FOLLOW US: facebook twitter

Αήττητος Σπάτων-Αστέρας Αμαλιάδας 1-2: Στο κόλπο ο Αστέρας

Ημερομηνία: 21-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”60825″ img_size=”full”][vc_column_text]

Νίκησε με ανατροπή στα Σπάτα και ελπίζει στην άνοδο

Ο Αστέρας κέρδισε χθες 2-1 με ανατροπή στα Σπάτα τον Αήττητο και ελπίζει βάσιμα στην άνοδο, αν δεν έχει αρνητική έκβαση η υπόθεση της διακοπής του αγώνα με τον Ηρόδοτο. Την τελευταία αγωνιστική ο αμαλιαδίτικος σύλλογος παίζει στον Πειραιά με τον Εθνικό, με τον οποίο ισοβαθμεί πλέον στη 2η θέση και αν δεν ηττηθεί (ίσως χρειαστεί και τρίποντο, αναλόγως την έκβαση του Αστέρας-Ηρόδοτος), θα είναι στη δυάδα που οδηγεί στη Football League. Αρκεί βέβαια να μην υπάρξει το ακραίο σενάριο αφαίρεσης βαθμών από τον διακοπέντα αγώνα με τον Ηρόδοτο.

0-0 το ημίχρονο

Στο α΄ ημίχρονο ο Αήττητος ήταν ελαφρώς καλύτερος και είχε και δοκάρι.  Στο 8΄ ο Τσιλιγγίρης έστρωσε στον Καλογερή, αυτός έπιασε το δυνατό σουτ λίγο μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 13΄ ο Αστέρας απάντησε στις ευκαιρίες. Ο Κέρι πάσαρε στο Μηνά, ο οποίος σούταρε λίγο άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.  Στο 17΄ το σουτ του Καλογερή πέρασε  δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσάμη και στο 28΄ ο Νικλητσιώτης βρέθηκε απέναντι από τον Τσάμη, αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. Στο 43΄ απευθείας φάουλ του Κέρι, έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και αυτή η τελευταία καλή φάση του α΄ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα γκολ

Στην επανάληψη ο Αστέρας πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 51΄ σουτ του Μπαρμπαρούση από πλεονεκτική θέση απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Μιχελής. Και κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 56΄ ο Αήττητος άνοιξε το σκορ. Ο Μαραθιανός στα όρια του οφσάιντ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ. Στο 60΄ όμως ο Κέρι ισοφάρισε με ωραίο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή (1-1).  Από κει και πέρα, οι «βυσσινί» έψαξαν το γκολ της νίκης και στο 85΄ ο Σταθάτος πλάσαρε έξω από την περιοχή και ο Μιχελής απέκρουσε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Κέρι στην καρδιά της άμυνας και ο Μπαρμπαρούσης με κοντινό σουτ έκανε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους παίκτες του Αστέρα.

Αήττητος: Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Καλογερής, Τσιλιγκίρης (83′ Σκούμας), Φαρινόλα, Νηκλιτσιώτης, Μαραθιανός (71′ Ηρακλής).

Αστέρας: Τσάμης, Μπουτσικάκης (30′ Αντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Κασνέτση (80′ Σταθάτος), Αρβανίτης, Ενγκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι (90+’ Κυριάκος), Μηνάς.

 

Γ΄ Εθνική (πλέι-οφ)

Τα αποτελέσματα

Αήττητος – Αστέρας  1-2

Ηρόδοτος-Εθνικός  1-2

 

Η βαθμολογία

(Σε 5 αγώνες)

Αήττητος 6-5  8

Αστέρας 6-8   6

————————

Εθνικός 5-5 6

Ηρόδοτος  5-4  4

*Εκκρεμεί ο αγώνας Αστέρας-Ηρόδοτος

 

Τελευταία αγωνιστική (27/5)

Εθνικός – Αστέρας

Ηρόδοτος-Αήττητος

 

 

Την Πέμπτη η απολογία

Αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα γεγονότα στο παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηρόδοτο. Η Πειθαρχική Επιτροπή ζήτησε  την Παρασκευή την κλήση και εξέταση περισσότερων μαρτύρων σε αυτή την υπόθεση. Ο Αστέρας Αμαλιάδας, ζήτησε να εξεταστούν περισσότεροι μάρτυρες, αλλά και να είναι καλύτερα προετοιμασμένος. Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια υπόθεση προωθείται από την ΕΠΟ με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε ότι προτού αποφανθεί, είναι σημαντικό να εξεταστούν περισσότεροι μάρτυρες, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά γεγονότα τα οποία απαιτείται να διερευνηθούν. Και έτσι, πήρε την απόφαση η συζήτηση να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για τον Αστέρα, ο οποίος με τον τρόπο αυτό κατορθώνει να πείσει ότι υπάρχουν πολλές πτυχές του θέματος οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος