FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η περιπέτεια του Κοροίβου στην Α2

Ημερομηνία: 18-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Και πάλι Κόροιβος μετά από καιρό. Μπροστά στους πιστούς φίλους τους οι «μπλε» είχαν αποκαλυπτήρια το Σάββατο με αντίπαλο τον Έσπερο Πάτρας.

*Μετά την περσινή περιπέτεια και τον οδυνηρό υποβιβασμό στην Α2, η ομάδα με κόουτς τον Σορώτο, ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, ώστε να επανέλθει στα μεγάλα… σαλόνια. Το άλφα και το ωμέγα στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο κόσμος.

*Πολύ δύσκολο το εγχείρημα, παρότι οι ειδικοί  του δίνουν ελπίδες για ψηλά, με φαβορί τον Ιωνικό Νικαίας όμως. Αν εξαιρέσουμε τον Εθνικό και τα Τρίκαλα, οι υπόλοιπες ομάδες θα το παλέψουν. Θα δούμε τον Κόροιβο αρχικά στο Κύπελλο…

 

Απομάκρυναν το Λαγό

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της αλλαγής προπονητή στον Πανηλειακό. Κανένας αθλητικογράφος δεν είχε πάρει είδηση, τι γινόταν κάτω…. από τα πόδια μας. Όλα έμοιαζαν φυσιολογικά, παρά το 2-2 στο Τραγανό. Κι όμως από το βράδυ εκείνου του αγώνα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Γ. Λαγό.

 

Αδηφάγο

Άλλωστε, γι’ αυτό βρήκαν το Μαντζούνη και τον έφεραν στο φιλικό με τη Βάρδα, ώστε να ιδεί ιδίοις όμμασι την ομάδα και να αποφανθεί. Αποδεικνύεται, πως το ποδόσφαιρο, όπως μου είπε ένας συνάδελφος, είναι «αδηφάγο». Τρώει τα πάντα, προ πάντων προπονητές.

 

Δύσκολη αποστολή

Σε τι φταίει όμως ο κ. Λαγός, ώστε να  του ζητήσουν να παραιτηθεί. Όλοι γνωρίζουμε τη φετινή περιπέτεια του Πανηλειακού. Ξεκίνησε από το μηδέν. Οι οχτώ πρώτοι παίκτες ήταν από τους περσινούς και απ’ αυτούς δύο μόνον βασικοί!

 

Περίμεναν θαύματα;

Ήρθαν με μεταγραφή τα αδέρφια Τσίγκρηλα και από αυτούς είδαμε μόνο το Δημήτρη (ο άλλος κυνηγός τραυματίας). Και οι επόμενοι τρεις, περσινοί ήταν. Ακολούθησαν ο Καταβάτης, Παλιάτσας που δεν κάθισαν και ο Μπάρκας, που λόγω τραυματισμού δεν τον είδαμε ακόμη. Ουσιαστική μεταγραφή ο Καμβύσης και ο Κωνσταντακόπουλος και τελευταίοι οι του Αστέρα, μετά το φιλικό με το Ριόλο. Μ’ αυτό το έμψυχο υλικό περίμεναν οι άνθρωποι του Πανηλειακού θαύματα!

 

Χωρίς λόγο

Μάλιστα, ανακοίνωσαν ότι το διαζύγιο, ήρθε με συναίνεση. Όμως ο Γ. Λαγός τους διέψευσε. Κι αυτό είναι τραγικό. Το Γ. Λαγό το γνωρίζουμε μόνο κατ’ όψιν από τη θητεία του κυρίως στη Δόξα. Για να τον  προσλάβουν σημαίνει πως τον ήξεραν. Δεν δικαιολογούνται όμως να τον παραιτήσουν δίχως σοβαρό λόγο.

 

Ο Μαντζούνης

Όμως, επειδή τα πράγματα προχωράνε και είμαστε προ των πυλών ενός δυσκολότατου πρωταθλήματος, ας υποδεχτούμε τον καινούργιο, Αλέκο Μαντζούνη και ευελπιστούμε πως θα αρέσει, θα κάνει καλύτερα την προπονητική και κυρίως θα αρέσει σε ορισμένους ιδιότροπους ποδοσφαιριστές.

 

Παρεξήγησαν την άποψή μου

Σε πρόσφατο σχόλιο της στήλης, αναφερόμενο στην Α1 Κατηγορία, θέλησα να γράψω την  εντύπωση που έχω σχηματίσει για την Α΄ τοπική συνολικά. Έγραψα επί λέξει: Υπάρχουν ήδη ομάδες με ελλείψεις στο ρόστερ (δυναμικό) και για παράδειγμα ανέφερα τη Θύελλα και τη Μαγούλα. Θα μπορούσα να γράψω ακόμη 3-4 ομάδες για να συμπληρώσουν τον κατάλογο.

 

Δεν πειράζει

Είχα μια αντίδραση από τους παίκτες της  Θύελλας-δέστε τι γράφει, ενώ εμείς είμαστε 25 παίκτες-η αντίδραση ουσιαστικά ήταν επίθεση κατά του γράφοντος. Δεν πειράζει όμως. Την είδα την ομάδα των «Γενναίων του Πύργου» στο φιλικούλι στο Σκουροχώρι και σχημάτισα αυτή την άποψη. Μακάρι τώρα που πήγε εκεί κι ο Τόλιας η ομάδα να ενδυναμωθεί και την Κυριακή να δείξει τη δυναμική της. Καλή τύχη στα παιδιά, στον προπονητή και στο συμβούλιο.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot