FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έχει… δρόμο ο Πανηλειακός

Ημερομηνία: 01-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Μετά κόπων και βασάνων τίθενται οι βάσεις του φετινού Πανηλειακού. Άργησαν πολύ οι «ερυθρόλευκοι» να βρουν άκρη. Όμως η επιλογή του Γιώργου Λαγού είναι εξαιρετική και ενδιαφέρουσα. Έχει όμως δρόμο ακόμη ο Πανηλειακός. Δεν κλείνει εύκολα το ρόστερ. Η αγωνία έχει κορυφωθεί. Αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι.

 

Με μίσος

Σα «χταπόδι» χτύπησε η ΕΠΟ τον Αστέρα. Τον έλιωσε στην κυριολεξία. Με μίσος η Πειθαρχική επέβαλε πρωτόγνωρες ποινές, ασύμβατες με την πραγματικότητα. Ακολούθησε η Εφέσεων κι έκλεισε τη δραματική υπόθεση το διαιτητικό δικαστήριο. Υπάρχει άραγε σενάριο για το μέλλον των «βυσσινί»; Ο χρόνος θα το δείξει!

 

Μεγάλες στιγμές

Πρώτος ξεκίνησε ο Παμβουπρασιακός. Σχεδόν έκλεισε το δυναμικό του για φέτος, με την τελευταία προσθήκη που ακούει στο όνομα Αγουρίδης. Ο Τσίρκοβιτς έπιασε δουλειά νωρίτερα απ’ όλους. Έρχεται και η Πάολα. Έτσι η Βάρδα ζει μεγάλες στιγμές.

 

Ύστατη ώρα

Έστω και την ύστατη ώρα και στιγμή, βρήκαν άκρη στο Τραγανό και η Νίκη με Σπύρο Αντωνόπουλο στο τιμόνι (όπως αναμενόταν κι όπως ήταν σωστό), ξεκινάει να φτιάξει την ομάδα, η οποία θα παίξει Γ΄ Εθνική. Φυσικά οι Κολοτουραίοι θα δώσουν δυναμικό «παρών».

 

Η Καλαμάτα

Σε επόμενα σχόλια θα κάνουμε αναφορά και για τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Θα ξεχωρίσουμε φαβορί και αουτσάιντερς, παρότι είναι αρκετά νωρίς ως την ημέρα δήλωσης συμμετοχής. Πάντως, ως τώρα η Καλαμάτα προβάλλει ως φαβορί για την  άνοδο. Έχασε παίκτες αλλά και απέκτησε.

 

Άπνοια στα τοπικά

«Άπνοια» επικρατεί στα τοπικά. Δραματική η κατάσταση στην Α΄ τοπική. Έχουν αργήσει υπερβολικά οι ομάδες. Τις απορρόφησε το Μουντιάλ της Ρωσίας ή είναι σημείο των καιρών. Τέτοια εποχή έπρεπε να έχουν κλείσει ρόστερ. Κι όμως υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν κλείσει προπονητή.

*Θα είμαστε εδώ μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο και θα τα λέμε. Τέλος η ολιγοήμερη ραστώνη. Ήρθε Αύγουστος.

 

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot