FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ζεσταίνονται οι… μηχανές στη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 04-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής. Ζεσταίνονται οι… μηχανές και μεγαλώνει το ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟ Βάρδας θα παίξει στο «Γ. Καλάκος» με την ομάδα από το Ριόλο. Τη γνωρίζει μια χαρά από τα φιλικά του καλοκαιριού και ως ομάδα την… έχει. Έτσι οι «ταύροι» πάνε για δεύτερη σερί νίκη!

*Ο Αστέρας μ’ αυτήν την ομάδα που κατέβηκε στο Τραγανό, ίσως και με δύο-τρεις προσθήκες, θα κατεβεί κόντρα στην ομάδα της Ραφήνας. Μπροστάρηδες οι 3-4 πιτσιρικάδες (Μαρκόπουλος, Ζωγάκης, Γιαννόπουλος, Αθανασούλης), που ξέρουν καντάρια μπάλα!

*Η Νίκη Τραγανού, με τους πέντε Κολοτουραίους, πάει στο παρθενικό της ταξίδι, μέχρι την Παλλήνη και στοχεύει κάτι να πάρει μαζί της στην επιστροφή.

*Για τον Πανηλειακό τα είπαμε και χθες και θα δούμε τους αντικαταστάτες των Σωτηρόπουλου, Φίγκο Αντωνόπουλου στο ματς με το Φοίβο.

 

Τι κάνουν οι άλλοι

Ο Ιάλυσος πήρε προπονητή το Σάκη Τερζή, αγνώστων λοιπών στοιχείων, αμέσως μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις των Στεφανίδη, Διγκόζη! Οι «τοξοβόλοι» της Ρόδου ζήτησαν και θα παίξουν Σάββατο στο Αίγιο.

*Ο Διαγόρας πάει στο Μενίδι για να παίξει με τον Αχαρναϊκό, ο οποίος είναι άγνωστο τι ομάδα θα παρουσιάσει.

 

Αυξήθηκε το εξοδολόγιο

Δίχως να ενημερώσει τα σωματεία η ΕΠΟ προέβη στην αύξηση του εξοδολογίου της Γ΄ Εθνικής, της τάξης του 33%. Ενδεικτικά για μια διαιτησία των 120 ευρώ για το διαιτητή και 60 για τους βοηθούς, έγινε 160-80-80. Δε λέμε πως πρόκειται για κάτι τρομακτικό. Όμως η ΕΠΟ δεν θα έπρεπε να έχει ενημερώσει τα σωματεία; Τόσο δύσκολο τους είναι…

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Μόλις είναι που ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα. Ήδη τρεις ομάδες έχουν από δύο νίκες (Σαβάλια, Αλφειός, Ζαχάρω). Αναρωτιόμαστε ποια ομάδα από τις τρεις θα κάνει τρεις νίκες στα τρία παιχνίδια. Οι δύο Ολυμπιακοί θα παίξουν στο γήπεδό τους. Ο Αλφειός πάει Σκουροχώρι.

*Πολύ δύσκολα τα παιχνίδια του περασμένου Σαββάτου με το «Ζορμπά» να κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Χαμός στο γήπεδο Επιταλίου και Σπιάντζας με τον άνεμο να κάνει κουμάντο. Τα ίδια και χειρότερα στην Κρέστενα, το γήπεδο είχε γίνει ακατάλληλο. Λίγο καλύτερα τα πράγματα στα Λεχαινά. Στο Επιτάλιο ο Πεσκελίδης τραυματίστηκε στο χέρι στο 78΄ κι αποχώρησε.

 

Μπορεί και τρίτη νίκη

«Ζορμπάς» ο Ολυμπιακός Σαβαλίων συνέτριψε τη Θύελλα με 5-1. Είναι αξιοσημείωτο πως η ομάδα του Καταραχίου προηγήθηκε στο σκορ! Όμως η ομάδα των Μαρσέλη-Ερνέστου, αφού ισοφάρισε πριν λήξει το ημίχρονο, στην επανάληψη έβαλε άλλα τέσσερα γκολ και πέτυχε πλατιά νίκη, με τον Σταυρούλια να σημειώνει δύο γκολ. Η ομάδα του κάμπου μπορεί να σημειώσει κι άλλη νίκη, αφού αγωνίζεται στο γήπεδό της κόντρα στη Δόξα Ν.Μανολάδας.

 

Ν.Μπακοβασίλης: «Έχουμε καλή ομάδα»

Από κοντά στον Ενιπέα, ο Νίκος Μπακοβασίλης, μέγας χορηγός της ομάδας. Ικανοποιημένος πλήρως από την προχτεσινή νίκη επί της Δόξας με το ευρύ 5-2, μας είπε: «Έχουμε καλή ομάδα. Στα Σαβάλια ενώ το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι 0-3 στο πρώτο ημίχρονο, στο τέλος χάσαμε. Πάμε με πολλές ελπίδες στη Ζαχάρω την Κυριακή. Ζητούμε ίση μεταχείριση από τη Διαιτησία. Ξέρουμε ότι υπάρχουν ανθρώπινα λάθη. Αυτό το κατανοούμε. Άλλα πράγματα δεν κατανοούμε κι ούτε θα ανεχτούμε!».

 

Μεγάλο διπλό η Ζαχάρω

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ολυμπιακός Ζαχάρως στην Κρέστενα επί του αιωνίου αντιπάλου, Ξενοφώντα. Η ομάδα του Σταύρου Μεντή ήταν καλύτερη και δείχνει πως φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Πέρυσι είχε χάσει 4-0 στην Κρέστενα στο πρωτάθλημα και 3-0 στο Κύπελλο. Αυτό κάτι δείχνει. Καλό σύνολο και χωρίς το Σπηλιωτόπουλο. Κορυφαίος ο Γιώργος Μπιμπής.

*Μέτριος ο Ξενοφών. Δείχνει να μην έχει ως τώρα πατήματα, αλλά και τρεξίματα. Κόλλησε στο λασπωμένο τερέν και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Καλύτερος ο Δημάκης.

 

Με τις… υγείες τους!

Για την αβελτηρία των υπευθύνων της ΕΠΣΗ, οι οποίοι έδωσαν λανθασμένη ανακοίνωση στο σάιτ της Διοργανώτριας, περί την κλήρωση του πρωταθλήματος Γ΄ Κατηγορίας, καμία ευθύνη δεν έχουμε εμείς, αν την «πατήσαμε» στο προχθεσινό σχόλιο. Για μια ακόμη φορά τα έκαναν μαντάρα. Η κλήρωση αντί για τις 3 Νοέμβρη, έγινε χτες. Με τις υγείες τους… Να προσέχουνε!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot