FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» ο Ηλίας Θλιβερός-Η ανακοίνωση του Κοροίβου

Ημερομηνία: 31-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]thliveros-ilias

Ο επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Κόροιβος, Ηλίας Θλιβερός, άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 65 ετών, το βράδυ της Τρίτης από ανακοπή καρδιάς και η είδηση αυτή σόκαρε και παράλληλα σκόρπισε θλίψη και οδύνη στις τάξεις του αμαλιαδίτικου συλλόγου.

Ο Ηλίας Θλιβερός για 27 χρόνια ενίσχυσε πάρα πολύ  οικονομικά και ηθικά τον Κόροιβο, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια ήταν μέλος του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και η παρουσία του στους κόλπους του συλλόγου, προσέδιδε δύναμη.

Η κηδεία του Ηλία Θλιβερού θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αμαλιάδα.

 

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

Ο Κόροιβος εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση με τίτλο «Καλό ταξίδι φίλε Ηλία».

Η ανακοίνωση  έχει ως εξής:  «Η σημερινή ημέρα για την οικογένεια του Κοροίβου και ειδικότερα του τμήματος  μπάσκετ, είναι πραγματικά η δυσκολότερη ημέρα στα 35 χρόνια ιστορίας της γιατί «χάθηκε», έφυγε από την ζωή ένας από τους ανθρώπους που καθόρισαν  την τεράστια διαδρομή αυτού του μικρού Γίγαντα μέχρι τα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ.

Είναι μια μέρα που μας έχει γεμίσει όλους με θλίψη και στενοχώρια για την απώλεια του φίλου μας και συντρόφου μας σε όλη αυτή την διαδρομή ,του Ηλία Θλιβερού. Για την Αμαλιάδα η απώλεια τεράστια και ανεκπλήρωτη, όλοι εμείς εδώ στον  Κόροιβο  νοιώθουμε ότι έφυγε το στήριγμα μας , η δύναμη που μας έδινε πάντα την ώθηση προς τα εμπρός.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγό του Ιουλία, τα παιδιά του Σπύρο, Γιάννη και Ανδριάνα και τα αδέλφια του Γιώργο, Διαμαντή, Χρήστο, Γιώτα και Διονυσία.

Φίλε, αδελφέ μας, κρατώντας όλα αυτά που ζήσαμε μαζί, αλλά πάνω από όλα έχοντας ως ανάμνηση το μεγαλείο της ψυχής σου, σου ευχόμαστε καλό σου ταξίδι…».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot