FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Απίστευτα πράγματα στην Α1 Κατηγορία

Ημερομηνία: 26-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Απίστευτα πράγματα γίνανε κατά την προτελευταία αγωνιστική της Α΄ τοπικής. Μετρήσαμε μια ισοπαλία, τρεις άσσους, πέντε διπλά. Δεν ξέρουμε αν τα πέντε διπλά είναι ρεκόρ. Όμως κάπου κοντά εκεί θα είναι. Απίστευτα διπλά τώρα στ’ απότρυγα.

*Διπλό η Δόξα στο ντέρμπι και πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ από τη γηπεδούχο Νίκη Τραγανού. Το μοναδικό γκολ προς τη λήξη ο Σάββας (0-1). Αυτός έκανε κουμάντο στο Τραγανό. Το είπε και παρεξηγήθηκε.

*Διπλό τα αδιάφορα Καβάσιλα στο Βαρθολομιό (1-2). Τρομερά πράγματα έγιναν στο γήπεδο των Θινών. Προηγήθηκε στο 3΄ ο Ατρόμητος. Ισοφάρισαν στο 84΄ οι γηπεδούχοι του Ηλειακού και στο 87΄ τους… «σκότωσαν» οι Καβασιλαίοι!

*Διπλό και η Θύελλα στο «Ντίνος Παπαγεωργίου». Νίκησε και τον Ενιπέα (0-1). Δυνατό ντεμαράζ έκαναν οι Θυελλιώτες. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια είναι αήττητοι με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Τους καθοδηγεί ο Αλέκος Τομαρόπουλος που έχει πολλές διακρίσεις φέτος.

*Διπλό και ο Αλφειός, ο οποίος με οδηγό τον Κώστα Μπακάλη, νίκησε στη Μανολάδα την Προοδευτική και θα κατακτήσει μια αξιοζήλευτη θέση στην τελική βαθμολογία. Το 1-2 δείχνει τη δυναμική του σωματείου και την επάξια φετινή πορεία του, παρά τα προβλήματα σε έμψυχο δυναμικό.

 

Ο θρίαμβος του Αλφειού

Ανεπανάληπτος θρίαμβος του Αλφειού προχτές στη Μανολάδα. Νίκησε την Προοδευτική με σκορ 2-1 και διατήρησε το αήττητο για ενδέκατη αγωνιστική. Ο Αλφειός πήγε στη Μανολάδα χωρίς Μερτζάνη, Κακαλή και με μόνο αναπληρωματικό το νεαρό Ζουμπάκη. Όμως επικράτησε πλήρως από άκρο σε άκρο. Οι γηπεδούχοι προφανώς κάνουν διακοπές, αλλά δεν χάνουν με τίποτα την πέμπτη θέση, εκτός κι αν φάνε πέντε γκολ στα Καβάσιλα.

*Πρωτεργάτης της νίκης ο Κώστας Μπακάλης που με έντεκα παίκτες πήρε μια νίκη αξιομνημόνευτη. Ο Πυργιώτης προπονητής ανέλαβε τον Αλφειό από τη 10η αγωνιστική, με 9 βαθμούς και τον οδήγησε σε άνετη παραμονή!

*Ο Μάζης με πέναλτι σε χέρι που υπέδειξε στον Κούλη ο βοηθός Πήττας άνοιξε το σκορ. Ισοφάρισε με ωραίο γκολ ο Αχαιός Μπουρλάκης και ο Πρίφτης στο τελευταίο τέταρτο πέτυχε το νικητήριο γκολ. Ο αμυντικός του Αλφειού έχει καλή σχέση με το σκοράρισμα, καθώς φέτος έχει σημειώσει πέντε γκολ. Αυτή ήταν η δέκατη φετινή νίκη του εξαιρετικού Αλφειού!

 

«Καθάρισε» ο Μπακατσέλος

Ο νεαρός Μπακατσέλος δε διακρίνεται για την εκτελεστική του δεινότητα. Είναι μάλλον δημιουργικός παίκτης. Όμως, στη νίκη επί του Ολυμπιακού Σαβαλίων πέτυχε και τα δύο γκολ του Α.Ο. Ξενοφών κι έτσι ο Πανηλειακοθρεμμένος παίκτης έφτασε τα 4 γκολ φέτος.

 

«Μούσκεμα»

«Μούσκεμα» τα έκανε ο παρατηρητής  αγώνα στο ιστορικό πλέον ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Πανηλειακό. Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Άγγελος Γεωργόπουλος, μάθαμε πως άφησε ανοιχτά τα αποδυτήρια των διαιτητών κι έτσι ο «ποντικός» μπήκε μέσα και πήρε την αποζημίωση του Βεργέτη! Ακόμη, ο κ. Γεωργόπουλος δεν επέτρεψε στο γυμναστή του Πανηλειακού, κ. Κατσαρίδη να καθίσει στον πάγκο, επειδή, όπως ισχυρίστηκε, δεν προβλέπεται! Αυτά για την ιστορία…

 

Τσίρκοβιτς παντού!

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, πολύ αγαπητός στην ποδοσφαιρική Ηλεία, είναι παντού. Είτε στον Καραϊσκάκη Άρτας, είτε στην Ιστιαία, είτε στον Αστέρα Βλαχιώτη (Λακωνίας) αυτή τη στιγμή. Προχτές, λοιπόν, στα πλέι-οφ ανάδειξης πρωταθλητή της ΕΠΣ Λακωνίας, η ομάδα του Μίκι νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Γυθείου κι έκανε άλμα για την πρωτιά. Ακούσαμε σε βίντεο τις δηλώσεις του Μίκι για τη νίκη της ομάδας του. Τη νέα περίοδο μπορεί να είναι αντίπαλός μας.

 

Το παιχνίδι της χρονιάς

Το παιχνίδι της χρονιάς για την Α2 Κατηγορία έγινε στο Σκουροχώρι, την περασμένη Κυριακή, μπροστά σε αρκετό κόσμο. Γεμάτη η κερκιδούλα. Έπαιξαν ο Λευκός Αστέρας και ο Ολυμπιακός Λαμπέτι. Το σκορ γνωστό, 4-4. Αγγλικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2. Μόλις στο 12΄ ο Καρακίτσος έβαλε το γκολ με ανάποδο σουτ. Το πανηγύρισε με φανατισμό. Στο 21΄ μπήκε το δεύτερο γκολ. Πρωταγωνιστές δύο έγχρωμοι ποδοσφαιριστές του Λαμπετίου. Ο Αμπντουλαχί τροφοδότησε τον Έλιοτ κι εκείνος έκανε το 0-2. Εδώ υπήρξε διακοπή και διαμαρτυρίες. Στην αρχή της φάσης υπήρξε φάουλ επιθετικό που δεν δόθηκε! Στο 43΄ μείωσε ο Καλομοίρης από πάσα του αειθαλούς Μουρούτη (1-2).

 

Πέντε γκολ στην επανάληψη

Στο 48΄ σε σύγχυση στα καρέ του Ολυμπιακού από αράουτ ο Σέφα έκανε το 2-2. Τότε μπήκε αλλαγή ο Καπετανάκης. Στο 53΄ δημιούργησε με ατομική προσπάθεια το 2-3 με γκολ όμορφο του Έλιοτ. Ακολούθησε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι από το Μουρούτη. Ο ίδιος ο Γιάννης στο 58΄ έκανε το 3-3! Ακολούθησε το γκολ του Καπετανάκη, με μακρινό φάουλ στο «Γ» του Καμπά (3-4). Το 4-4 ήρθε στο 74΄ με γκολ του Ζώη Παναγιωτόπουλου. Από κει και πέρα δεν μπήκε άλλο γκολ. Ξεσηκώθηκαν οι Λαμπεταίοι, όταν ο βοηθός τους έκοψε σημαντική επίθεση με ανύπαρκτο οφσάιντ!

*Για το άγριο ξύλο που ακολούθησε μεταξύ των παικτών μετά τη λήξη ουδέν σχόλιο. Διερωτώμαι, πώς θα παίξουν στα πλέι-οφ άλλες δύο φορές!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot