FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Δραματική ήττα του Κοροίβου

Ημερομηνία: 26-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23103″ img_size=”full”][vc_column_text]Χόρτασε μπάσκετ, καλό μπάσκετ ο κόσμος (και δεν ήταν λίγος) που κατέκλυσε το κλειστό του Πύργου το Σάββατο. Είδε συναρπαστικό αγώνα στην κανονική διάρκεια, κατάλαβε τι εστί παράταση και αντιλήφθηκε πώς μπορεί να χαθεί ένα δικό σου παιχνίδι!

*Ο Κόροιβος έχει πάρει για καλά τον αέρα του Προμηθέα. Λίγο έλειψε να τον αποκλείσει για δεύτερη σερί χρονιά, αλλά η τύχη εγκατέλειψε τους «μπλε» στην πιο κρίσιμη στιγμή. Ένα τρίποντο του Δημάκου με ταμπλό στα 33΄΄ έκανε το σκορ 72-70 κι ένα κλέψιμο Γκίκα έφερε το 72-72. Στα 10΄΄ ο Γερομιχαλός έχασε τη μπάλα, αλλά ο Αμερικανός Χάινς ήταν άστοχος κάτω από το καλάθι.

*Στο έξτρα πεντάλεπτο, ο Κόροιβος κουρασμένος παραδόθηκε και οι Πατρινοί με βάθος στον πάγκο πήραν την πρόκριση. Έτσι κατάλαβαν 1200 άνθρωποι πώς χάνεται ένα παιχνίδι!

 

Πειραματίζεται ο Κούτσης

Η συνάντηση πρόβα τζενεράλε του Πανηλειακού με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου, έδειξε πως ο Γ. Κούτσης εξακολουθεί να πειραματίζεται σε κάποιες θέσεις. Προχτές δεν ξεκίνησε ο Κολόκας και τη θέση του πήρε ο Σεχου (έπαιξε 87 λεπτά). Δεν ξεκίνησε (για λόγους τακτικής) ο Γεωργακόπουλος, ενώ πρωτόπαιξε ο Νικολόπουλος (αριστερό μπακ) και ο Λεβέντης πέρασε στα χαφ. Ξεκίνησε στα χαφ ο Στούπης και στο 46΄ μπήκε ο Μπουρλάκης. Μπήκαν επίσης στο 46΄ οι Κολόκας, Καπετανάκης.

*Ήταν καλός ο Πανηλειακός, καλύτερος του Πέλοπα, σε όλον τον αγώνα και το 2-1 είναι δίκαιο αποτέλεσμα, έστω κι αν το γκολ μπήκε στο 90-φεύγα! Η ομάδα του Κιάτου, η οποία κράτησε τον προπονητή που την έβγαλε πρωταθλήτρια Κορινθίας, τον παλιό παίκτη της, Τάσο Πέρρα, ήταν καλή και στα φιλικά που έδωσε έχασε μόνο από το Ζευγολατιό σε αγώνα ενός ημιχρόνου.

*Λίγοι σχετικά φίλαθλοι (κάπου 150) είδαν το παιχνίδι, στο οποίο ξεχώρισαν οι Σούλης, Νιφορόπουλος, Σέχου, Λεβέντης, Γκοτσούλιας, Νικολόπουλος.

*Οι Χατζηστάμου, Σκοζάι, Μπουρνέλης, Γκουβέρος έπαιξε λίγο, ενώ διαθέσιμοι ήταν στον πάγκο και οι Βουργουντζής, Κατελούζος.

*Οι Κορίνθιοι έκαναν και κάτι… πραγματάκια, τσαμπουκάδες κι έφεραν σε δύσκολη θέση το διαιτητή Παναγόπουλο (καλός) που κακώς δεν είχε πάνω του κίτρινη κάρτα.

 

«Μίλησε» ο Μαρουκάκης

Για δεύτερη στη συνέχεια φορά ο Αστέρας, παρότι πέτυχε δύο γκολ με το Μαρουκάκη, εντούτοις έμεινε στην ισοπαλία (2-2) με την  Αχαϊκή που έπαιξε αμυντικά με σφοδρές αντεπιθέσεις του Σαμπανέι, ο οποίος σκόραρε κιόλας.

*Αυτό ήταν το τελευταίο ματς προετοιμασίας στο οποίο πήρε μέρος για λίγο και ο 25χρονος αμυντικός Ενγκουέμ που μάλλον θα αποκτηθεί.

*Το ματς είδε και ο συνεργάτης του προπονητή της Λακαμάτας, Έλβιο Μάνα, που ήρθε να παρακολουθήσει την ομάδα της Κ. Αχαγιάς με την οποία παίζουν στην πρεμιέρα.

 

Άσφαιρος ο ΠΑΟΒ

Χωρίς τους Ραφαήλ Σιδέρη και τους Ντόμα, Γιώργο Πολίτη, Ανδριέλο και Χούσα έπαιξε ο Παμβουπρασιακός στο τελευταίο φιλικό κόντρα στη νεοφώτιστη Ζάκυνθο κι έμεινε στο 0-0, καθότι «άσφαιρος», μπροστά στη νησιώτικη ομάδα που έπαιζε με διπλή ζώνη άμυνας! Έτσι θα γίνεται και στο πρωτάθλημα και άντε να βγάλεις γκολ. Παλιά τέχνη κόσκινο δηλαδή!

*Η Ζάκυνθος κατέβηκε χωρίς τον προπονητή της (Πέτρο Τσούκλη) που είναι άφαντος. Κουμάντο έκανε ο γυμναστής Ορφανίδης, έπαιξε με μεγάλες ελλείψεις και στόχο είχε να αποφύγει την συντριβή. Της έκατσε κι έφυγε με την ισοπαλία, αλλά με τον Σούρμπη να παθαίνει ρήξη χιαστού! Φάνηκε ότι θέλει ενίσχυση, ενώ ο νεοαποκτηθείς 20χρονος Βουτσίτσεβιτς μπήκε αλλαγή!

 

Απέχουν οι οργανωμένοι

Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό απείχαν οι οργανωμένοι φίλοι του Πανηλειακού από το «Μαρακανά». Έχουν στεναχωρηθεί με κάποια πράγματα που έγιναν στο φιλικό με την Παναχαϊκή και δεν κατεβαίνουν στο γήπεδο. Η ομάδα χάνει έτσι μέρος της δύναμής της…

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot