FOLLOW US: facebook twitter

“Έφυγε” από τη ζωή ο Ηλείος νομικός Αντώνης Θ. Κλοκώνης

Ημερομηνία: 04-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28699″ img_size=”full”][vc_column_text]Θλίψη στη Βάρδα- Ήταν και πολιτευτής της ΝΔ και ΔΗΣΥ

Ο Αντώνης Κλοκώνης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών το πρωί της Παρασκευής. Η είδηση έγινε γνωστή στην Ηλεία μέσα από μια αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του προσωπικού του φίλου και πρώην δημάρχου Βουπρασίας Σωτήρη Θανάσουλα.

Ο γνωστός Ηλείος νομικός και συνταγματολόγος που είχε πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τελευταία. «Έφυγε» 14 μήνες μετά τον πατέρα του Θεμιστοκλή.

Ο Αντώνης Κλοκώνης ήταν δικηγόρος (ΔΣΑ), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα Νομικά. Ήταν υπ. Διδάκτωρ στη Νομική επιστήμη . Υπήρξε υπότροφος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σπουδών Δημοσίου Δίκαιου στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Συνταγματικού Δίκαιου. Ήταν μέλος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων και του Ερευνητικού Ινστιτούτου Δικονομικών Μελετών. Είχε διδάξει δίκαιο και γνώριζα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά.

Στο πλαίσιο της πολιτικής του δράσης ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2009 στο νομό Ηλείας. Από το 2010 είχε ενταχθεί ως ιδρυτικό στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Είχε τρεις αδερφές την Ιλεάνα, την Ευαγγελία και τη Σοφία. Η ταφή του αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να γίνει στη Βάρδα την Κυριακή 4 Ιουνίου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot