FOLLOW US: facebook twitter

Ανατροπή με Ράλλη

Ημερομηνία: 19-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kourtesi

Κουρτέσι-Ηλειακός Β.  1-4

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ηλειακός Βαρθολομιού στο Κουρτέσι με 4-1. Οι βασικοί ερυθρόλευκοι του Γιάννη Δανίκα, πήραν ανάσες στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό και ξεκούραστοι πέτυχαν σπουδαίο διπλό. Ο ΑΠΟΚ προηγήθηκε στο 16΄ με τον Μούζο και λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 στο 30΄, σε σουτ στο δοκάρι του Κώστα Κουργιαλά.  Στο 31΄ ο Δανίκας αντικατέστησε τον Κωνσταντακόπουλο με τον 15χρονο Γιούλη, άλλαξε και το σύστημα της ομάδας και ισοφάρισε στο 52΄ με πέναλτι του Γκίνη, σε χέρι αμυντικού. Στο 65΄ μετά από  ασίστ  του Καρατζανίδη και πλασέ του Ράλλη έγινε  το 1-2  και πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Τσιβγινίδη  για μαρκάρισμα. Τα αλλά δύο γκολ πέτυχε ξανά ο 20χρονος Ράλλης από μπαλιές του Καρατζανίδη στο 78΄ και  81΄, κάνοντας χατ-τρικ. Ο ΑΠΟΚ έχει παράπονα για τη διαιτησία τόσο για την αποβολή του Τσιβγινίδη, όσο και για το χέρι-πέναλτι.

Κουρτέσι: Πετρόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Κόστα, Μούζος, Π. Κωστόπουλος, Τσιβγινίδης, Α. Κωστόπουλος (75΄Δ. Κουργιαλάς), Λυκουργιώτης, Σωτηρόπουλος (60΄ Κ. Καπώνης), Κακαφώνης (80΄ Αποστολόπουλος), Κ. Κουργιαλάς.

Ηλειακός Β.: Δούρος, Α. Βούτος, Π. Βούτος, Πουλής, Σακκάτος, Γκίνης, Καλλιβωκάς, Κωνσταντακόπουλος (31΄ Γιούλης), Ράλλης, Καρατζανίδης (83΄ Πανόπουλος), Μπακογιάννης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot