FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η μεταγραφή του καλοκαιριού

Ημερομηνία: 21-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Δούλος είναι η πολύ μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Περιζήτητος ο χαφ της Νίκης Τραγανού. Ήταν ένας από τους πυλώνες που την έβγαλαν πρωταθλήτρια και ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική. Όταν ο Αμαλιαδίτης χαφ αποδεσμεύτηκε, έγινε το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες ομάδες της επιφανούς κατηγορίας της Ηλείας.

*Τον απέκτησε τελικά ο Ενιπέας του μεγάλου παράγοντα Νίκου Λαμπαδάριου, αφού αυτός ήταν ο διακαής πόθος του Νίκου Γκρίλλα. Οι ικανότητες και η εμπειρία του Δούλου είναι γνωστές. Δεν χρειάζεται εμείς να υπογραμμίσουμε τίποτε. Μόνο θα θυμίσουμε πως ο Νίκος πέρυσι από τη θέση του χαφ πέτυχε 8 γκολ!

 

Το Κύπελλο

Τη «σουλουπώσανε» την προκήρυξη του Κυπέλλου εκεί στην ΕΠΣΗ. Το περσινό έκτρωμα πήγε περίπατο. Μα τι πράγμα ήταν αυτό. Δύο γύροι όμιλοι. Επτά αγώνες κάθε ομάδα, ώστε να μπει στα προημιτελικά. Όλοι οι αγώνες της Νίκης (για παράδειγμα) ήταν εκτός έδρας!

*Τη φετινή προκήρυξη τη θεωρούμε ανθρώπινη και αθλητικά σωστή.

 

Ο Παρασκευόπουλος

Ένας πολύ γνωστός μας άνθρωπος, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος (από το Μαλαπάσι), ανέλαβε προπονητής στον Παναιγιάλειο. Ο Χρήστος έχει δεσμούς με το Αίγιο. Έχει παίξει μπάλα εκεί, πέρσι από το Γενάρη και μετά ήταν προπονητής στην πρώτη ομάδα. Νωρίτερα ήταν κόουτς της Κ19.

*Είναι επίσης σημαντικό κι αξιομνημόνευτο πως πρόεδρος της ομάδας του Αιγίου ανέλαβε ο Δημήτρης Μπαλαφούτης, πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας!

 

Πάντα υψηλά τα παράβολα

Εκεί στην ΕΠΣΗ, μπορεί οι σύμβουλοι να αλλάζουνε, αλλά τα παράβολα πάντα στα ίδια μένουν. Ούτε από κρίση ακούνε, ούτε λογαριάζουν τα πενιχρά οικονομικά των σωματείων. Εκτός των άλλων είναι και το «χαράτσι» του ταμείου τραυματισθέντων. Ο ταμίας είναι μόνον να εισπράττει, για να γράψουμε κάποτε και γι’ αυτόν τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα παράγοντα.

 

Διόρθωση;

Τι έγινε παιδιά! Προχτές βγήκαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων. Τη Δευτέρα πάμε για διόρθωση;

 

Μάνθος και Βασσάρας

Στα διαιτητικά, λόγω καλοκαιριού είχαμε κάλμα. Όμως ο Μάνθος «αγρυπνεί». Ήρθε μάζεψε κάποιους από τους υποψήφιους για αξιολόγηση. Τους έκανε ένα σύντομο τεστ και τους στέλνει στην ΕΠΟ έτοιμους.

*Φιλοξένησε και το φίλο του, Κύρο Βασσάρα, που παρακολούθησε το πρόγραμμα από μακριά στο Ενωσιακό, ενώ οι δύο θεάθηκαν στην πανέμορφη Γλύφα για βόλτα. Κατά τα άλλα, ετοιμάζεται για το σεμινάριο των διαιτητών, ενόψει της νέας περιόδου στον «Οδυσσέα».

*Πάμε για ολιγοήμερες διακοπές και από Σεπτέμβρη εδώ πάλι. Καλές βουτιές!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος