FOLLOW US: facebook twitter

Ανάληψη 1.800 ευρώ ανά μήνα ακόμα και εφάπαξ

Ημερομηνία: 31-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”26313″ img_size=”full”][vc_column_text]Capital controls: Την Παρασκευή οι νέοι όροι ανάληψης- Στα 21.600 ευρώ το ετήσιο ποσό

Σε ισχύ τίθενται από την 1η Σεπτεμβρίου οι αλλαγές στους περιορισμούς που θέτουν τα capitalcontrols με την κυριότερη αλλαγή να αφορά τη δυνατότητα ανάληψης ποσού έως 1.800 ευρώ το μήνα, με μία ή περισσότερες αναλήψεις.

Από την 1η Σεπτεμβρίου θα επιτρέπεται, πλέον, από κάθε τραπεζικό λογαριασμό η ανάληψη ποσού 1.800 ευρώ ακόμη και εφάπαξ μέσα σε έναν μήνα.

Όπως έχει επισημάνει το υπουργείο Οικονομικών, η απελευθέρωση των κεφαλαιακών περιορισμών γίνεται, εξ’ αρχής, με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των πολιτών και της αγοράς και ταυτόχρονα να διασφαλίζεται η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, η αναπροσαρμογή του χρονικού διαστήματος σωρευτικού ορίου ανάληψης μετρητών σε μηνιαία βάση, έγινε με σκοπό να προσαρμοστούν οι επιτρεπόμενες αναλήψεις μετρητών με τον μηνιαίο κύκλο της οικονομίας, δεδομένου ότι οι καταβολές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων γίνονται συνήθως σε μηνιαία βάση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot