FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός Επιταλίου: Σπουδαία προσθήκη ο Π. Στροφύλλας

Ημερομηνία: 17-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36259″ img_size=”full”][vc_column_text]Της Μαρίας Καραντώνη

Αν και η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα, οι προσπάθειες ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού συνεχίζονται στον Αλφειό. Μάλιστα, οι «πράσινοι» ενέταξαν στο ρόστερ τους τον πολύ καλό μεσοεπιθετικό Παρασκευά Στροφύλλα (προηγούμενα Κένταυρος Μαγούλας, ενώ φέτος είχε κι άλλες προτάσεις από Α1), όπως και τον ταλαντούχο πρώην επιθετικού της Μικτής Ηλείας, Φάνη Τσιγκούνη (πέρυσι στην Κ17 του Αστέρα Τρίπολης). Εντάχθηκαν δε και οι νεαροί Γιώργος Λούσκος (περ. Θύελλα Πύργου) και Ανδρέας Ασημακόπουλος (περ. Αίολο Πύργου).

Παράλληλα είχαμε και επιστροφές κι άλλων Επιταλιωτών, όπως του Δημήτρη Πέρρα (περ. Πρόοδο Σαλμώνης) και του Χαράλαμπου Καράμπελα (περ. ΑΟ Χελιδόνια).

Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι: Δημήτρης Μπάρκας (περ. Ξενοφών Κρεστένων), Νίκος Ψηλογιαννόπουλος (περ. ΑΟ Χελιδόνια), Θανάσης Καρτάλος (περ. δανεικός Αλφειονίς), Θανάσης Καλαντζής (περ. Ολυμπιάδα Γουμ.), Δημήτρης Μουλάς (περ. ΑΕΚ Πύργου).

Εργομετρικά την περασμένη Δευτέρα

Στο μεταξύ, εργομετρικά τεστ είχε το «μενού» της Δευτέρας στο γήπεδο Επιταλίου για τους παίκτες του Αλφειού. Μια μοναδική και συνάμα πρωτόγνωρη εμπειρία για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εργομετρική αξιολόγηση.

Υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του γυμναστή Παναγιώτη Παυλόπουλου και του Τάσου Φερεκίδη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Επιταλίου πραγματοποίησαν σωματομετρήσεις, λιπομέτρηση, τεστ ευκαμψίας, αλτικότητας, ταχύτητας και αντοχής.

Μέσα από αυτά τα τεστ εξήχθησαν πολύτιμα συμπεράσματα τα οποία θα δώσουν τη δυνατότητα στον προπονητή προκειμένου να υπάρξει ένα πιο παραγωγικό οργανόγραμμα και ένας πιο συντονισμένος σχεδιασμός στις προπονήσεις.

Πρώτο τεστ με ΑΟ Κυπαρισσίας

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση, με το πρώτο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 20/08 με τον ΑΟ Κυπαρισσίας στο γήπεδο Επιταλίου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot