FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η Προοδευτική και οι άλλοι

Ημερομηνία: 03-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ρίχνοντας μια ματιά στο αρχείο που αφορά την προετοιμασία των ομάδων της Α΄ τοπικής, παρατηρούμε ότι (όπως κάθε χρόνο) και πάλι φέτος η Προοδευτική, έχει αργήσει να συγκροτηθεί. Όπως ξέρουμε ότι φόβος δεν υπάρχει. Στην ώρα τους θα είναι έτοιμοι. Όσο υπάρχει Πέρδικας, όλα θα γίνουν, όπως πρέπει κι όσον πρέπει.

 

Το λόγο ο δήμαρχος

Ο Αίας εξάλλου είναι ακόμη ακέφαλος. Ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια. Εγωισμοί, συγκυρίες, ωχαδερφισμοί δίνουν και παίρνουν στη Γαστούνη. Πάλευαν για κάνα μήνα οι παράγοντες, αλλά άκρη δεν βρήκαν. Όμως έχει ήδη αναλάβει ο δήμαρχος και η λύση είναι κοντά, γιατί ο Καστρινός είναι κυρίαρχος στην πόλη.

 

Κρίμα για τη Δόξα

Καλά η Δόξα στη Ν.Μανολάδα είναι κρίμα αν δεν βρεθεί λύση. Κρίμα και πάλι κρίμα. Τόση ιστορία, με συνεχείς παρουσίες στα εθνικά πρωταθλήματα και να μη βρίσκεται μια ομάδα ανθρώπων φέτος, να βγάλει στον αφρό του τοπικού ποδοσφαίρου την ομάδα.

 

Χάβαρι και Γούμερο

Έχουν τα προβλήματά τους εκεί στο Χάβαρι. Είναι όμως να μη βάλουν μπρος… Γιατί τότε στο πι και φι θα βρουν συμβούλιο, προπονητή και παίκτες. Πάντως αργήσανε πολύ φέτος. Ευτυχώς που υπάρχει και το Γούμερο, όπου η «φαγωμάρα» δεν τους αφήνει να δουν κατάματα την πραγματικότητα.

*Χωρίς να το καταλάβουμε, σας δώσαμε πλήρη εικόνα της πραγματικότητας στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας. Και το χειρότερο είναι πως πλησιάζει η 10η Αυγούστου, οπότε λήγει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής και τότε «τρεχαλάτε ποδαράκια μου». Μην ανησυχείτε όμως, ο «πατέρας» θα περιμένει για παντός είδους διευκόλυνση.

 

Το κολυμβητήριο

Το φάντασμα του κολυμβητηρίου του Πύργου ορθώνεται μπροστά μας. Έχουμε χάσει το λογαριασμό πόσον καιρό έχει κλείσει. Εκεί που από το 1978 βασίλευε η χαρά και το χαμόγελο, βασιλεύουν οι νυχτερίδες κι αράχνες. Γιατί δεν είμαστε ως δήμος ικανοί για πολλά. Ο ιστορικός Ναυτικός Όμιλος Πύργου, αλλά κι αργότερα ο Ποσειδώνας αποτελούν παρελθόν… Κάποια παιδιά που πέρασαν από κει τα δίνουν όλα, ώστε να λειτουργήσει ξανά. Ίδωμεν!

ΥΓ.: Στα χθεσινά διαιτητικά παρέλειψα να σημειώσω πως και ο Πάνος Σταθόπουλος σταμάτησε την ενεργή διαιτησία και πάει για παρατηρητής ΕΠΟ.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος