FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η μεγάλη… Τετάρτη του Πανηλειακού

Ημερομηνία: 04-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι έχοντες το γενικό πρόσταγμα τώρα στον Πανηλειακό, όπως είχαν υποσχεθεί, καλούν έκτακτη γενική συνέλευση, ώστε να δούμε, αφού συζητήσουμε, αν, υπό τις ήδη δημιουργηθείσες συνθήκες, μπορεί η ομάδα να κατεβεί στο νέο πρωτάθλημα!

*Επειδή τα πράγματα έχουν πάρει τραγική τροπή, λόγω της απροθυμίας των φιλάθλων του Πύργου, να στηρίξουν την ομάδα τους. Επειδή οι «Πυρσοί» το πήραν κατάκαρδα (και δίκιο έχουν) και αποσύρθηκαν αρκετοί απ’ αυτούς (ας πάνε στο καλό), οι υπόλοιποι, οι εναπομείναντες έχουν χρέος να αναλάβουν πρωτοβουλία και να συνεχίσουν!

 

Με μικρότερο μπάτζετ

Το έχουμε γράψει ξανά. Η ομάδα δεν μπορεί να διαλυθεί. Η ομάδα να συνεχίσει πρέπει με μικρότερο μπάτζετ. Ακούσαμε, πως πέρυσι η ομάδα έπιασε τα 250 χιλιάρικα. Εξωφρενικά μεγάλο ποσό, με το οποίο οι ερυθρόλευκοι έπιασαν την τρίτη θέση. Ας πάνε φέτος με τα μισά χρήματα κι αν σωθεί η ομάδα σώθηκε. Κανένας δεν θα τους κακιώσει. Όλοι θα τους ευγνωμονούν κι επιτέλους ο κόσμος ας πάρει κι ένα διαρκείας. Κι αν δεν μπορεί, τότε κάθε 15 μέρες ας κατεβεί στο γήπεδο!

*Καταθέσαμε την άποψή μας χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Και κάτι άλλο. Αυτή η αίθουσα της γενικής συνέλευσης, ας γεμίσει. Καλοκαιράκι είναι. Ραστώνη υπάρχει. Υπάρχει καιρός για μπάνιο. Αύριο είναι μεγάλη Τετάρτη για τον Πανηλειακό. Πιστεύουμε πως ο δήμαρχος κ. Λιατσής θα είναι εκεί…

 

Μπήκαν δυνατά τα Μακρίσια

Μεγάλη δυναμική επάνοδος του Αριστογείτονα στα Μακρίσια. Ήρθε για να ολοκληρώσει το έργο το οποίο πέρυσι άφησε στη μέση για πολλούς και ποικίλους λόγους. Ο χορηγός κ. Βρέτταρος έκανε αυτό που έπρεπε μετά την άρνηση του Μοσχογιάννη. Έφερε το Ρουμελιώτη, ο οποίος γνωρίζει στην ομάδα πρόσωπα και πράγματα.

*Το κυριότερο η ομάδα μπήκε δυναμικά με τις ανανεώσεις. Ήδη έκλεισε πέντε παίκτες και συνεχίζει…

 

Πήραν το… κυπελλάκι

Έγινε και η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων του Πανηλειακού, με καθυστέρηση, αλλά έγινε. Όχι στην ώρα της, γιατί δεν υπήρχε η διάθεση από τη Διοργανώτρια. Προχτές, λοιπόν, το Σάββατο σε μια λιτή εκδήλωση με ποδόσφαιρο ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ομάδα και σε μια άλλη ομάδα, με παίκτες που έχουν περάσει από τα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού, όπως ο Νικολόπουλος, που παίζει στην πρώτη ομάδα  τώρα και τους Λιβέρη, Κακαλή, τους Διαμαντόπουλο, Κάρδαρη (αμφότεροι τώρα στον Αστέρα Τρίπολης). Για την ιστορία οι πρωταθλητές έχασαν (3-5) αλλά αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει.

*Η απονομή έγινε από τον Α΄ αντιπρόεδρο της ΕΠΣ, Ανδρέα Νικολακόπουλο και τον αναπληρωτή Γραμματέα, Λάμπη Μαραθιά. Τα παιδιά πήραν τα μετάλλιά τους και το «μίζερο» κυπελλάκι που προσβάλλει όλους όσοι είμαστε στον αγώνα και μαζί είχαμε και τον διεθνή από τον Αμπελώνα, τον αξεπέραστο Γιωργάκη Καραγκούνη.

 

Επιτυχημένη πορεία

Ο Άφοβος Βροχίτσας ήταν ένα από τα πλέον οργανωμένα σωματεία του δεύτερου ομίλου. Ήταν 2ος στην κανονική περίοδο, πίσω από το Γεράκι, ενώ στα πλέι-οφ ήταν δεύτερος επιλαχών και 5ος στη βαθμολογία. Μία θέση που  δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της ομάδας.

*Πρόεδρος ήταν ο πανταχού παρών Πάνος Κοτσιλίμπας και προπονητής ο κοσμαγάπητος, Χρήστος Αγγελόπουλος. Η ομάδα είχε τρομερή πορεία στην κανονική περίοδο με 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόνον 3 ήττες. Είχε την καλύτερη άμυνα του ομίλου (-23) και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (+54). Ανέδειξε το δεύτερο σκόρερ του ομίλου (Τζούβαλης με 19 γκολ). Δυστυχώς στα πλέι-οφ δεν πήγε τόσο καλά, με τρεις ισοπαλίες στη Βροχίτσα κι αυτό στοίχισε την άνοδο στην Α2.

 

Η ομάδα του Καρασκούτη

Ο Ίφιτος Καλυβίων μπήκε στα πλέι-οφ από το… παράθυρο. Αφού πρώτα τα έκαναν μαντάρα με τον Αετό Κέντρου τη 16η αγωνιστική στο γήπεδο Καλυβίων, όπου διεκόπη το παιχνίδι σε βάρος του Ιφίτου. Όμως ευνοήθηκε από μια δικαστική απόφαση και πέρασε στα πλέι-οφ. Ωστόσο η ομάδα του Ανδρέα Κορμπάκη ήταν η πιο αδύνατη στη διαδικασία και παρότι νίκησε στον Κακόβατο και στη Βρίνα τερμάτισε τελευταία.

*Ανέδειξε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, του Καρασκούτη με 20 γκολ στον όμιλο του κάμπου, ενώ ο Φωτόπουλος έσπασε το ρεκόρ συμμετοχής με 2070 λεπτά.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος