FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωση της Fargeco Hellas EΠE για τον θάνατο του Άγγελου Φιλιππόπουλου

Ημερομηνία: 24-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”69248″ img_size=”full”][vc_column_text]Ανακοίνωση εξέδωσε χθες, η εταιρία Fargeco Hellas EΠE, για τον θάνατο του εργαζόμενού της Άγγελου Φιλιππόπουλου, κατά τη διάρκεια της εργασίας του, το πρωί της Τετάρτης στη μονάδα επεξεργασίας υποπροϊόντων κρέατος στους Αγ. Θεοδώρους Λεχαινών.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η οικογένεια της εταιρίας Fargeco Hellas EΠE, διοίκηση και εργαζόμενοι μαζί, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Άγγελου Φιλιππόπουλου, ο οποίος εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην επιχείρηση μας κερδίζοντας την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων.

Στην μνήμη του και σας ελάχιστο φόρο τιμής η εταιρία μας θα παραδώσει ένα σεβαστό ποσό στα ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και στο Χαμόγελο του παιδιού και δηλώνει ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της συζύγου και των τέκνων του.

Συμμετέχοντας στο πένθος η εταιρία θα παραμείνει κλειστή κατά την ημέρα της κηδείας και όλα τα μέλη της θα παραστούν στην νεκρώσιμη ακολουθία.

Η εταιρία Fargeco Hellas ΕΠΕ”

Κινήσεις από την πλευρά της οικογένειας

Το εργατικό δυστύχημα και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη θα βρεθούν στο μικροσκόπιο, τόσο της οικογένειας, όσο και των αρμοδίων υπηρεσιών. Έτσι αναμένεται πρώτα να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στη σωρό του 32χρονου και έπειτα σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια θα αναθέσει σε δικηγόρο την υπόθεση, ενώ αναμένεται να ζητήσει και νεκροψία από ιδιώτη ιατροδικαστή.

Παράλληλα θα περιμένει και την έκδοση του πορίσματος από την Επιθεώρηση Εργασίας όπου εκπρόσωποί της επισκέφθηκαν και πραγματοποίησαν αυτοψία στο εργοστάσιο της εταιρίας στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot