FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Δόξα Ν.Μ. 0-1: Από την άσπρη βούλα

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40169″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Δόξα απέδρασε από τη δύσκολη έδρα του Αλφειού με πέναλτι-γκολ του Ανδρέα Γούρμου στο 75΄. Μοιρασμένο ήταν το α΄ ημίχρονο με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να είναι λίγες οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Το πρώτο σουτ (μακρινό όμως) ήταν για τη Δόξα και συγκεκριμένα από τον Ανδρέα Γούρμο στο 10ο λεπτό, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Πέντε λεπτά μετά ίδια κατάληξη είχε κι ένα σουτ του Πεσκελίδη. Στο 30΄ ο Πεσκελίδης έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της μελανόλευκης  άμυνας προς τον Σακελλαρίου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά δεν πλάσαρε σωστά και μπλόκαρε εύκολα ο Κανελλόπουλος.

Στην επανάληψη και συγκριμένα στο 56΄ ένα σουτ του Παπαδάτου πέρασε λίγο άουτ και στο 70΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φάνης Τσιγκούνης σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 75΄ η Δόξα κέρδισε πέναλτι με τον Γούρμο, ο οποίος στο όριο του οφσάιντ  (διαμαρτυρήθηκαν οι «πράσινοι») μπήκε από πλάγια  στην περιοχή και ανατράπηκε από τον  Μπίζο. Το εκτέλεσε ο ίδιος κι έκανε το 0-1.

 

Αλφειός:  Μπίζος, Πρίφτης, Τεκερλέκης (83΄ Λούσκος), Μανέτας, Σεμπέκος, Μουλάς (63΄ Χαραλαμπόπουλος), Πεσκελίδης (81΄Μερτζάνης), Κακκαλής, Μπάρκας, Νικολόπουλος, Σακελλαρίου (63΄ Τσιγκούνης).

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Σιούλας (66΄ Νεκίτι), Μαργαρώνης, Κολτσίδας, Λιούρης, Σοφιανόπουλος, Δημητρόπουλος, Μηλαδόπουλος (87΄ Αθανασόπουλος), Παντελής, Παπαδάτος (80΄ Ν. Σάμαρης), Γούρμος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot