αλλά ουσιαστικά δεν έπαιξε. Έφυγε το Γενάρη, αλλά δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί λόγω κάποιου λάθους. Ο Πυργιώτης παίκτης υπέγραψε στην Ερμιονίδα ήδη. Ακόμη, ο Γκοτσούλιας, ο οποίος πέρυσι διέπρεψε με τους «ερυθρόλευκους» και ακούστηκε πως θα ερχόταν πάλι στον Πανηλειακό, κατέληξε στον Ιωνικό!

 

Με σφραγίδα Μαυρέα

Προχωράει ο Παναρκαδικός με τον Αντώνη Μαυρέα προπονητή, όπως έχουμε ήδη γράψει. Ήδη πήρε στην Τρίπολη τον εξαιρετικό σέντερ μπακ Σεντεμέντε (πέρυσι στην Πύλο), Γεωργακόπουλο και Μουλιάτο, ενώ ανανέωσαν συνολικά επτά παίκτες. Ακόμη πήρε μαζί του τον Καλαματιανό Ρήγα και το Γιάννη Τσιώλη. Κάνει καλή δουλειά ο Αντώνης!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος