FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Καθημαγμένος πάει στα Σπάτα

Ημερομηνία: 18-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τι θα αποφασίσει η Πειθαρχική της ΕΠΟ σήμερα ή από Δευτέρα για τον πολύκροτο αγώνα Αστέρα-Ηροδότου. Όμως οι «βυσσινί» είναι υποχρεωμένοι με ή χωρίς τους Μαρουκάκη-Μπουντόπουλο, να πάνε την Κυριακή στα Σπάτα κι εκεί, αν μπορέσουν, να δώσουν τα ρέστα τους. Θα το κατορθώσουν; Αυτοί ξέρουν. Πάντως η ΚΕΔ φρόντισε αυτή τη φορά να στείλει διαιτητή έναν Πελοποννήσιο, το Μανούχο (Αργολίδας) από ΕΠΣ της εξυγίανσης κι αυτός. Θα δούμε πώς θα σφυρίξει. Οι πλαϊνοί Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας).

*Με τον Αήττητο δεν θα αγωνιστεί ο τραυματίας Κρητικός. Αυτό δεν μας λέει και τίποτε.

 

Δεύτερη «μάχη» στη Ν.Μανολάδα

Μετά το 1-1 της περασμένης Δευτέρας το ενδιαφέρον για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄ τοπική, μεταφέρεται στο «Β.Μουρκιώτης» της Ν.Μανολάδας. Νέα μάχη, νέος πόλεμος, χωρίς προγνωστικά. Απλώς η Νίκη θα έχει στην αποστολή και το νεαρό Παπαχριστόπουλο, ο οποίος εξέτισε ποινή στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι μια «μάχη» για την οποία δεν υπάρχουν προγνωστικά, γιατί αυτά τα παιχνίδια των πλέι-οφ, δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Θα δούμε και ποιος διαιτητής θα οριστεί να παίξει αυτό το παιχνίδι. Λέτε να είναι ο Μαρκαντωνάτος; Υπάρχουν ακόμη ο Πήττας και ο Παυλόπουλος. Ίδωμεν… Γιατί αυτοί στην Ε.Π. γνωρίζουν καλύτερα… απ’ όλους εμάς!

 

Μόνοι σας!

Υπάρχουν και κάποια άλλα παιχνιδάκια στα πλέι-οφ της Α2, όπου χάνεις το μπούσουλα δηλαδή τα μυαλά σου, με κάποια αποτελέσματα περίεργα. Παιχνίδια ουσιαστικά χωρίς φιλάθλους γιατί ο κοσμάκης δεν τρώει και τόσο πολύ κουτόχορτο. Ούτε πάει να δει παιχνίδια στα οποία ξέρει απριόρι  το αποτέλεσμα. Σου λένε «παίξτε μόνοι σας!».

 

Ταλαιπωρία

Αφήστε τους άλλους της Β΄ τοπικής. Οι έξι ομάδες έχουν δώσει ως τώρα επτά αγώνες και θα δώσουν άλλους τρεις, ώστε να μπουν σε μια σειρά και να βγει ο πρωταθλητής! Οι ομάδες αυτές θα δώσουν συνολικά 33 αγώνες! Πρωτοφανής ταλαιπωρία…

 

Δεν ήσαν «Γενναίοι»

Πέρυσι η Θύελλα σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα παρέμεινε στην κατηγορία ως δωδέκατη. Φέτος σ’ ένα πανεύκολο πρωτάθλημα κατατάχτηκε στη 13η θέση, με μεγάλη διαφορά από τον 14ο (Ατρόμητο Καβασίλων) που ενεπλάκη στα πλέι-άουτ. Η πυργιώτικη ομάδα είχε μια ακατανόητη πορεία, παρότι είχε καλό Δ.Σ. με επικεφαλής τον Αντώνη Μπλάθρα και προπονητή τον χαρισματικό Λάκη Αθανασόπουλο. Να εξηγηθούμε. Στον α΄ γύρο η ομάδα των «Γενναίων» του Πύργου μάζεψε 20 βαθμούς και ήταν στη μέση περίπου του βαθμολογικού πίνακα. Στο δεύτερο γύρο μάζεψε μόνον οχτώ! Πάλι καλά που έσωσε την κατηγορία, μη υπάρχοντος καλύτερου.

*Αιτία το γεγονός ότι παίκτες έφυγαν το Γενάρη και ήρθαν άλλοι. Σκορποχώρι, γιατί με τους παίκτες δεν μπορείς εύκολα να τα βγάλεις πέρα, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση εδώ και χρόνια. Γι’ αυτό τα παράτησαν οι παράγοντες αδελφοί Μπλάθρα (όπως ανακοίνωσαν) ενώ ο προπονητής, Λάκης Αθανασόπουλος, παρακαλούσε πότε θα τελειώσει το… μαρτύριο. Πάντως πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Κοζοκάρου (6 γκολ), ενώ πέντε γκολ πέτυχε ο καλύτερος Θυελλιώτης, Μαρίνος Κουβελιώτης.

*Στο Κύπελλο η Θύελλα αποκλείστηκε στη β΄ φάση των ομίλων!

 

Διαδοχικές παραιτήσεις

Παραιτήσεων συνέχεια στη Θύελλα Πύργου. Μετά το δίδυμο Σπύρος και Αντώνης Μπλάθρας ήταν η σειρά του επί τέσσερα χρόνια παράγοντα Σωτήρη Στρακόπουλου να δώσει ανακοίνωση ότι αποσύρεται από τα διοικητικά της ομάδας του Καταραχίου. Θυμίζουμε απλώς ότι η Θύελλα ανήκει στην Α΄ τοπική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Το πέμπτο φετινό του παιχνίδι στη Β΄ Εθνική (έχει κι ένα Κυπέλλου με ομάδες Β΄ Εθνικής) πήρε την Τετάρτη ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος. Μάλιστα είχε βοηθούς από αλλαχού. Σφύριξε Σπάρτη-Άρης, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που έληξε 0-3. Ο Γιώργος αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση στο 41΄, όταν έδωσε πέναλτι υπέρ του Άρη και δέχτηκε διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, οι οποίοι κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Ο Ηλείος ρέφερι έκανε προσωρινή διακοπή του αγώνα, αλλά μετ΄ ολίγου, αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, συνέχισε.

*Στο περιθώριο έχει τεθεί από τους τοπικούς αγώνες εδώ και καιρό. Στα μουλωχτά χωρίς να πάρει είδηση κανένας, η Επιτροπή τον έχει εκτός αγώνων. Τι ακριβώς έχει γίνει ουδείς γνωρίζει καθώς τα μέλη της Επιτροπής κρατούν το στόμα τους κλειστό. Μιλάμε για το Σταυρόπουλο, ο οποίος είναι πολύ καλός διαιτητής και σφύριξε οχτώ αγώνες Γ΄ Εθνικής και πολλούς άλλους εθνικού πρωταθλήματος, χωρίς πρόβλημα. Ο Νίκος έχει αδικηθεί και στην Α΄ τοπική, όπου σφύριξε μόνον 8 αγώνες! Αυτό κι αν δεν είναι είδηση. Τι είδους συμπεριφορά είναι αυτή. Τον έχουμε παρακολουθήσει τουλάχιστον σε 5 αγώνες, ιδίοις όμμασι. Τώρα τι λένε αυτοί στην ΕΠΣ ουδείς τους λογαριάζει. Απλώς καταστρέφουν διαιτητές και μάλιστα αξιολογημένους.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος