FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έφτασε η ώρα του Αστέρα!

Ημερομηνία: 16-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε δύο εικοσιτετράωρα θα είναι η ώρα του Αστέρα. Η μεγάλη στιγμή που όλη η Αμαλιάδα περιμένει, καθώς περιμένουν κι όλοι οι φίλαθλοι που αγαπούν το ηλειακό ποδόσφαιρο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος, ανίκητος ως τώρα, απέναντι στο συνώνυμο σύλλογο από τη Λακωνία, θέλει το τρίποντο που θα του δώσει αέρα πέντε βαθμών, ώστε η συνέχεια να είναι πανεύκολη για τη βυσσινιά ομάδα!

*Προβλήματα δεν υπάρχουν δυσεπίλυτα για το Σούλη. Είναι απόντες οι Αρβανίτης, Μπανούσης, αλλά είναι όλοι οι άλλοι παρόντες, ώστε ο κόουτς να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η οποία θα φέρει τη νίκη.

*Ο κόσμος αναμένεται να δώσει συγκλονιστικό «παρών» στο παιχνίδι, ανάλογο, αν όχι πιο βροντερό απ’ όσο με τον Πανηλειακό, ώστε η ομάδα να πάρει αέρα για τη νίκη!

*Θα σφυρίξει ο Αθηναίος Τσουκαλάς, με βοηθούς τη Δέτση και το Νιδριώτη, όλοι από τον πίνακα Β΄ Εθνικής, καθόσον αξιολογήθηκε το παιχνίδι. Απ’ όσα ονόματα αναφέραμε χτες ουδείς ορίστηκε! Ο ίδιος είχε σφυρίξει την προηγούμενη αγωνιστική Ερμής Κιβερίου-Αιολικός και ήταν καλός!

 

Παμβουπρασιακός και Πανηλειακός εκτός

Διαφορετικούς στόχους έχουν ο ΠΑΟΒ και η ομάδα του Πύργου στη μεθαυριανή 20η αγωνιστική. Το κοινό που έχουν  είναι πως αγωνίζονται εκτός έδρας. Ο στόχος του ΠΑΟΒ είναι η νίκη που οδηγεί στην παραμονή. Ο στόχος του Πανηλειακού η νίκη γοήτρου.

*Ο Παμβουπρασιακός πάει πλήρης στο Λεωνίδιο και θα επιδιώξει τη νίκη. Σφυρίζει ο Κώστας Ανδριανός (Αχαΐας) και μακάρι να πάει καλά, γιατί η ομάδα του Κόκου Κωνσταντινίδη παίζει την κατηγορία. Θέλει τη νίκη και θα την κατακτήσει.

*Ο Πανηλειακός πάει στην Κ. Αχαγιά και δεν πρόκειται να παραδοθεί στις ορέξεις της Αχαϊκής. Πάει να πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Σφυρίζει ο Βεργέτης (Αρκαδίας) για τρίτη φορά, αφού έχει σφυρίξει ακόμη στο Βλαχιώτη και εδώ με τον Αστέρα.

 

Με Άρη Κορίνθου οι γυναίκες

Εύκολο παιχνίδι δίνουν τα κορίτσια του Πανηλειακού την Κυριακή στο Στάδιο, κόντρα στον αδύναμο Άρη Κορίνθου, τον οποίο είχαν νικήσει στον α΄ γύρο με 3-1 (Μπιρίτη, Βοΐλα, Κιάμου). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Πάμε για νίκη στο κυνήγι του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής.

 

Το συλλαλητήριο

Καλά κάνατε και αναβάλατε την αγωνιστική της Γ΄ τοπικής για να πάνε όλοι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Το μόνο που δεν ξέρω είναι πόσοι απ’ όλους αυτούς θα παραστούν στον «Κολοκοτρώνη». Και κάτι άλλο. Εκείνο το παιχνιδάκι Πρίγκιπες-Αγιώργης που έχει αναβληθεί από τα τέλη Γενάρη, θα γίνει κάποτε; Απλώς ρωτάμε!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επτά αγώνες. Ενδιαφέρουν οι πέντε. Εκεί δηλαδή που αγωνίζονται ομάδες που διεκδικούν τετράδα. Προέχει το μέγα ντέρμπι Ενιπέας-Νίκη και από κει και πέρα, όποια ομάδα θέλει το τρίποντο το παίρνει!

*Να δώσουμε και τα προγνωστικά, όπως είχαμε υποσχεθεί. Μιλάμε πάντα για φυσιολογικά αποτελέσματα και όχι ήξεις-αφίξεις! Νίκη (Τραγανού) άνευ συναγωνισμού πρώτη. Μένουν εκτός τετράδας τα Σαβάλια και τα Μακρίσια! Είθε να διαψευστούμε, γιατί Σαρακοστή διανύουμε!

 

Η μάχη στην Α2 Κατηγορία

Καλά κρατεί η «μάχη» στην Α2. Προγνωστικά θα έχουμε από Δευτέρα. Προς το παρόν φαίνονται εκτός μάχης ο Πέλοπας και η Δάφνη. Θα είναι μέσα το Σκουροχώρι. Εκτός συναγωνισμού Αίας και Γούμερο. «Παίζεται» η συμμετοχή της Μαγούλας. Αν βγει απευθείας ομάδα πρωταθλήτρια, καλύτερα ξέρει η… Πυθία.

 

Στα Βραχνέικα το Κύπελλο

Και μέσα στην αναμπουμπούλα της Γ΄ Εθνικής, ο Διαγόρας Βραχνεΐκων του Ανδρέα Ζήκου πήρε το Κύπελλο. Νίκησε στον τελικό τον Πανμοβριακό Ριόλου (4-0).

*Στο μεταξύ στους «4» του θεσμού μπήκε και η δεύτερη Μικτή της ΕΠΣ Αχαΐας, του προέδρου Δανιήλ. Η Μικτή Παίδων νίκησε 1-0 την Αιτωλοακαρνανία!

 

Επικίνδυνη έξοδος στο Λαύριο

Ο λαοφιλής Κόροιβος στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής πάει αύριο στην Αττική. Ειδικότερα θα φτάσει μέχρι το Λαύριο, όπου η τοπική ομάδα όχι απλώς αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αλλά βρίσκεται στην 3η θέση, ισόβαθμη της ΑΕΚ!

*Εκεί μέσα έχει νικήσει η ομάδα του κόουτς Σερέλη: Τρίκαλα, Ρέθυμνο, Κολοσσό, ΠΑΟΚ, Προμηθέα, Πανιώνιο και ΑΕΚ! Έχει χάσει μόνο από τον Άρη… Θυμίζουμε πως στον α΄ γύρο το Λαύριο πέρασε εύκολα από την Ήλιδα (67-91). Άρα οι «μπλε» πάνε εκεί μέσα να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό κι εμείς λέμε: μπάλα είναι αυτή πού ξέρεις!

*Θα σφυρίξουν οι Καρακατσούνης, Δεσλής (Μαγνησίας) και η Βασιλική Τσαρούχα (Αττικής), η οποία είναι εξαιρετική διαιτητής, ενώ και οι άλλοι δύο είναι από το πάνω ράφι.

*Δυσμενής είναι η προϊστορία στο Λαύριο. Πέρυσι ο Κόροιβος έχασε 93-63 και πρόπερσι 81-72. Είχε νικήσει στην Α2 με 78-65!

 

Η συνέλευση

Δεν ξέρουμε αν στην ομιλία του ο πρόεδρος θα κάνει λόγο και για την «Αγωγή» για τις εκλογές πέρυσι. Λογικά πρέπει να κάνει, γιατί η 9/5 έρχεται και θα πρέπει να ενημερώσει τα σωματεία. Προσωπικά δεν μπορώ να προδικάσω κάτι ή να μπω στο μυαλό του Δικαστή για το αποτέλεσμα. Όμως το πικρό ποτήρι της «Αγωγής» θα το δοκιμάσει. Μιλάμε για τη συνέλευση της ΕΠΣ την προσεχή Τετάρτη. Στη συνέχεια υπάρχει κι άλλο δικαστήριο…

*Άντε καλό Σαββατοκύριακο και πάμε όλοι στο συλλαλητήριο…

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot