FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός Ενιπέας 2-1: Η αντεπίθεση συνεχίστηκε…

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός συνέχισε χθες την αντεπίθεση για την απευθείας παραμονή στην Α1 Κατηγορία, κερδίζοντας και τον Ενιπέα με 2-1. Πλέον οι πράσινοι του Κώστα Μπακάλη ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη των πλέι-άουτ, για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος!

Στο 17’ ο Ενιπέας άνοιξε το σκορ, με τον Τσαντίλη να κάνει τη σέντρα και τον Π. Τσίγκρηλα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά μετά ο Τσαντίλης λίγο έλειψε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι όταν το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 25΄ ο Παπαγεωργίου δεν ευτύχησε να σκοράρει με «λόμπα».

Ο Αλφειός απείλησε για πρώτη φορά στο 36΄ με ένα σουτ του Πεσκελίδη που πέρασε άουτ και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση. Ο Πεσκελίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Πρίφτης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο και στο 75΄ ο Παναγόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Δ. Τσίγκρηλα και ο Μάζης χάρισε από την άσπρη βούλα το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Αλφειός: Μπίζος, Δασκαλάκης, Σεμπέκος, Μανέτας, Μερτζάνης, Παναγόπουλος, Μάζης, Τεκερλέκης, Πρίφτης, Πεσκελίδης (90’ Τσιμάνης), Κακαλής.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Σταματελάτος, Τριανταφύλλης, Γκουβέρος (57’ Οικονομίδης), Τσίγκρηλας Π. (57’ Μπακάλης), Παπαγεωργίου (80’ Πετρόπουλος), Τσίγκρηλας Δ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot