FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Άδοξος αποκλεισμός του Αστέρα

Ημερομηνία: 13-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

semos

Ο προπονητής του Αστέρα, Λάζαρος Σέμος, αμέσως μετά τον τέλος του προχθεσινού αγώνα Κυπέλλου της ομάδας του κόντρα στην Αχαϊκή, σε δύο ερωτήσεις μας για το 0-2, τόνισε: «Ήμασταν κακοί σήμερα». «Δεν χρησιμοποίησα τον Αρβανίτη για λόγους τακτικής». Τω όντι, ο τεχνικός των βυσσινί χρησιμοποίησε αρχική ενδεκάδα από τους παίκτες που είχαν πάρει τις προηγούμενες προκρίσεις στο Κύπελλο. Ο Αρβανίτης, ο Καλλιακμάνης, ο Λόξας κι ο Κασάπης ήταν παγκίτες, ενώ μπήκαν αλλαγές οι Μελετίδης, Σταθάτος, Παπουτσής. Απών κι ο Ντάβαρης.

*Βασική αιτία της ήττας ήταν η ανεπαρκής διαιτησία του Μεσσήνιου Ηλία Νικολόπουλου και του συμπατριώτη του βοηθού Γκούμα. Ο πρώτος δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στο 62΄ στο φάουλ του Σταθάτου, ο δεύτερος που σε όλο το ματς έπαιζε φοβισμένα, αγνόησε το καθαρό φάουλ του Ντάζου στο Μπουτσικάκη (κλωτσιά από πίσω, ενώ ο μπακ του Αστέρα έχει τη μπάλα).

*Στην πρώτη περίπτωση, θα μπορούσε η ομάδα της Αμαλιάδας να βάλει γκολ και να μπει στο παιχνίδι. Στη δεύτερη κρίθηκε οριστικά το ματς με το δεύτερο γκολ.

*Η Αχαϊκή με τους δύο νεομεταγραφέντες, Μαντά, Μικελάτο. Μπήκε με τσαμπουκά στο παιχνίδι κι έλαχε μόλις στο 5΄ να αιφνιδιάσει και με τον Κωστούλα να κάνει το 0-1. Μετά το δεκάλεπτο ο Αστέρας πήρε πρωτοβουλίες, είχε ευκαιρίες αλλά γκολ δεν πέτυχε. Στο 51΄ η ομάδα του κ. Γαβριλόπουλου έμεινε με δέκα, λόγω της αποβολής του Μαντά, που ως « δρεπανηφόρο», πήγε να… φάει τον Μπράβο. Ωστόσο, ο Αστέρας, μετά το 65΄και το μη δοθέν πέναλτι, απογοητεύτηκε, ενώ όλη η Αχαϊκή έμεινε κάτω από το κέντρο και αμυνόταν. Ο Μελετίδης δε μπόρεσε να φανεί και να βοηθήσει.

*Το παιχνίδι είδαν 100 φίλαθλοι. Οι οργανωμένοι του Αστέρα κέρδισαν την παράσταση, ενώ και οι «Ισοβίτες» χάλασαν τον κόσμο. Παρών και ο Γ. Αστερής που έπαιρνε πλάνα του αγώνα εκτός γηπέδου, από κρυψώνα!

Δυνατό «χτύπημα» με Ριβέρα

Ο Ντίνος Καλαμπάκος και η διοίκηση του Κοροίβου «χτύπησε» δυνατά. Επειδή η μάχη στο πρωτάθλημα μαίνεται και με την έναρξη του β΄ γύρου θα ενταθεί, αποφασίστηκε να αντικατασταθεί ο Ολλανδός (με καταγωγή από Ιρλανδία) Βαν Όοστρουμ, γιατί δεν ικανοποιούσε, με Αμερικανό. Έτσι, έρχεται Αμαλιάδα ο Ριβέρα. Φαίνεται πως το προξενιό το έκανε ο πρώην και νυν συμπαίκτης του (αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή καθώς απομένουν οι υπογραφές), ο Μαρκέλ Σταρκς.

Πρεμιέρα ο Κούλης

Ο Χρήστος Κούλης κάνει πρεμιέρα στη Β΄ Εθνική. Ως τώρα έχει οριστεί δύο φορές 4ος σε Β΄ και Α΄ Εθνική και έχει οριστεί σε δύο παιχνίδια Γ΄ Εθνικής ως διαιτητής. Ήρθε η ώρα να οριστεί στην κατηγορία του ως διαιτητής. Θα σφυρίξει τον αγώνα Παναιγιάλειος-Πανθρακικός. Οι βοηθοί του και ο 4ος προέρχονται από όμορες Ενώσεις.

*Εξάλλου ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος θα σφυρίξει στο ντέρμπι Παναχαϊκή-Ερμιονίδα για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής με βοηθούς τους Καραλή, Λάττα.

* Τέλος, ο Νίκος Ρουμπάνης ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Β΄ Εθνικής, Καλλιθέα-Σπάρτη.

Αποχωρεί για να ενισχύσει

Συανταρακτικό! Αποχωρεί ο Απόλλων Γαστούνης από το πρωτάθλημα Β΄ τοπικής και οι επίλεκτοι παίκτες του μεταγράφονται στον Αίαντα για ενίσχυσή του στην προσπάθεια που κάνει ώστε να σωθεί!

*Ο Απόλλων είναι προτελευταίος στη βαθμολογία του 2ου ομίλου και οι ελπίδες να μείνει στην κατηγορία ελάχιστες ή καλύτερα μηδαμινές. Έχει νικήσει τον ουραγό Άρη Δήμητρας , τον αδύνατο Φίλιππο κι έχει φέρει 2 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Τους όρισαν και τους ανέβαλαν

Περνάμε βαρύτατο χειμώνα. Την τελευταία αγωνιστική δύο αγώνες Α2 δεν έγιναν λόγω ακαταλληλότητας γηπέδου. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος έσπευσε τη Δευτέρα να ορίσει για την Τετάρτη τους δύο αγώνες, ενώ τα γήπεδα δεν είχαν βελτιωθεί. Το μεσημέρι της Τετάρτης ανέβαλε τους δύο αγώνες! Γιατί βιάζονται έτσι και δεν αφήνουν να «στρώσει» ο καιρός. Ο ΚΑΠ προβλέπει 15ήμερο.

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος