FOLLOW US: facebook twitter

Έργα συντήρησης του δημοτικού φωτισμού στο δήμο Πύργου: Δέχεται αιτήσεις δημοτών για αλλαγή λαμπτήρων

Ημερομηνία: 10-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στην καταγραφή προβλημάτων που αφορούν το δημοτικό φωτισμό για την αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων, προχωρά ο δήμος Πύργου που θα δέχεται αιτήματα δημοτών για το θέμα αυτό στο αρμόδιο γραφείο. Δηλώσεις για την ενημέρωση των δημοτών, έκανε χθες στο Λάτσειο ο αναπληρωτής Προϊσταμένος του τμήματος Η/Μ και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος κ. Γεώργιος Ράλλης, παρουσία και του ηλεκτρολόγου του Δήμου κ. Γιάννη Νάζου στον οποίο θα υποβάλλονται οι αιτήσεις.

«Σε συνεννόηση με την προίσταμένη αρχή για την καλύτερη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού αποφασίστηκε αρμόδιο γραφείο της υπηρεσίας μας να αναλάβει την καταγραφή αιτημάτων των δημοτών. Αρμόδιος υπάλληλος ορίστηκε ο κ. Γιάννης Νάζος που θα δέχεται τα αιτήματα από 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Το τηλέφωνό του είναι 2621362626 και 2621362621. Επίσης ορίστηκε κάποιος αρμόδιος υπάλληλος εβδομαδιαία να ελέγχει τις βραδυνές ώρες το δημοτικό φωτισμό ώστε να καταγράφει κάποια προβλήματα που τυχόν δεν έχουν διαπιστώσει οι δημότες. Παρακαλούνται λοιπόν οι δημότες ότι προβλήματα βλέπουν αναφορικά με το δημοτικό φωτισμό, να ενημερώνουν την υπηρεσία μας ώστε να αποκαθίσταται η αντικατάσταση των λαμπτήρων. Επίσης θα ήθελα να τονίζω ότι για την ομαλή συντήρηση του Φωτισμού οδών και πλατειών, να μην μας δίνουν να αντικαθιστούμε λαμπτήρες σε ιδιόκτητες χώρους παρά μόνον σε κοινόχρηστους.

Τέλος να σημειώσω ότι θα υπάρξει προσωρινός φωτισμός στην νέα παιδική χαρά του Επαρχείου, μέχρι να ολοκληρωθεί η μελέτη και να γίνει ο κανονικός φωτισμός του χώρου.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος