FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Εκτός Επιτροπής Διαιτησίας ο Γιαννόπουλος!

Ημερομηνία: 29-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με προχθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ τέθηκε εκτός Επιτροπής Διαιτησίας ο υπεύθυνος  μέχρι πρότινος ορισμού διαιτητών, Σάκης Γιαννόπουλος! Κάτι τέτοιο εθρυλείτο από το καλοκαίρι, αλλά ο πρόεδρος Άρης Κουλούρης δεν άκουσε την εισήγηση προσώπου που έχει λόγο στα διοικητικά της Ένωσης. Προχτές, ως φαίνεται, δόθηκε η αφορμή για να υλοποιήσει την πρόταση προσώπου γνωστού σε όλους τους παροικούντες στην… Ιερουσαλήμ! Και η αφορμή ήταν η άποψη του κ. Γιαννόπουλου, ότι στην Επιτροπή Διαιτησίας δεν πρέπει να υπάρχει παράγοντας της Ένωσης. Αυτή ήταν μία πάγια θέση του κ. Γιαννόπουλου την οποία εξέφραζε πάντοτε και ήταν απόσταγμα εμπειρίας. Την άποψη αυτή ο Σάκης Γιαννόπουλος εξέφρασε ελεύθερα στον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ, του πολύ Περέιρα κατά την προχθεσινή συνάντηση των Επιτροπών Διαιτησίας στην Πάτρα. Ακόμη πρόσθεσε ότι τα ποσοστά των διαιτητών πρέπει να αποδίδονται στους Συνδέσμους και να μην παρακρατούνται από τις Ενώσεις. Ήρθε, λοιπόν, σε οξεία αντιπαράθεση με τον κ. Κουλούρη, ο οποίος με εισήγησή του τον «εκπαραθύρωσε» από την Επιτροπή!

*Αντικαταστάτης του κ. Γιαννόπουλου θα είναι ο Χρυσόστομος Μάνθος.

 

Ημέρα Κυπέλλου ελαχίστου ενδιαφέροντος

Εννέα αγώνες θα γίνουν σήμερα στην Ηλεία χωρίς ενδιαφέρον όπως έχει καταλήξει ο θεσμός των ομίλων. Έχουν ήδη προκριθεί οι περισσότερες, δύο πρώτες (στη βαθμολογία) ομάδες, ενώ υπάρχουν και παιχνίδια… παρηγοριάς! Οι ομάδες έχουν ταλαιπωρηθεί από ανούσια παιχνίδια και θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται με τον τρόπο που διεξάγεται ο θεσμός. Λόγου χάρη, γιατί να παίζουν ο Ενιπέας με τον Πανηλειακό, η Δόξα με τη Βάρδα ή ο Αστέρας με την Πηνεία;

*Πάντως η Θύελλα θα φτάσει ως το φράγμα του Πηνειού να παίξει με τον Ίφιτο ώστε να σβήσει την κόκκινη του Βασιλακόπουλου! Υπάρχουν και δύο παιχνίδια με ενδιαφέρον, καθώς οι νικητές θα προκριθούν στην τρίτη φάση. Είναι Καβάσιλα-Χάβαρι και Πέλοπας-Μακρίσια.

 

«Καθάρισε»

Η ΕΠΣΗ καθάρισε για την υπόθεση της Μικτής Νέων. Με ανωτέρου εντολή δόθηκε ανακοίνωση τρομερή σε έμπνευση και… φαντασία. «Με Μαρκόπουλο θα διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα στην Καλαμάτα». Το γεγονός της σοβαρής παράλειψης του ονόματος ενός βασικού ποδοσφαιριστή από την κατάσταση υγείας πέρασε «ντούκου», με ευχολόγια και υποσχέσεις για το μελλοντικό παιχνίδι στην Καλαμάτα. Μακάρι να είναι έτσι…

 

Επικράτησε με… μισό μηδέν

Δεύτερη σερί νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Ζαχάρως απέναντι στα Μακρίσια (1-0) στο ντέρμπι της Επαρχίας Ολυμπίας. Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή των «ερυθρολεύκων» που βελτίωσαν αισθητά τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. Θα τη βελτιώσουν δε ακόμη περισσότερο, αφού την προσεχή αγωνιστική θα πάρουν τρεις βαθμούς άκοπα, ελέω Αμπελοκάμπου! Συγχρόνως θα εκτίσει την ποινή του ο Μαντάς που συμπλήρωσε 7 κίτρινες και στο ντέρμπι απουσίαζε. Ο Κώστας Οικονομίδης πέτυχε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση κι έτσι έφτασε τα 4 φέτος, παρότι είναι μέσος. Σε ένα γήπεδο που ήταν χάλια ο χλοοτάπητας, οι νικητές είχαν καλύτερους παίκτες τους Φώτη Αλεξανδρόπουλο, Σπηλιωτόπουλο και Μπενάλντο ενώ σταθερός ήταν ο Θανάσης Αλεξανδρόπουλος κάτω από τα δοκάρια. Χωρίς διάθεση τα Μακρίσια με μόνο διακριθέντα τον Πετρόπουλο που μπήκε στο 70΄.

 

Δούλεψαν οι άμυνες

Τίποτε το αξιοσημείωτο προχτές στη (Παλαιά) Μανολάδα. Δούλεψαν μια χαρά οι άμυνες Προοδευτικής και Ολυμπιακού (Σαβαλίων). Ούτε Νικολετάκης ούτε Μπουγονικολός. Υπήρξαν πάντως φωνές, κραυγές, υλακές και διαμαρτυρίες.

 

Κερδισμένος ο Ηλειακός

Λευκή ισοπαλία και στα Λεχαινά. Κερδισμένος ο Ηλειακός γιατί η Δόξα έχει ως τώρα τρία διπλά που δείχνουν μια δυναμική για την ομάδα του Γιώργου Λαγού.

 

Ανοιχτή πληγή το ζήτημα των προπονητών

Το θέμα των προπονητών εδώ στην ποδοσφαιρική Ηλεία ταλαιπωρεί τα σωματεία επί μια τετραετία και λύση η Διοργανώτρια δεν μπορεί να δώσει. Γιατί, δεν είναι βέβαια λύση να μοιράζεις πρόστιμα διακοσάρια και πρόσφατα τετρακοσάρια. Δηλαδή υπάρχουν σωματεία που θα πληρώσουν τώρα 600 ευρώ. Μιλάμε για ανοιχτή «πληγή» που όμοιά της δεν υπάρχει αλλού.

 

«Ζεσταίνονται»  για την αγωγή

Η αγωγή που είχε κάνει από τα τέλη Ιουλίου ο Πέτρος Σταθόπουλος, ανεξάρτητος υποψήφιος στις Ενωσιακές εκλογές του περασμένου Γενάρη, πλησιάζει στην εκδίκασή της. Ήδη η ΕΠΣ προχτές πήρε απόφαση και όρισε δικηγόρο που θα χειριστεί την υπόθεση ενώ ο ενάγων ετοιμάζεται με το δικηγόρο του, ο οποίος θα πράξει ανάλογα από την πλευρά του. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προτάσεων είναι η ερχόμενη Δευτέρα.

 

Νίκησε υπό βροχήν

Πάντα ψηλά στην Α2 η Δάφνη. Δευτεριάτικα, υπό συνεχόμενη βροχή, νίκησε 1-0 τον Ηλειακό Βαρθολομιού και πέρασε επικεφαλής της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο νεοεισελθών στο 68΄ Δημητρίου. Ήταν μια δύσκολη επικράτηση της «πριγκίπισσας» που είχε καλύτερους παίκτες τους Βατσή και Βάσσο. Το ματς είδαν παρά την κακοκαιρία, εκατόν πενήντα φίλαθλοι και στην κερκίδα επικράτησε ένταση.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος