FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η σκιά του Ηπειρώτη στην Πειθαρχική

Ημερομηνία: 26-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην Πειθαρχική της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Πέμπτης οι διάδικοι του διακοπέντα αγώνα Αστέρα-Ηροδότου έζησαν όλες τις σκηνές εκείνου του ημιχρόνου. Υπεύθυνος και υπαίτιος της οριστικής διακοπής ήταν ο Ηπειρώτης διαιτητής Τάσης (κανένας δεν πρόκειται να ξεχάσει το όνομά του). Και ήταν υπαίτιος πρώτον, γιατί δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στο 35΄ και δεύτερον, διότι δεν έγραψε την πάσαν αλήθεια, δηλαδή ότι πρώτος χτύπησε ο βοηθός προπονητή Ξυδάκης τον Κώστα Ντάβαρη που πήγε να διαμαρτυρηθεί στο Φραγκουλάκη και επενέβη ο προπονητής Παπαματθαιάκης!

*Το κυριότερο δεν συνέχισε το ματς, γιατί -προφανώς- αυτές τις εντολές του έδωσε κάποιος…

*Οι διάδικοι λοιπόν έζησαν τις στιγμές εκείνες και τώρα όλοι περιμένουν την απόφαση που δεν πρόκειται να βγει, αφού οι συνήγοροι δώσανε υπομνήματα χτες. Έτσι ή αλλιώς κάποτε θα βγει η απόφαση και θα κατακάτσει ο κουρνιαχτός που άφησε στο πέρασμά του ο Τάσης από την Ήπειρο. Τουλάχιστον ας νικήσει αύριο ο Αστέρας…

 

Τα έπαθλα

Διαβάσαμε πως την προσεχή Τετάρτη η Νίκη Τραγανού θα γιορτάσει τα επινίκια. Εκεί στη Διοργανώτρια ας πάρουν τα μετάλλια και το κύπελλο που δικαιούται η ομάδα ως πρωταθλήτρια κι ας το απονείμουν. Να αφήσουν τις εξυπνάδες στην άκρη. Η ομάδα θέλει το έπαθλο στην ώρα του! Άλλωστε, ολόκληρο κατεβατό δημοσίευσε η Νίκη ευχαριστώντας την ΕΠΣΗ για την άψογη συνεργασία…

 

Εκκρεμότητες στον Πανηλειακό

Έχουν αργήσει αρκετά εκεί στον Πανηλειακό να βγάλουν μία ανακοίνωση επί του μέλλοντος. Δεν έχουμε διαβάσει κάτι, περί μελλούσης γενικής συνέλευσης των μελών. Κάποτε πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες οι επιτυχημένοι «Πυρσοί». Να αυξηθούν ποσοτικά γιατί ποιοτικά είναι κάτι το σπουδαίο. Να αλλάξουν και Δ.Σ., γιατί υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να προσφέρουν. Και κάτι ακόμη. Από την 1η Απριλίου που έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, έχει περάσει καιρός. Πρέπει να δραστηριοποιηθούν, διότι κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να πάνε σ’ άλλες πολιτείες. Μάλιστα, μαθαίνω, πως ορισμένοι έχουν λαβείν δόσεις συμβολαίων. Γι’ αυτό κρούω τον κώδωνα.

 

Ο αγώνας για το Μάριο

Μεγάλη κινητοποίηση με αφίσες και πανό έχει γίνει για το δευτεριάτικο αγώνα για το μικρό Μάριο Φωτόπουλο από τη Ζαχάρω. Ο αγώνας είναι βραδινός. Να δώσουν πολλοί πρέπει το «παρών», ώστε με ένα ευρώ στο χέρι να ενισχύσουμε το παιδάκι. Μπράβο πολλά σε όλους εκείνους που είχαν την πρωτοβουλία.

 

Τα Μακρίσια και οι Ακαδημίες

Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στον Α.Ο. Μακρισίων; Άκαρπες οι δύο πρώτες γενικές συνελεύσεις, παρά το γεγονός ότι η πορεία της ομάδας ήταν καταπληκτική, για τα δεδομένα της Α΄ τοπικής. Τι ακριβώς θέλουν αυτοί οι άνθρωποι-μέλη που έχουν δίπλα τους ολόκληρο Βρέτταρο και δεν τον πλαισιώνουν, ώστε να προχωρήσουν.

*Διάβασα κάτι και για Ακαδημίες. Σωστό, γιατί η φετινή συμμετοχή στο πρωτάθλημα Προπαίδων ήταν μάλλον της… πλάκας και να μην ακούσω τίποτε αντιρρήσεις. Έπειτα υπάρχει και η Αναγέννηση που ως φαίνεται δρα ανταγωνιστικά και του χρόνου θα είναι Β΄ τοπική. Αυτή πρέπει να είναι φυτώριο και τίποτε άλλο…

 

Τα τραγικά μπαράζ της Α1

Τραγικά χαρακτήρισε ο Σπύρος Αντωνόπουλος τα μπαράζ για την ανάδειξη πρωταθλητή στην Α΄ τοπική κατηγορία. Και δεν έχει άδικο, πώς κατορθώνει ένα ολόκληρο ενδεκαμελές Δ.Σ. (ξέχασα Εκτελεστική Επιτροπή) να υιοθετεί την άποψη κάποιων για το συγκεκριμένο θεσμό. Μωρέ, βάλτε πλέι-οφ, αλλά ορίστε και πλαφόν. Πώς εσύ υποχρεώνεις ένα σωματείο που πήρε διαφορά 15 βαθμών από το δεύτερο να μπει σε αυτή τη διαδικασία!

 

Απορία

Οι Προπαίδες του Ατρόμητου Καβασίλων πήραν πρωτιά στον  όμιλό τους και μπράβο τους. Γιατί όμως δεν συνεχίζουν στα πλέι-οφ, όπου-κυρίως- φαίνεται η δυναμικότητα των ομάδων;

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Την προηγούμενη Παρασκευή γράψαμε στην ίδια στήλη αρκετά για το διαιτητή που πιθανώς, μετά το Γκατζόπουλο θα σφύριζε στο δεύτερο τελικό της Α1. Γράψαμε τρία ονόματα (Μαρκαντωνάτος, Πήττας, Παυλόπουλος) και ορίστηκε ο τρίτος. Επειδή αύριο υπάρχει άλλος ένας τελικός στη Μαγούλα, θα κάνουμε το ίδιο. Θα προτείνουμε Γκατζόπουλο, Πήττα, Παυλόπουλο. Όμως ο πρώτος διαμένει Σκουροχώρι και κωλύεται. Άρα, ο κλήρος πέφτει στους δύο τελευταίους. Ίδωμεν.

*Καλό τριήμερο σ’ όλους και το Πνεύμα το άγιο να κατευθύνει τις σκέψεις, πράξεις και αποφάσεις μας.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος