FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός Επιταλίου: «Συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες»

Ημερομηνία: 05-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Δ.Σ. του Αλφειού Επιταλίου έκανε ένα μίνι απολογισμό της σεζόν και ταυτόχρονα συνεχάρη το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές για την παραμονή στην Α1 Κατηγορία αλλά και τους χορηγούς και φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξή τους:  «Μια δύσκολη χρόνια για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Παρά το κακό αγωνιστικό ξεκίνημα, την κακή διαιτησία σε πολλούς αγώνες, το μικρό ρόστερ και τους πολλούς τραυματισμούς, η ομάδα μας κατάφερε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας στην 7η θέση (σύνολο 18 ομάδες) συγκεντρώνοντας 47 βαθμούς,  με 11 νίκες, 14 ισοπαλίες, 9 ήττες και γκολ 38-30.

Σκόρερ: Μάζης 16, Πρίφτης 6, Πεσκελίδης 4, Μερτζάνης 3, Κακολύρης 3, Μακρής 2, Νικολόπουλος 1, Δασκαλάκης 1, Μανέτας 1, αυτογκόλ 1.

4η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 30 γκολ.

–  Χωρίς ήττα τις τελευταίες 12 αγωνιστικές του πρωταθλήματος (τελευταία ήττα στις 12 Φεβρουαρίου από τον Πανηλειακό εκτός έδρας).

Το Δ.Σ. εκφράζει και δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια στο προπονητικό team Κώστα Μπακάλη – Γιάννη Γκότση και στους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, στους χορηγούς μας και σε όλους τους Επιταλιώτες, για τη στήριξη και την οικονομική ενίσχυση που μας προσέφεραν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος