FOLLOW US: facebook twitter

Αγιασμός στην Αμαλιάδα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Ημερομηνία: 25-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα
Οι αρχές του τόπου ευχήθηκαν Καλή Σχολική Χρονιά σε εκπαιδευτές κι εκπαιδευόμενους

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό που τελέστηκε από τον Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, άρχισε τη λειτουργία του για δεύτερη σχολική χρονιά το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Αμαλιάδα. Τη σεμνή αυτή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος η αντιδήμαρχος κ. Ρούλα Γκουβίτσα –στυλοβάτης και συνιδρυτής του σχολείου- καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. Ευχάριστη έκπληξη για τους εκπαιδευόμενους και όσους συμμετείχαν στον αγιασμό, απετέλεσε η παρουσία του τέως Υφυπουργού Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη.

Οι επίσημοι αλλά και ο Διευθυντής του σχολείου κ. Αγγελόπουλος καλωσόρισαν τους εκπαιδευόμενους και τους ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλή προσπάθεια, μέσα σε πνεύμα φιλίας, συνεννόησης και συνεργασίας. Τη λειτουργία του σχολείου θα υποστηρίξει και φέτος η φιλόλογος Dr. Γρηγορία Γκάτση.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, αγιάζει εκπαιδευόμενους,  φίλους και συνεργάτες του Σ.Δ.Ε. στην Αμαλιάδα.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Αθανάσιος αναφέρθηκε στην αξία της μόρφωσης και της γνώσης και παρότρυνε τους εκπαιδευόμενους να έχουν οδηγό τους το Θεό, ώστε η μόρφωση να καταστεί ωφέλιμη και γόνιμη γι’ αυτούς. Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος και ο τ. Υφυπουργός κ. Μπαξεβανάκης αναφέρθηκαν στις προσπάθειες όλων και της πολιτείας για το στήσιμο του σχολείου, αλλά και στο πόσο ωφέλιμο αποδεικνύεται το σχολείο για πενήντα συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους.

Ο Διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στον αγιασμό. Καλωσόρισε τους νέους εκπαιδευόμενους και αναγνώρισε την προσπάθεια που κάνουν όλοι, προκειμένου να φοιτήσουν στο σχολείο, παρόλα τα καθημερινά προβλήματα (κούραση, απόσταση, έλλειψη χρόνου, οικογενειακές υποχρεώσεις κτλ) που αντιμετωπίζουν ως ενήλικοι. Υποσχέθηκε να βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους στις διάφορες δυσκολίες και κάλεσε όλους να είναι αγαπημένοι και ενωμένοι, να αισθάνονται φίλοι και να γίνουν μια δυνατή  ομάδα.

Φίλοι, εκπαιδευτές, συνεργάτες και εκπαιδευόμενοι του σχολείου, παρακολουθούν την τελετή του Αγιασμού.

Ακολούθησε μικρό μπουφέ για το καλό της νέας χρονιάς και ξεκίνησε η διαδικασία γνωριμίας ανάμεσα σε παλιούς και νέους εκπαιδευόμενους.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος