FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ιδανικές συνθήκες για Πανηλειακό

Ημερομηνία: 28-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23103″ img_size=”full”][vc_column_text]Με την εκδήλωση στην «Πιπερίτσα» όπου παρουσιάστηκαν οι χορηγοί και η νέα φανέλα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανηλειακός ενόψει της νέας σεζόν στη Γ΄ Εθνική πλέον. Η ομάδα που καταταλαιπωρήθηκε επί διετία επανέρχεται στο φυσικό της χώρο, ως ομάδα της πρωτεύουσας του νομού.

*Στόχος η ομάδα να κάνει μια μεγάλη πορεία με οδηγό τον Γιώργο Κούτση και 2 ποδοσφαιριστές, μεγάλους και μικρούς, ντόπιους και ξένους. Με χαμηλούς τόνους από τους «Πυρσούς» κι όπου φτάσει. Καιρός να «μιλήσει» ο κόσμος της να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει τους παίκτες.

*Η ομάδα πήγε καλά στα φιλικά και παρά την εγκατάλειψή της από τον Κουρμπανά, βρίσκει το δρόμο της. Η ατυχία του Διονύση Πλαστουργού χαλυβδώνει τους υπόλοιπους. Υπάρχουν πολλές και καλές ελπίδες για μια καλή πορεία.

*Δυστυχώς αποχώρησε ο Στούπης που αποτέλεσε βασικό στέλεχος της περσινής ομάδας. Βλέπετε οι παίκτες θέλουν να παίζουν βασικοί. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει…

 

Πρόγραμμα και Γ΄ Εθνική

Η ΕΠΣΗ πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι φέτος στη Γ΄ Εθνική υπάρχουν οι τρεις μεγαλύτερες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου. Έχει μπροστά της όλο το πρόγραμμα των αγώνων, με τα ρεπό και τις διακοπές του. Άρα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στους αγώνες αυτών των ομάδων και πάνω σε αυτούς να προσαρμόσει τους αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων. Να μη φείδεται να ορίζει αγώνες κατά Σάββατο και Κυριακή πρωί, ακόμη και κάποια ντέρμπι κατά Δευτέρα. Είναι γνωστά τα πάντα στον υπεύθυνο πρωταθλημάτων, το Σάκη Καραλάγα που είναι «μανούλα» σε κάτι τέτοια. Αυτά λέμε εμείς και πιστεύουμε πως όλοι οι φίλαθλοι αλλά και οι παράγοντες των ομάδων συμφωνούν, πως προτεραιότητα έχουν οι ομάδες Γ΄ Εθνικής. Τις αποστάσεις από Πύργο, Αμαλιάδα, Βάρδα όλοι τις γνωρίζουν και ποια γήπεδα γειτνιάζουν. Οι διοικήσεις των τοπικών ομάδων πρέπει να δείξουν κατανόηση. Για παράδειγμα δεν μπορεί να παίζει ο Πανηλειακός μέσα και να γίνεται αγώνας στο Ενωσιακό ή στα γύρω γήπεδα. Φιλάθλους δηλαδή εισιτήρια χάνουν και οι μεν και οι δε. Περιμένουμε και θα κρίνουμε…

 

Οι κάρτες και πού μετράνε

Είναι ενδιαφέρουσα η περίπτωση της Προοδευτικής που δε γνώριζε, αν έπρεπε να χρησιμοποιήσει τιμωρημένο παίκτη της, εν προκειμένω τον Βαλογιάννη, που είχε δει κόκκινη κάρτα στη Ζαχάρω στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Ξενοφών. Ο εν λόγω παίκτης μπορούσε να παίξει, γιατί τη μια αγωνιστική την εξέτισε στο Κύπελλο με τη Δόξα. Τους μπέρδεψε προφανώς ο αγώνας Κυπέλλου. Όμως ο παίκτης κι εκεί εξέτισε τη μια αγωνιστική. Όπως ήδη εξέτισε και ο Σταθόπουλος που απεβλήθη στο Κύπελλο με Δόξα και δεν έπαιξε με Α.Ο. Ξενοφών.

*Τώρα όσον αφορά εκείνο που διαβάσαμε, πως ρώτησαν στην ΕΠΣΗ κι απάντηση δεν πήραν, το ερώτημα είναι ποιον ρώτησαν. Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Η απορία μας είναι, γιατί δεν ρωτούσαν τον κ. Μάλλιαρη παρατηρητή του αγώνα, ο οποίος θα γνώριζε, αφού οι παρατηρητές και γνωστές είναι του αντικειμένου και σεμινάριο πέρασαν!

*Εν κατακλείδι, φίλοι της Προο, ο Βαλογιάννης έπαιζε και τσάμπα τον στερηθήκατε προχτές.

 

Ληξούρι, Λεωνίδιο, Ζάκυνθος

Με την ευκαιρία της έναρξης του πολυθρύλητου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα κάνουμε μίνι παρουσίαση των εννέα ομάδων που στελεχώνουν τον 5ο όμιλο και θα τεθούν αντιμέτωπες του Αστέρα, του Παμβουπρασιακού και του Πανηλειακού.

*Ο Παλληξουριακός είναι μια ομαδίτσα τοπικού. Έδωσε φιλικά και στην Ηλεία και δεν νίκησε πουθενά. Θα παίξει για το ποδόσφαιρο του Ληξουρίου και για την ιστορία του.

*Το Λεωνίδιο είναι ο εκπρόσωπος της Αρκαδίας. Κι αυτός αδύνατος. Το είδαμε σε φιλικό και η αξία των ντόπιων παικτών είναι ποδοσφαιρικά μικρή. Έχει παίξει παλιότερα στη Δ΄ Εθνική. Προπονητής του ο Γιάννης Νενεκούμης.

*Μεγάλο ερωτηματικό για τον όμιλο η Ζάκυνθος. Άργησε πολύ να ξεκινήσει, γιατί είχε προβλήματα οργανωτικά. Έχει πρόβλημα με τον προπονητή. Τώρα προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα. Μεγάλη απώλεια ο τραυματισθείς Σούρμπης. Το ζακυνθινό ποδόσφαιρο δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είναι απορίας άξιο το τι μέλλει γενέσθαι με τη «γαλάζια νεράιδα» του Ιονίου.

 

Κόκκινη ο Τσουλάκος!

Η Μαύρη Θύελλα (Καλαμάτα) απέκλεισε 1-0 τον Τσικλητήρα σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Έτσι πέρασε στους «4» του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Έγινε χαμός στο γήπεδο όταν ο σουπερλιγκάτος διαιτητής Αλεξέας στο 77΄ απέβαλε τον πολύ Τσουλάκο, ο οποίος νωρίτερα είχε δοκάρι, αλλά δεν παίζει την Κυριακή στην πρεμιέρα με την Αχαϊκή. Το γκολ ο Καμινιώτης, ενώ το ματς είδαν χίλιοι θεατές!

 

Ο Ντένις Μενίκου

Παρελθόν από το Νέστο Χρυσούπολης (Γ΄ Εθνική-Καβάλα) απετέλεσε ο γνωστότατος σε όλους μας Ντένις Μενίκου. Δεν γνωρίζουμε που κατέληξε ή θα καταλήξει. Πάντως ο κοσμογυρισμένος παίκτης δεν βλέπουμε να κατηφορίζει στην Ηλεία.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot