FOLLOW US: facebook twitter

Αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων «Tour du Peloponnese» τη Δευτέρα με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία

Ημερομηνία: 27-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Για 5η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο διοργανώνεται από την Scuderia Triskelion σε συνεργασία με τα Σωματεία ΑΛΑΚ, ΑΡΣΟΕ, ΕΛΙΑ και ΑΛΜΑ υπό την ΟΜΑΕ και την αρωγή της ΦΙΛΠΑ ο αγώνας Ιστορικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Peloponnese» το διάστημα 1 έως 6 Οκτωβρίου 2018.

Το Tour du Peloponnese, είναι ένας αγώνας Regularity που προσφέρει στους λάτρεις το κλασσικού αυτοκινήτου μια οδηγική πανδαισία 1500 χιλιομέτρων, εξαιρετικών Πελοποννησιακών διαδρομών και την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας.

Το αγωνιστικό σκέλος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού η ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ είναι γνωστή για την επιλογή ποιοτικών διαδρομών και την άρτια διοργάνωση που περιλαμβάνει επίσης οδική βοήθεια στην περίπτωση απροόπτου και online υπηρεσίες αποτελεσμάτων. Με 40 διεθνή και ελληνικά πληρώματα να έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή οι «μάχες» στις ειδικές διαδρομές αναμένονται «επικές».

Η πανηγυρική εκκίνηση θα λάβει χώρα στην Αρχαία Ολυμπία τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 12.00 με τους συμμετέχοντες να κατευθύνονται προς τον ναό του Επικούριου Απόλλωνος και τη Δημητσάνα, αγωνιζόμενοι σε 5 ειδικές διαδρομές. Θα έχει προηγηθεί πρωινή ξενάγηση των συμμετεχόντων στον αρχαιολογικό χώρο και στάδιο των πρώτων Ολυμπιακών αγώνων.

Ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν στο Λιμένι, τη Μονεμβασιά και το Ναύπλιο ενώ η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στο Μουσείου Αυτοκινήτου στην Αθήνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος