FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτή Πολιτική συγκέντρωση στον Πύργο από την Λαϊκή Ενότητα Ηλείας με ομιλητή τον Δ. Στρατούλη

Ημερομηνία: 30-03-2017 | Συντάκτης:

stratoulis-dimitris

Η Λαϊκή Ενότητα Ηλείας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση-συζήτηση στον Πύργο με ομιλητή τον Δ. Στρατούλη-μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ- στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου της περιφερειακής ενότητας Ηλείας-Διοικητήριο -στις 7.30 μ.μ αύριο Παρασκευή 31-03-2017. Ο Δημήτρης Στρατούλης πέρα από την προγραμματισμένη αυριανή εκδήλωση στον Πύργο, το Σάββατο θα επισκεφθεί και το Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα και περιοδεύσει στην αγορά της πόλης.

Τα μέλη της ΛΑΕ Ηλείας γνωστοποίησαν το πρόγραμμα της επίσκεψης Στρατούλη στην Ηλεία αναφέροντας τα εξής:

«Καλούμε όλους τους φίλους, ψηφοφόρους, δημοκρατικούς και προοδευτικούς συμπολίτες μας να παραβρεθούν και να συνομιλήσουμε μαζί τους.

Στις 5.00 μ.μ την Παρασκευή θα περιέλθουμε το εμπορικό κέντρο του Πύργου δίνοντας και το φυλλάδιο μας, με την επεξεργασμένη θέση μας για τη μετάβαση από το ευρώ στο εθνικό μας νόμισμα, ως αφετηρία για μια κυρίαρχη και δημοκρατική Ελλάδα, με ανάπτυξη και δικαιοσύνη.

Στις 7.15 μ.μ θα δώσουμε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στο φουαγιέ του συνεδριακού κέντρου.

Το Σάββατο στις 10.00 π.μ θα επισκεφτούμε το μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα και 11.00 π.μ με 13.30 μ.μ θα περιέλθουμε το εμπορικό κέντρο της Αμαλιάδας δίνοντας το φυλλάδιο για τη μετάβαση από το ευρώ στο εθνικό μας νόμισμα.

Μπορούμε χωρίς μνημόνια-λιτότητα και ευρώ.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot