FOLLOW US: facebook twitter

«Αλφειός και Αρέθουσα – ένας ανεκπλήρωτος έρωτας» στο 5ο Φεστιβάλ Πηνειού

Ημερομηνία: 16-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”31291″ img_size=”full”][vc_column_text]Η παράσταση «Αλφειός και Αρέθουσα – ένας ανεκπλήρωτος έρωτας» ανεβαίνει αυτήν την Κυριακή 16 Ιουλίου, στις 9:30 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Πηνειού.

Οι Τέχνες του Θεάματος μάς προσφέρουν μια ποιητική παρένθεση γύρω από τον μύθο του ποταμού Αλφειού.  Ο Κωνσταντίνος Βαζαίος, καλλιτεχνικός διευθυντής του project και ιδρυτής & Καλλιτεχνικό διευθυντής του καλλιτεχνικού Οργανισμού Circus Dayz και του Φεστιβάλ τσίρκου “Athens Circus Festival” και οι νέοι καλλιτέχνες από την Γαλλική Οργάνωση TEP, διπλωματούχοι της Σχολής Τσίρκου του Μπορντό της Γαλλίας, συναντιούνται για να δουλέψουν μια πρωτότυπη σύνθεση, την οποία θέλουν να μοιραστούν με το κοινό.

Η παράσταση «Αλφειός και Αρέθουσα – ένας ανεκπλήρωτος έρωτας» είναι γεμάτη αρμονία και άθλους. Η καλλιτεχνική αυτή συνάντηση επαναπροσδιορίζει το πλούσιο ιστορικό παρελθόν της Ελλάδας υιοθετώντας μια απολύτως σύγχρονη, φρέσκια ματιά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot