FOLLOW US: facebook twitter

Αλέξιος Αθ. Καστρινός: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ

Ημερομηνία: 26-08-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”17179″ img_size=”full”][vc_column_text]Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Πηνειού αλλά και σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές γενικότερα.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλλαν, με πολλή μελέτη, προγραμματισμό αλλά και στερήσεις, έχοντας όμως συμπαραστάτες την οικογένειά τους και τους καθηγητές τους και αποτελεί λαμπρή ανταμοιβή των κόπων τους.

Για τη νέα σελίδα που άνοιξε στη ζωή τους, τους εύχομαι καταρχήν υγεία, δύναμη και υπομονή, ώστε ως φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να χαρούν με όλη τη ζωντάνια τους την ωραιότερη ίσως περίοδο της ζωής τους.

Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο από τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για την προσπάθειά τους και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία, καθώς η εισαγωγή σε κάποιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα δεν αποτελεί μονόδρομο για την μελλοντική τους εξέλιξη & επιτυχία.

Πάγια θέση και προσδοκία μας είναι να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, που θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση και στην ανάπτυξη της περιοχής μας, ώστε όλοι οι νέοι επιστήμονες να επιστρέφουν στον τόπο τους.       

Αλέξιος Αθ. Καστρινός

Ο Δήμαρχος Πηνειού

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot