FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μεγάλη νίκη η «Μπάρτσα» με Γούρμο

Ημερομηνία: 16-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλη νίκη του Παμβουπρασιακού προχτές επί της Α.Ε. Ερμιονίδας στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του «Γρ. Καλάκος». Το 3-1 είναι μια σπουδαία νίκη που λογικά χαρίζει στην ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα! Τω όντι, η ομάδα από την Αργολίδα έμεινε πίσω δύο πόντους και δεν τη θεωρούμε ικανή να νικήσει στο φινάλε την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή στο Κρανίδι. Αντίθετα, ο ΠΑΟΒ μπορεί να «τσιμπήσει» κάτι στο Άργος.

*Παρά τις απουσίες τριών βασικών στελεχών η «Μπάρτσα» εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 25΄ και καθάρισε το παιχνιδάκι με τον περίφημο Ανδρέα Γούρμο, ο οποίος σκόραρε δις κι έφτασε τα 6 γκολ φέτος. Το πέναλτι εκτέλεσε ο σπεσιαλίστας του είδους Νικολόπουλος, που έφτασε τα 5 γκολ φέτος (τα τέσσερα από πέναλτι).

*Λίγοι σχετικά φίλαθλοι είδαν το ματς (200 μόνον), ενώ κορυφαίοι αναδείχτηκαν οι Γούρμος, Νικολόπουλος, Καλογερόπουλος (θα αναφερθούμε ειδικά σ’ αυτόν).

*Ελάχιστος ο Αχαιός ρέφερι Σπηλιωτόπουλος, με πολλές κίτρινες, «ψείρας» κατά το κοινώς λεγόμενο, συχνά σφυρίγματα. Η Γ΄ Εθνική είναι τιμητική γι’ αυτόν.

 

Απέφυγαν το έμφραγμα!

Οι πεντακόσιοι τόσοι φίλαθλοι του Πανηλειακού που πήγαν στο «Μαρακανά» το Σάββατο το βραδάκι για να δουν, να παρακολουθήσουν τον τρίτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ της Α΄ τοπικής, επιεικώς απέφυγαν το έμφραγμα.

*Τότε στο 84΄ ο Νιφορόπουλος εκτέλεσε ένα από τα πάνω από δέκα κόρνερ που κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι». Το εκτέλεσε με δεξιοτεχνία και ο Μπεγλεκτσής, με άπιαστη φαλτσαριστή κεφαλιά ισοφάρισε (2-2), τη στιγμή που ο ρέφερι, όπως μάθαμε αργότερα, σφύριξε πέναλτι υπέρ του Πανηλειακού! Τελικά, εν ριπή οφθαλμού έδειξε σέντρα. Το 2-2 ήταν γεγονός. Αποφεύχθηκε το έμφραγμα, ενώ οι οργανωμένοι,  ήταν έτοιμοι να μπούνε μέσα και να τα κάνουν… λίμπα!

 

Μπούκαραν

Τελικά μπούκαραν κάποιοι απ’ αυτούς μέσα. Ήταν μετά το 80΄, όταν έγινε το 1-2. Αρχικά ήταν ελάχιστοι και μετά το 2-2 μπήκαν κι άλλοι. Διακόπηκε επ’ ολίγον το παιχνίδι και ο ρέφερι περίμενε καρτερικά να βγουν έξω. Όταν έγινε τούτο σφυρίχτηκε και η λήξη του αγώνα!

*Αμέσως μετά όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού πήγαν προς τα εκεί, στους οργανωμένους. Μίλησαν λίγο, τους χειροκρότησαν οι παίκτες και διαλύθηκαν ησύχως.

 

Κλείστηκαν στ’ αποδυτήρια

Παρά την περιπετειώδη πρόκριση στον τελικό του Πανηλειακού, οι παίκτες, μετά τη λήξη, κλείστηκαν στα αποδυτήρια. Διοίκηση και προπονητής ήταν εκεί. Έγινε συζήτηση. Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ περιμέναμε στωικά, μήπως βγουν κάποτε. Μάταια. Πάνω από μία ώρα κράτησε η συζήτηση. Φύγαμε άπρακτοι, χωρίς να μάθουμε κάτι. Το κλίμα ωστόσο στ’ αποδυτήρια ήταν βαρύ.

 

Ανασύνταξη δυνάμεων το ζητούμενο

Το περασμένο Σάββατο, κάνοντας αναφορά στο τρίτο παιχνίδι Πανηλειακού-Α.Ο. Ξενοφών, είχα επισημάνει, αναφερόμενος στους παίκτες του Πανηλειακού πρώτον, αλλά και στους προπονητές και τους διοικούντες δεύτερον, ότι δεν χωράει άλλο φιάσκο. Ευτυχώς αποφεύχθηκε την τελευταία ώρα νέο φιάσκο.

*Έγιναν λάθη και στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας, αλλά και στις αλλαγές. Όλα αυτά όμως τελείωσαν. Μπροστά τώρα είναι οι τελικοί με τη Νίκη Τραγανού. Κύριο μέλημα η ανασύνταξη δυνάμεων.

*Ξέχασαν άραγε τη μπάλα οι παίκτες; Αυτοί έφεραν τον Πανηλειακό πρώτο στην κανονική περίοδο με 19 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο. Αυτοί κάνανε ρεκόρ με 111 γκολ ενεργητικό. Αυτοί έβγαλαν και την καλύτερη άμυνα (11 γκολ). Ξεχνιέται ποτέ η μπάλα;

 

Οργή κατά ΕΠΣ

Ποικιλοτρόπως εκδηλώνεται η οργή των φιλάθλων κατά της Διοργανώτριας, επειδή η τελευταία έβαλε στην Α΄ τοπική πλέι-οφ, χωρίς πλαφόν! Πού ακούστηκε αυτό. Πουθενά στην Επικράτεια. Μπορεί ένας να μας δώσει μια εξήγηση;

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot