FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Εξαιρετική πορεία ο ΠΑΟ Βάρδας

Ημερομηνία: 01-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23103″ img_size=”full”][vc_column_text]Η φετινή χρονιά ήταν για τον ΠΑΟ Βάρδας η κορυφαία της τετραετίας, αφότου η ομάδα βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες. Κατέκτησε την επίζηλη τρίτη θέση, με 48 βαθμούς ανάμεσα σε 15 ομάδες.

*Κάνοντας μια αναδρομή στην τελευταία  τετραετία θα δούμε ότι την περίοδο 2013-2014,  ανάμεσα στις 16 ομάδες, ο ΠΑΟΒ με Ζήκο-Σταματίου στον πάγκο,  τερμάτισε 8ος με 46 βαθμούς.

*Την επόμενη σεζόν 2014-2015 με Σταματίου-Φωτόπουλο τερμάτισε 10ος με 39 βαθμούς στις 15 ομάδες.

*Πέρυσι με Φωτόπουλο τερμάτισε 5ος με 44 βαθμούς στις 14 ομάδες.

*Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε διακοπές. Διαβάσαμε ανακοινώσεις, δηλώσεις, έγινε και το σχετικό μπάρμπεκιου κι όλα καλά. Εμείς πιο κάτω θα δούμε πού βρίσκεται το μυστικό της φετινής μεγάλης επιτυχίας, το έμψυχο δυναμικό και ορισμένες άλλες λεπτομέρειες.

 

Κράτησαν τον κορμό

Η διοίκηση του ΠΑΟΒ τον περασμένο Αύγουστο κράτησε τον κορμό της ομάδας από 11 παίκτες (Κωνσταντινόπουλος, Περικλής, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Καρούτης, Σοφιανόπουλος, Καζαντζής, Σκλαβενίτης (οι τρεις τελευταίοι απεχώρησαν το Γενάρη).

Αποκτήθηκαν οι Σαμπανέι, Βραχνής, Βατσής, Γούρμος, Καπούταγλης, Καλογερόπουλος, Φωτόπουλος, Παλιάτσας, Πατάπης, Κασιώνης, Λούρμπας και το Γενάρη οι Μητρόπουλος, Κοκκίνης. Όλοι οι παραπάνω υπό τις οδηγίες του Ηλία Φωτόπουλου δημιούργησαν ένα εξαιρετικό σύνολο που πρωταγωνίστησε στον 3ο Όμιλο. Τραυματίστηκε και είχε μόνο 8 συμμετοχές ο Βραχνής. Στο δρόμο αποχώρησε κι ο Φωτόπουλος που είχε 10 συμμετοχές.

 

Οι σκόρερ

Πρώτος σκόρερ για τη «Μπάρτσα» αναδείχτηκε ο Θοδωρής Σαμπανέι (ήρθε φέτος από τον Ηλυσιακό) με 9 γκολ. Ακολούθησαν με 5 γκολ οι Γούρμος, Νικολόπουλος (τα τέσσερα με πέναλτι), με 3 γκολ οι Ντόμας, Ανδριέλος, Καρούτης, με δύο γκολ οι Καλογερόπουλος, Βατσής και από ένα γκολ οι Γ. Πολίτης, Αγουρίδης, Σιδέρης, Κοκκίνης.

*Συνολικά ο ΠΑΟΒ πέτυχε 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες. Μεγάλες επιτυχίες , η ισοπαλία στην Πάτρα με Παναχαϊκή (0-0), η νίκη στη Λέσβο (2-1 τον Αιολικό), η νίκη στο Άργος με 5-1, στην Κ. Αχαγιά με 2-1, στη Μεγαλόπολη με 3-1. Τα γκολ ήταν 39-26. Θα ολοκληρώσουμε όμως αύριο.

 

Τα συγχαρητήρια του ΠΑΟΒ

Κρίνουμε πολύ σημαντική στον τομέα των δημοσίων σχέσεων την ανακοίνωση του Παμβουπρασιακού, ο οποίος συγχαίρει τον Πανηλειακό για την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική.

 

Τέλος ο Μεσολόγγης

Έπειτα από πέντε συναπτά έτη στον πάγκο του Α.Ο. Λουτρακίου, αποχώρησε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μεσολόγγης, ο οποίος πήρε την ομάδα από το τοπικό Κορινθίας και την έφερε στη Γ΄ Εθνική και μάλιστα πρωταγωνίστρια.

 

Γενική Συνέλευση στον Αστέρα

Πρώτος απ’ όλους ο Αστέρας Αμαλιάδας προκήρυξε για την Κυριακή, 11 Ιουνίου, τη Γενική του Συνέλευση, όπου θα συζητηθούν ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός και θα βγει νέο συμβούλιο. Η συνέλευση αυτή αναμένεται μ’ έκδηλο ενδιαφέρον για το μέλλον της ομάδας.

 

Ο νεοφώτιστος Εθνικός Αμπελοκάμπου

Ο Εθνικός Αμπελοκάμπου ως νεοφώτιστος στην Α΄ τοπική, με πρόεδρο τον Ι. Μαγκαφά και προπονητή το Βασίλη Αντωνιάδη, πρόβαλε ως μία δύναμη στο πρωτάθλημα. Πολύ νωρίς όμως ο Αντωνιάδης αποτέλεσε παρελθόν και συνέχισε ο Γ. Βαρουξής, ο οποίος το Γενάρη ενίσχυσε την ομάδα.

*Η πορεία με το κλείσιμο του α΄ γύρου ήταν εντυπωσιακή. Η ομάδα συγκέντρωσε 26 βαθμούς και ήταν ψηλά στη βαθμολογία. Ο δεύτερος γύρος όμως ήταν απογοητευτικός. Μόνο δύο νίκες (με Χειμαδιό και Αίαντα έξω). Από κει και πέρα πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σύνολο 14 βαθμοί και είσοδος στα πλέι-άουτ. Φεύγει ο Βαρουξής και αναλαμβάνει ο Παπουτσής για τρία ματς και η ομάδα σώζεται στο τσακ. Τέλος καλό, όλα καλά. Πάντως διαβάσαμε κάποιες παραιτήσεις από το Δ.Σ., από τις οποίες αυτή του κ. Νικολάκου σημαντική. Αυτός γνωρίζει καλύτερα το πώς και γιατί.

*Ο Λιούρης ήταν πρώτος σκόρερ με 17 γκολ. Ακολούθησε ο Παναγιωτόπουλος με 9. Σημαντικές παρουσίες οι Τσίτσος, Κουρκουμέλης, Κ. Τσακοπιάκος, Σπηλιωτόπουλος, Φλίγκος.

*Στο Κύπελλο η ομάδα απέκλεισε μέσα τα Μακρίσια και αποκλείστηκε στον Πύργο από τον Πανηλειακό (4-1).

*Για να τα λέμε όλα, σημειώνουμε πως ο Εθνικός συγκέντρωσε 40 βαθμούς και σώθηκε η Θύελλα με 42 κι άλλες τρεις ομάδες με 43 βαθμούς. Πολλά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot