FOLLOW US: facebook twitter

Αθωώθηκε κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος των παιδιών του χθες από το ΜΟΔ Πύργου

Ημερομηνία: 07-03-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54290″ img_size=”full”][vc_column_text]Αθώος κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηλείας, ένας 39χρονος από χωριό της Αχαΐας, που κατηγορήθηκε για ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων παιδιών του.

Ο κατηγορούμενος με  βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών από τον Φεβρουάριο του 2015, παραπέμφθηκε στο ΜΟΔ Ηλείας για το αδίκημα της αποπλάνησης προσώπου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη της ηλικίας του κατ΄ εξακολούθηση και για ασέλγεια μεταξύ συγγενών ως προς τον ανιόντα με πρόσωπα που είναι κατιόν του δράστη και δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη της ηλικίας του κατ΄ εξακολούθηση. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η υπόθεσε ξεκίνησε παραμονές Δεκαπενταύγουστου του 2011, όταν ο 39χρονος κατηγορείτο πως στο πλαίσιο της άσκησης του δικαιώματος επικοινωνίας με το ανήλικο παιδί του, μετέβη το πρωί με τις δύο κόρες του, τριάμισι και δύο ετών τότε, σε παιδότοπο κωμόπολης στην Αχαΐα, όπου και φέρεται να ενήργησε ασελγείς πράξεις στην τρεισήμισι ετών κόρη του, κάτι που φέρεται να επανέλαβε έναν μήνα αργότερα και στην άλλη δίχρονη τότε κόρη του.

Χθες στην εκδίκαση της υπόθεσης στον Πύργο, ο 39χρονος κρίθηκε ομόφωνα αθώος  με σύμφωνη πρόταση της Εισαγγελέως της Έδρας. Όπως δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης Χρήστος Τσόλκας και Παναγιώτα Τζαμαλούκα, μετά την οκτάωρη ακροαματική διαδικασία, «… ύστερα από οκτάχρονη ταλαιπωρία ο πελάτης μας απέδειξε σήμερα ότι είναι αθώος. Η σκευωρία κατέρρευσε» είπαν χαρακτηριστικά. Από την πλευρά της Πολιτικής Αγωγής δικηγόρος ήταν ο Νίκος Πέντζιος από τα Καλάβρυτα. Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά είχε αναβληθεί.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot