FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ιστορική αποχώρηση του Χαβαρίου

Ημερομηνία: 17-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα ποδοσφαιρικά στέκια η είδηση ότι ο Α.Ο. Χάβαρι αποχώρησε από τον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής, έπειτα από πολυετή παρουσία. Μια κοινότητα 1200 κατοίκων αρνήθηκε να βρει πέντε ανθρώπους, να πάρουν στους ώμους τους ένα ιστορικό σωματείο. Ένα χωριό με καλούς παράγοντες που όμως δεν άντεξαν το βάρος της ευθύνης. Δεν τους δικαιολογώ…

*Βρίσκουμε τον Α.Ο.Χ. το 2005 να μπαίνει στην Α΄ τοπική. Το 2008 να υποβιβάζεται στην Α2, ένα χρόνο αργότερα στη Β΄ τοπική και να επανέρχεται στην Α΄ το 2010. Υπάρχει ένας υποβιβασμός στην Α2 πάλι και το 2012 να επανέρχεται και να παίζει συνεχώς ως φέτος στη μεγάλη κατηγορία. Τερμάτισε άνετα 11ος και ακολούθως έσκασε η… βόμβα της αποχώρησης. Ουαί!

 

Η ιστορία Αίαντα

Η ιστορία του Αίαντα είναι γνωστή από τα ρεπορτάζ του καλοκαιριού. Δηλώσεις, συνελεύσεις επί συνελεύσεων και τίποτε το πρακτικό και αξιόλογο. Ολόκληρη η Γαστούνη, με ιστορική ομάδα που βγήκε πρωταθλήτρια στην Α2 και δεν μπορούσαν οι παράγοντες να βρουν άκρη.

*Την τελευταία στιγμή κάτι ξύπνησε μέσα τους. Μαζεύτηκαν, το συζήτησαν και τελικά βρήκαν άκρη. Ούτε Θεοδόσης μπροστά ούτε Καραμιχάλης (επιλογή τυχαία των ονομάτων). Βγήκαν όμως ο Άρης και ο Θύμιος. Μάζεψαν τα λεφτά, κάνα πεντακοσάρικο και δήλωσαν συμμετοχή. Τώρα πλέον χρειάζεται δουλειά. Υπάρχει μπροστά τους ένας μήνας.

 

Άλλη περίπτωση η Δόξα

Η Δόξα Νέας Μανολάδας ήταν άλλη περίπτωση. Και ο Μιχαλόπουλος (σημαντικός ποδοσφαιράνθρωπος) και τα άλλα παιδιά, ο Αλέξανδρος Κανελλόπουλος, ο Βασίλης Παρασκευόπουλος και προπαντός η Μαρίνα Πρίφτη δεν μπόρεσαν να βρουν άκρη τόσο καιρό. Η αναβλητικότητα δεν είναι σύμμαχος στη συγκρότηση ενός συμβουλίου. Ούτε τα πείσματα κάνουν καλό ούτε οι πρωτοκαθεδρίες.

*Τους έφυγε ο Γ. Λαγός και τώρα ψάχνουν προπονητή. Αν είναι δυνατόν. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους.

 

Καλό κουράγιο

Στην ιστορία πέρασε η φετινή προσπάθεια της Ολυμπιάδας Γουμέρου, να φτιάξει Δ.Σ. και να δηλώσει συμμετοχή στην Α1. Την τελευταία στιγμή χάρη στην προσπάθεια ορισμένων ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα. Έχουμε ξαναγράψει πως το Γούμερο που βγάζει ποδοσφαιριστές, δεν μπορεί να βγάλει ποδοσφαιροπαράγοντες.

*Φέτος η ομάδα, μετά από καλή προσπάθεια, αφού πρωταγωνίστησε στην Α2, βγήκε στην Α1. Αντί λοιπόν, να μαζευτούν οι λεγόμενοι παράγοντες από αρχές Ιουνίου, να συζητήσουν και να βγάλουν διοίκηση, να λύσουν τα προβλήματά τους (όπως του γηπεδικού), είχαν στην ημερήσια διάταξη γκρίνιες και διχόνοιες. Έτσι το κάνουν αυτοί. Να δείτε τι κάνουν, όταν υπάρχουν εκλογές στην ΕΠΣ!

*Όπως τέλος καλό, όλα καλά. Ο Ντίνος Μπίρμπας ηγείται του Δ.Σ., ενώ προπονητής ανέλαβε ο πολύπειρος Χρήστος Αγγελόπουλος. Δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται οργάνωση και ομάδα υποδομής. Καλό κουράγιο, αφού αποφάσισαν να μπουν στο… χορό.

 

Σόου

Καινούριο σόου αναμένεται σήμερα. Λήγει η δήλωση συμμετοχής στην Α2. Οι φύλακες είναι στη θέση τους…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος