FOLLOW US: facebook twitter

Ανάδοχος για τις βελτιώσεις στο δρόμο Κρέστενας – Ανδρίτσαινας στο τμήμα Διάσελλα – Μπαρακίτικα

Ημερομηνία: 28-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34342″ img_size=”full”][vc_column_text]Ένας εργολάβος από την Πάτρα, ήταν αυτός που έδωσε την μεγαλύτερη έκπτωσή για την εργολαβία βελτίωσης της επαρχιακής οδού Κρέστενας – Ανδρίτσαινας – Επικούρειου Απόλλωνα στο τμήμα ανάμεσα στα Διάσελλα και τα Μπαρακίτικα. Στον διαγωνισμό για το έργο, κατατέθηκαν οκτώ προσφορές με την μεγαλύτερη έκπτωση να φτάνει στο ποσοστό του 55,2%.

Η εργολαβία περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε σημεία του συγκεκριμένου τμήματος και υλοποιείται μετά την έγκριση για εκτέλεση συμπληρωματικών εργασιών από το υπουργείο Υποδομών. Η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με συνολικό προϋπολογισμό 3,4 εκατ. ευρώ με το ΦΠΑ. Οι εργασίες θα διαρκέσουν βάσει της σύμβασης 10 μήνες και θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018.

Σε δήλωσή του με αφορμή το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος τόνισε πως «… με την σημερινή δημοπράτηση ύψους 3,4 εκατομμυρίων ευρώ του έργου βελτίωση της επαρχιακής οδού Κρέστενας – Ανδρίτσαινας – Επικούρειου Απόλλωνα στο τμήμα μεταξύ Διάσελλα – Μπαρακίτικα, μπαίνουμε στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης των εργασιών σε ένα σημαντικό οδικό άξονα.

Το μεγάλο αυτό έργο συνολικού προϋπολογισμού 18.400.000 ευρώ αποτελούσε διακαή πόθο του δήμου και των κατοίκων της περιοχής και προτεραιότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, αφού διευκολύνει την ζωή των κατοίκων και οδηγεί σε ένα από τα σπουδαιότερα αρχαία μνημεία της χώρας, τον Επικούρειο Απόλλωνα.

Για τα συμπληρωματικά αυτά έργα υπήρξε ανάγκη εξαιτίας των γεωλογικών προβλημάτων που παρουσιάζει η περιοχή ειδικότερα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot