FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ζουν στον… κόσμο τους

Ημερομηνία: 11-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Καλή σεζόν και καλά μυαλά απ’ όλους. Η στήλη επιστρέφει έπειτα από την καλοκαιρινή ραστώνη. Ζούμε σε μια πολύ γραφική περίοδο. Κυριαρχούν οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα δε FB το ξεκατίνιασμα δίνει και παίρνει. Από τότε που βγήκε αυτό, χάθηκε το φιλότιμο. Κυρίως, να μη σε πάρει στο κατόπι άτομο γένους θηλυκού. Κρύβονται πίσω απ’ αυτό και γράφουν όποια μπουρδολογία επιθυμούν. Δρουν στο σκοτάδι σαν τους ασπάλακες. Δεν βγαίνουν στο φως.

 

«Έγκλημα» εκ προμελέτης!

Η δημιουργία των ομίλων Γ΄ Εθνικής της νότιας Ελλάδας, ήταν «έγκλημα» εκ προμελέτης. Μαζεύτηκε η Επιτροπή πρωταθλήματος κι έκανε του… κεφαλιού της! Δηλαδή οι σύμβουλοι που τυχαίνει να είναι πρόεδροι ΕΠΣ, έκαναν τους ομίλους, όπως συνέφερε τις ομάδες τους.

 

Να μας μάθουν Γεωγραφία

Προσπάθησαν να μας μάθουν ελληνική… γεωγραφία. Τα καλά και συμφέροντα. Θα αναφέρω και τα ονοματάκια τους για να δείτε ποιες ομάδες ευνοήθηκαν: Δημητρίου (Αθήνας), Σιδέρης (Αργολίδας), Διακοφώτης (Δωδεκάνησα). Έπιασαν το μολύβι και όποιον πήρε ο… χάρος. Και εγένετο το έκτρωμα του ομίλου Ηλείας, Αχαΐας, με τις τρεις ομάδες της Δωδεκανήσου!

*Παράλληλα, οι ομάδες της Ζακύνθου και Κεφαλληνίας πήγαν σε ανατολική Πελοπόννησο και Βοιωτία!

 

Αβοήθητες οι ομάδες

Οι τέσσερις ομάδες της Ηλείας εντελώς αβοήθητες από τη Διοργανώτρια ΕΠΣ, κινήθηκαν κατά της Επιτροπής. Έστειλαν έγγραφα κι έκαναν παράσταση, συνεπικουρούμενες από Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία, με απόντα τον πρόεδρο Κουλούρη που δήλωσε  «δεν επεμβαίνουμε στο έργο της ΕΠΟ»! Αντί να μπει μπροστάρης, έκανε μώκο.

*Τώρα λέει: «θα προσπαθήσουμε να παρέμβουμε, ώστε η ΕΠΟ να καλύψει οικονομικά τις ομάδες». Μα αυτό το ζητούν οι ομάδες ήδη. Από την πρώτη στιγμή κιόλας, γι’ αυτό θα πάνε αύριο στην κλήρωση…

 

Τσεκαρισμένο

Τέτοιο πράγμα σαν το φετινό με τους ομίλους της Γ΄ Εθνικής δεν έχει ξαναγίνει. Δεν υπάρχει αυτό. Αυθαιρεσία στο έπακρο. Ψυχάκηδες οι άνθρωποι, δεν ορρωδούν μπροστά στο συμφέρον τους. Αν ήξεραν οι ομάδες τι τους έμελλε δεν θα δήλωναν συμμετοχή. Τσεκαρισμένο αυτό. Εκατό τοις εκατό.

 

Πέρασαν οριακά οι όμιλοι

Για τις ομάδες της Ηλείας, η δημιουργία ενός τέτοιου ομίλου, σημαίνει 20 χιλιάδες ευρώ συν… Αυτή είναι η ΕΠΟ της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

*Μάλιστα το έργο της Επιτροπής πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να κωλώσει η ολομέλεια του Δ.Σ., η οποία πέρασε τους ομίλους με 9 ψήφους υπέρ και 6 κατά, ενώ δύο σύμβουλοι της Σουπερλίγκα έριξαν λευκή ψήφο. Στην ουσία το σχέδιο πέρασε με 9-8 ψήφους. Αυτό λέγεται κατόρθωμα!

 

Από την κερκίδα

Για άγνωστο λόγο ο Γιάννης Σωτηρόπουλος είδε το ματς Νίκης-Πανηλειακού από την κερκίδα. Ήρθε στο γήπεδο παρέα με τον Θανάση Αντωνόπουλο (τραυματίας). Απόντες ακόμη οι Π. Τσίγκρηλας, Μπάρκας που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Δοκιμάστηκε σε θέση δεκαριού ο έγχρωμος Ντιαλό που άφησε καλές εντυπώσεις.

 

Καλή η Νίκη

Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, παρά τις απουσίες (Χατζηλιόντας, Βουρτσάνης) έκανε ενθαρρυντική εμφάνιση, μετά την ψυχρολουσία του 0-1. Ο Γεωργιόπουλος με τα δύο γκολ, ο Καλογερόπουλος, ο Χ. Κολοτούρος, ο Σκοζάι ήταν εξαιρετικοί.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος