FOLLOW US: facebook twitter

Έρχονται χιόνια!

Ημερομηνία: 06-01-2017 | Συντάκτης:

xionia-hleiaΤσουχτερό κρύο και παγετός στην Ηλεία

Τσουχτερό κρύο, ισχυρός και ολικός κατά τόπους παγετός και χιόνια πιθανότατα και στις πεδινές περιοχές της Ηλείας, αναμένεται να είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού το τριήμερο.

Το σκηνικό αλλάζει από την Παρασκευή, όπου αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά του νομού, ίσως και σε ημιορεινές περιοχές. Από τη νύχτα της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με τις προβλέψεις είναι πολύ πιθανό να ντυθούν στα λευκά και οι πεδινές περιοχές του νομού. Εκείνο που χαρακτηριστικά αναφέρουν οι μετεωρολόγοι, είναι πως λόγω της καθόδου ψυχρών αέριων μαζών και της συνάντησης με το βαρομετρικό χαμηλό που έχει ονομαστεί «Αριάδνη» θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας, στα δυτικά και στη συνέχεια στα νότια και ανατολικά τμήματα.

Στην Ηλεία η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει αρκετά αυτό το τριήμερο. Στα ορεινά εκτιμάται πως θα φτάσει τους -9οC με ολικό παγετό, όπως και σε ημιορεινές περιοχές, ενώ στα πεδινά η θερμοκρασία δεν πρόκειται τις πιο θερμές ώρες της ημέρας να ξεπεράσει τους 4oC. Η αίσθηση ψύχους αναμένεται να είναι πιο ισχυρή στις περισσότερες περιοχές. Τα φαινόμενα θα περιοριστούν όμως το τσουχτερό κρύο θα επιμείνει και τις επόμενες ημέρες στη νέα εβδομάδα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος