FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η Α1 στα χρόνια της κρίσης!

Ημερομηνία: 08-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης η Α΄ τοπική Ηλείας υποφέρει. Κάθε χρόνο έχει θέμα. Πρόπερσι ήταν ο Πανηλειακός το πρόβλημα. Πέρυσι ο Αμπελόκαμπος και φέτος τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν. Έχουμε εκκρεμότητες. Πόσες; Κανείς δε γνωρίζει. Ουρλιάζει το διαδίκτυο. Διαβάζεις πολλά και διάφορα. Η αλήθεια όμως θα λάμψει στις 10 του Αυγούστου. Μεθαύριο Παρασκευή θα ξέρουμε, γιατί λήγει η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής.

 

Τρεις ομάδες στον… αέρα

Αυτή τη στιγμή είναι μάλλον σίγουρο πως η ιστορική Δόξα Ν.Μανολάδας, παρά τις προσπάθειες ορισμένων, μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού παραγόντων, δεν πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή. Όμως οι εκκρεμότητες δεν σταματάνε εκεί. Υπάρχει κενό διοικητικό στο Χάβαρι, στον Αίαντα και στο Γούμερο. Αυτοί έχουν χωριστά τη δική τους ιστορία. Τόσο στην κωμόπολη της Ήλιδας, όσο και στην πρωτεύουσα του Δήμου Πηνειού υπάρχει διοικητικό κενό. Όσο για το Γούμερο εκεί πάντα υπήρχαν ιδιαιτερότητες…

 

Χάβαρι και Αίας

Ο Α.Ο. Χάβαρι έχει κάνει αρκετές διεργασίες. Όλες όμως απέβησαν άκαρπες. Μαθαίνουμε πως υπάρχει ακόμη ελπίδα. Θα δούμε. Στη Γαστούνη μετά από διεργασίες, διαβουλεύσεις, συνελεύσεις των δέκα προσώπων, λύση δεν βρέθηκε. Ο Θανάσης Θεοδόσης έκανε μια δήλωση, ότι πέρυσι ήταν μόνος και… πλήρωνε. Γιατί, βέβαια, με καμιά τριανταριά φιλάθλους στην κερκίδα, πώς να βγάλεις τα έξοδα. Τελευταία ενεπλάκη και ο δήμαρχος Καστρινός και φάνηκε φως στο τούνελ. Όμως πρέπει να βρει ανθρώπους να τρέξουν πράγματα. Φαίνεται δε, πως τέτοιοι δεν υπάρχουν.

 

Διοικητικό χάος

Το Γούμερο πέρυσι, προς το τέλος της περιόδου έγινε άνω-κάτω με τα διοικητικά. Έζησα κάποιες καταστάσεις, κυρίως στον αγώνα με τη Μαγούλα. Άκουσα απόψεις, περί παραιτήσεων κλπ.. Ονόματα δεν λέμε, γιατί είναι όλοι γνωστοί και δεν έχουμε εξουσιοδότηση. Πάντως, κάθε χρονιά έχουμε τα ίδια και τα ίδια. Αν «καθαρίσουν» πάλι οι κουμπάροι θα το μάθουμε. Άρα το θέμα είναι καθαρά διοικητικό. Αν το λύσουν θα μπουν μέσα…

 

Ώρα για πανηγύρια

Ως τούτη τη χρονική στιγμή τα πανηγύρια των σωματείων είναι λίγα. Θα γίνουν αρκετά με επίκεντρο τη γιορτή της Παναγίας στη συνέχεια. Προς το παρόν επισκιάζει όλες τις εκδηλώσεις η γιορτή του Παμβουπρασιακού με τη θεσπέσια Πάολα.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος