FOLLOW US: facebook twitter

ΑΕ Πηνείας: Ξεκίνησε προετοιμασία με Κορμπάκη προπονητή

Ημερομηνία: 19-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Ε. Πηνείας, ως γνωστόν κλήθηκε πρόσφατα από την ΕΠΣΗ, ως πρώτη επιλαχούσα από την Α2, να απαντήσει αν αποδέχεται την κενή θέση (που δημιουργήθηκε στην Α1 Ηλείας λόγω Ολυμπιακού Λαμπετίου ο οποίος αποσύρθηκε) και η ομάδα με έδρα το Σιμόπουλο απάντησε θετικά και πήρε θέση στην ανώτατη τοπική κατηγορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ως τώρα, έχει αναδειχθεί νέα διοίκηση που βασικά απαρτίζεται ως εξής:

Προεδρος: Γαλάνης Χαράλαμπος

Αντιπρόεδρος: Χριστόπουλος Νίκος

Γεν. γραμματέας: Αργυρόπουλος Γιάννης

Ταμίας: Μπέκιος Πέτρος

Έφορος υλικού: Μάρρας Τζίμης

Ενώ είναι αναπληρωματικό μέλος και θα παρέχει όποια βοήθεια μπορέσει (και οικονομική) ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Κολοβός, που δεν μπορούσε να συνεχίσει το ίδιο ενεργός, για επαγγελματικούς και λοιπούς προσωπικούς λόγους και το είχε ανακοινώσει αυτό εδώ και καιρό.

Τεχνικός της ομάδας έχει αναλάβει ο γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, παλαίμαχος παίκτης, Ανδρέας Κορμπάκης (νέος φέτος στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του περυσινού Χρ. Μπίρμπα). Με τον οποίο είχε έτσι κι αλλιώς επιτευχθεί συμφωνία, πριν προκύψει και το κενό στην Α1.   Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε την Τετάρτη 16/8.

Έχουν ως τώρα ανανεώσει, κατά τις πληροφορίες μας, οι περισσότεροι από τους περυσινούς παίκτες. Ενώ στόχος είναι το προσεχές διάστημα να γίνουν και κάποιες μεταγραφές. Σχετικά με τα παραπάνω, θα γίνουν τις επόμενες μέρες και πιο επίσημες ανακοινώσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος